-
100/200 sztuk to nie jest aż tak dużo, ale organizować wysyłkę, przelewy itp to znowu dużo roboty dla kogoś kto to ogarnia ...
według mnie fajnie by było załatwić takie coś z firma co jest na allegro, wchodzisz, kupujesz, ona wysyła i po sprawie, nawet gdyby było to 10/12 zł zamiast 5/6 zł - bez przesady nikt z nas raczej nie zubożeje od razu od tego, a komuś oszczędzimy dużo problemu.
oczywiście to tylko moje skromne zdanie, ale na kilka sztuk się piszę minimum ;]
-
no tak a dla jednej osoby trochę kłopot żeby latać co chwila na pocztę, ale tak jak mówiłem dzisiaj miałem mieć wieści co do naklejki z drukarni która miała się tym zając lecz nadal na maila mi nie odpisali ja zaproponowałem tam 15mm x 130mm
-
Dziwi mnie tylko jedno ...
Podrzuciłem Wam link do strony na allegro, ten producent jest w Poznaniu więc Maru gdybyś tylko oczywiście tylko mógł i chciał mógłbyś do nich zajrzeć osobiście, oblookac jakość itp nie rozumiem po co komplikować sobie życie z załatwianiem czegoś przez internet skoro można tego dotknąć itp ?
Oczywiście nic nie narzucam i nie mam zamiaru nikogo ustawiać - tak tylko chciałem pomóc
http://allegro.pl/naklejki-wypukle-3...095547431.html
aha i oczywiście nie mam udziałów w tej firmie, żeby nie było że tak naganiam ;p
-
-
-
-
to wole chyba jednak bez naklejki jak tą za 140 xD
-
Tak konkretnie to może by dać ogłoszenie w sklepie żeby więcej osób się zainteresowało?
-
pracuję nad tym i czekam na odpowiedź od 2 producentów polecanych mi na innych forach.
-
A no to ok ;)
Myślisz o tej jednej naklejce czy o komplecie 3 szt? Ta druga opcja byłaby ciekawa bo można by sobie pod kierunki strzelić coś takiego.
Chociaż ostatnio zastanawiałem się jakby wyglądały takie naklejki (te większe) na lusterkach - coś na styl tych w 4C.