Rany boskie, człowieku, czym Ci ta interpunkcja zawiniła, że jej tak nienawidzisz?
Printable View
Witam, jest to mój pierwszy post pisany...wszak czytam to forum dośc często bo jestem na finalnym etapie kupna autka które śni mi się po nocach to Alfa 147 1.9 jtd.
Z racji tego, że czytałem już wcześniejsze posty chciałbym prosic o pomoc użytkowników którzy mają pojęcie na temat 147. Wiadomo że wszystko okaże się gdy będę oglądał to autko na własne oczy oraz gdy podjadę z nim na aso lub do stacji kontroli pojazdów. Wiem też że użytkownicy tego forum nie mają roentgenu w oczach, ale czy to autko może okazac się na pierwszy rzut oka godne tego żeby jechac go sprawdzic?
Rozmawiałem już telefonicznie z panem i jestem umówiony na poniedziałek 6.02 tylko prosiłbym o małe sugestie dotyczące zakupu autka.
O to cudo się rozchodzi :http://expert-car.otomoto.pl/alfa-ro...C22456975.html
pozdrawiam !
Tyle pieniędzy za auto sprowadzane z Francji bym obawiał się dać ;)
Plus do tego opłaty i wychodzi niezła sumka. Na forum pewnie byś pewniejszą znalazł za te pieniądze.
Ten sam komis ma inną 147 wystawioną: http://expert-car.otomoto.pl/alfa-ro...C22440413.html
Widać jest ta wybrana przez Ciebie dużo lepsza, skoro jest prawie dwa razy droższa. Nie licząc tego, że ma diesel'a, jest dwa lata młodsza, a ma przebieg niemal identyczny (choć lepiej niż jakby miała mniejszy :D). Chociaż z przebiegiem o 100% większym się pewnie i tak liczysz ;)
edit//
Poniemieckie, nie pofrancuskie to auto w sumie. Zwracam honor alfie w takim wypadku ;)
nie kupilbym samochodu od handlarza ... nie wiem dlaczego ale jak kupowalem swoja belle i ogladalem inne w komisie to bylo jakies nieporozumienie ... w ogloszeniu bylo ze alfa z 2003 a okazalo sie ze naprawde jest z 2001 pisalo ze bezywpadkowa i w 100% sprawna a zawieszenie i silnik to chyba ostatnie tchnienia wydawaly ... na szczescie znalazlem swoja u kogos prywatnego i jestem w 100% zadowolony :P ale po moich doswiadczeniach wiem jedno NIGDY NIE KUPIE AUTA W KOMISIE . pzdr
ja kupilem 2 i jestem mega zadowolony aczkolwiek byly to idealne pewniaki bo w bielsku jest komis co ma pewne pojazdy (dziwne ) raz pyatam o fure a gosc mowie ze ma 289.000 km ale ze ejst z polski i ma serwis aso do wczoraj w kompie moza sprawdzic (golf 1.9- nie dla mnie bo bym tego za darmo nie zabral) a ja mowie co /?????????? 289.-000 w komisie ? potem kupilem jeszcz meganke od tego goscia bo byla pewna i tania i wypierdka dla dziewczny za 9800 z pelna dok i przebiegiem 103.000 bez zadnej sciemy :) wiec sa wyjatki ale np 2 alfe chciel dla kumpla stoiu w bb niebieska jasny srodek trup jak sie patrzy licznik miga kanapy rozwalone cisniena oleju nie ma wszytko swieci ,,,,
Jak tobie przeszkadza to nieczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki śliczne za rady, wezmę je pod uwagę. Jednocześnie mając prośbę do alfacholików ze śląska. Szukam Alfy zależy mi na JTD nie musi byc w full wypasie, wystarczy że będzie zadbana i nie sprawiająca wielkich problemów technicznych cena do 14 tys. Autko raczej musze kupic do marca. Aktualnie nie mam samochodu, a od marca zaczynam wyjazdy do pracy dosc dalekie....a marzy mi się bella.
Z tego co czytałem wyżej proponujecie sprzedawce indywidualnego czyli kupno od właściciela. Tak się składa że pilotuje ten temat od początku tego roku czy to serwis otomoto czy allegro nie trafiłem na sztukę, która warta by była kupna. Oczywiście przeglądam tematy na naszym forum z ogłoszeń, ale tam moich nie tak wygórowanych preferencji nie ma w ofertach.
Dzięki za opinie i pozdrawiam! Forza Alfa!
ekonomiczniej nie by bylo szukac LPG ?