Od liftu w 2008 jest druga generacja,
Printable View
Od liftu w 2008 jest druga generacja,
[QUOTE=yogi77;1028368]Kolego raczej z pisaniem ze zrozumieniem, skąd masz wiedzieć, ano nikt nie wie, ja mam Brerę z 2009 roku i mam 1 wszą generację. U Włochów to jak wróżenie z fusów. Pytanie brzmi czy masz z Nav czy nie ? Konia z rzędem temu kto po roczniku odpowie mi na to pytanie. Ale po cyferkach zapisanych w pliku xml jest to już możliwe...
- - - Updated - - -
Kolego nie mów takich rzeczy, bo to tylko teoria. Otto ma 159 z 2010 i ma pierwszą generację, wiem bo robiłem mu upgrade, to samo u mnie w Brerze 2009 rok i też pierwsza generacja...
A teraz pytanie do kolegów trochę z innej beczki. Czy może ktoś próbował się już dobierać do plików zapisanych w Blue&Me ? Znaczy wyciągać pliki z komunikatami pisanymi ?
[QUOTE=Gereme;1028407] Kolego nie mów takich rzeczy, bo to tylko teoria. Otto ma 159 z 2010 i ma pierwszą generację, wiem bo robiłem mu upgrade, to samo u mnie w Brerze 2009 rok i też pierwsza generacja...
QUOTE]
Tak naprawdę, przy ściąganiu pliku, który ma sprawdzić wersję nie ma konieczności wybierania wersji.
Ja mam 2008r. po lifcie i mam 2 generację, więc mówię takie rzeczy na moim przykładzie, a jeśli ma inną to wyjdzie przy aktualizacji.
Byłoby zdecydowanie lepiej gdybyś napisał że u Ciebie jest taka wersja a nie, że od liftu w 2008 jest druga generacja, bo wychodzi na to że wszystkie po liftowe mają drugą generację, co nie jest zgodne z prawdą...:(
Dokładnie, tak. W zasadzie nic Go nie interesuje, wyciągnąć plik xml, wczytać go na stronce i reszta się zaktualizuje sama, no chyba że tak jak było u mnie aktualizacja została schrzaniona w ASO i zamiast odpowiedniej wersji podstawione zostały FFFFFF i zaczęły się schody, bo system zgłupiał co to za wersja i wszystko trzeba było robić na piechotę.
Działa u Was strona http://www.blueandme.net/ ? Bo u mnie nie:(
Mam może głupie pytanie, ale po rozpakowaniu pliku z wersji np. 5.5 mam nast. pliki:
C82E.CAB
C82R.CAB
C82S.cab
82UP
kilka instr. PDF w różnych językach
COU.pku
DEU.pku
install.info
pierwsze 3 pliki są plikami spakowanymi, mam rozpakować ich zawartość i wrzucić ich zawartość luzem z całą resztą na pena?:)