Dosyć blisko w nadkolach lewech kół. Postaram się zciągnąć foty z innego forum. Mam nadzieję, że mi łba nie urwie Administrator. Koniec końców musimy sobie pomagać przecież nie? (jak sami swoi)
Printable View
byly tutaj wrzucane zdjecia tego czujnika tylko nie pamietam w jakim temacie.Nie wiem czy nie o ksenonach albo o hidach
Załącznik 72665Załącznik 72666
Lepszych nie zdobyłem...
Mimo wszystko, dziękuję! :)
Panowie powiem tak również i mnie męczyło skrzypienie ;/ po zastrzykach z różnych substancji piszczenie nie ustąpiło, postanowiłem wymienić wahacze górny TRW i dolny TRW. szczęśliwy wyjechałem dziś po wymianie od mechanika i co..... do cholery skrzypi dalej ;/ już mi ręce opadają co dalej wymieniać? stabilizator?
ja mysle ze to amory albo poduszki amorow bo innego wyjscia nie ma albo cos z koncowkami samymi drazkami kierowniczymi
U mnie pojawiły się pojedyncze stuki przy energicznym ruszaniu i hamowaniu dochodzące z tyłu. Dodatkowo sporadycznie występuje dźwięk "starego tapczana" tylko tył,z przodu cisza. Co to może być? łączniki stabilizatora?
maraa: obczaj ten post: http://www.forum.alfaholicy.org/159_...tml#post819968
Przeczytałem powyzsze wpisy i nie do końca pasuja do mejego objawu.
Otóż jak zrobiło się zimno (wcześniej około września jakdobrze było mokro)
Mam skrzypienie w momencie dodania gazu: dokładnie tak: jadę np. na 3 biegu i chamuję silnikiem i jak teraz dam w gaz, normalnie ale nie za jekko, to jest chwilowy pisk w prawym kole. Jak bawiłem się w ten sposób wciskaniem gazu i odejmowaniem to zawsze jest ten pisk.
Nie mam pojęcia który to wachacz (w poprzedniej AR GT winny był górn - skrzypiał na nierównościach, ale w 159 nie mam jeszcze doświadczenia)
Pytanie czy to pisk w kole :)