Jeżeli to jest jedyny problem to mogę pomóc w kwestii rozmów z organizatorami TDTP.
Printable View
Jeżeli to jest jedyny problem to mogę pomóc w kwestii rozmów z organizatorami TDTP.
Słuchajcie - to nie są organizatorzy nowicjusze i zaufajcie ich doświadczeniu że jeśli mówią że trzeba parę razy jechać to widocznie znaczy że tak trzeba. Nawet mnie się to wydaje oczywiste, mimo że nic takiego nie organizowałem - skoro mam się pod czymś podpisać to muszę mieć pewność że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik. Pomijam już takie kwestie jak to ile trzeba dać zaliczki, jak wcześnie, kto ma to zrobić i czy aby na pewno znajdzie się tylu chętnych ile trzeba.
Oczywiście trzymam kciuki za potencjalne dogadanie się Savak'a z organizatorami ale nie wymagałbym tego od nich. Ewentualnie jeśli ktoś ma lepszy pomysł i uważa że jest w stanie zrobić lepiej zlot to niech go zrobi - jeden zlot rocznie to zdecydowanie za mało. :P
Przelew zrobiony , jestem na bank 12 sierpnia . Jutro auto dostaje nowy ,większy i wydajniejszy intercooler .
Pozwoliłem sobie wykonać pewien krok:
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot..._sierpnia.html