Kate 10lipca wpłacamy całość :D
Printable View
Kate 10lipca wpłacamy całość :D
Również ok. 10 lipca wpłace całość...
Widzę że nie tylko ja muszę poczekać do 10 :D .
Drodzy Zlotowicze :mrgreen:
Trochę danych statystycznych :)
Na dzień dzisiejszy czyli 22 czerwca 2008 pozostało już tylko 68 dni do zlotu :DDD
Mamy już 142 osoby :!: a zapisanych aut 65sztuk :twisted:
Ilości kobiet i mężczyzn nie podam bo takich informacji nie mam :P
Miejsca noclegowe "pod dachem" już się skończyły (przypominam o terminie wpłat ;) ).
Jak najbardziej istnieje możliwość noclegów pod namiotem :)
To chyba tyle <haha>
Kate
A już jestem :-) i nie mogę się doczekać zlotuCytat:
Napisał Fred
A teraz pytanko, tam w cenniku jest napisane że oferta dotyczy posiadaczy samochodu marki Alfa Romeo... tzn. że jesli mój kumpel jest właścicielem ja daje kase na naprawe samochodu i wkrótce będzie mój prawnie, obaj się angażujemy w naprawę i kompletny remont auta, to może jechać tylko on, ponieważ jest posiadaczem auta i właścicielem?? Czy mnie tez ta oferta obejmuje, czy tylko właścicieli i rodzinę... Jak on sam miałby jechac lub ja sam to niepojedzie żaden z nas, obaj wkładamy trud w remont auta i kupę kasy i żaden z nas nie zrobiłby takiego świństwa drugiemu... CZEKAM NA ODP DZIEX!
Możesz śmiało brać kumpla. Przecież nigdzie nie jest napisane że osoba towarzysząca to musi być ktoś z rodziny. Ważne że tą osobę będzie wpłata pieniędzy i wszystko git :).
Jeżeli się mylę to niech ktoś nie poprawi.
Oczywicie, że możecie przyjechać :)Cytat:
Napisał BYKrak
Wszyscy wielbiciele jedynej słusznej marki są mile widziani :D
Oki do jutra powinniśmy się zapisać, tylko oblicze kase, autko w naprawie a jescze troszke blacharki mam do roboty,aż wstyd takim jechać heheh:))) DZIEX
BYKrak oczywiście że jesteście mile widziani, tylko musicie wziąć pod uwagę to że zostały miejsca noclegowe pod namiotem. Wszystkie miejsca w domkach i na kwaterze są już zajęte. Niestety.