Dzięki uprzejmości kolegi 'mare' przetestuję jakość prowadzenia z regulowanym koni i sprężynami HR.
Załącznik 64052
Printable View
Dzięki uprzejmości kolegi 'mare' przetestuję jakość prowadzenia z regulowanym koni i sprężynami HR.
Załącznik 64052
wszystko możliwe że jeżdzic można, kiedyś zrobiłem tak w starej julce i musiałem jeżdzić z workami zaprawy w bagażniku. Nigdy więcej takim modów
Założyłem zawieszenie, obniżył się o 3-4 cm, wygląda lepiej, prowadzenie w zakrętach się diametralnie poprawiło, szczególnie po skręceniu twardości amortyzatorów, znacznie mniejsze tendencje do przechyłów.
W pierwszym odczuciu komfort nie pogorszył się znacznie, szczególnie że na seryjnym zawieszeniu nie jest zbytnio komfortowo.
Temat uważam za częściowo rozwiązany :)
Ładnie:Pjuż nie razi ta dziura między oponą a błotnikiem z przodu.Teraz na mnie kolej:P
Przydało się przydało :)
Nie ukrywam, że prowadzi się lepiej niż Twoja, z tym że jest to zasługa obniżenia środka ciężkości dzięki niższej sprężynie.
Artas , po tym jak założyłem i pojeździłem na takim zawieszeniu, obecnie nie miałbym żadnych oporów i mogę polecić tego typu zestawienie, myślę że gwint też nie byłby przesadą.