drugi :P czekam na fotki
Printable View
drugi :P czekam na fotki
trzeci :D ja tez dziekuje za swietne spotkanie, milo bylo poznac nowe osoby i wymienic sie informacjami :) jutro postaram sie wrzucic zdjecia, zeby kazdy mogl zobaczyc,badz sobie skopiowac ;) pozdrawiam i do przyszlego tygodnia :)
Ledwo do domu weszli i juz na forum ;) dzięki za spota.
czwarty :P
Piaty :D dzieki mxsiwek za pomoc w dosuszeniu farby na zaciskach :D
Edit:
Monika fakt :) - to ja się melduje szósty - no ale mialem najdalej razem Filipem :D.
Spot mega fajny i oby nas zawsze co najmniej tyle co dziś było
Ej no, ja byłam czwarta :mad:
Przepraszam nie zauważyłęm :P Teddy84 fajnie było tylko muszę dopracować dobór biegów do prędkości i obrotów :)
Ja również dziękuje za spota.
Co do przyszłych spotkań to będę się starał regularnie przyjeżdżać, ale dopiero od października :D
Ogólnie od diesli dostałem w czapę, 2.4 moniki i zero szans, 1.9 udawało się dotrzymać tempa. Ciekawe jak będzie wyglądała sprawa na "czystym" Ecu, ale wątpię, że dostanie do 2.4 ;D
Spotkania cykliczne to fajna sprawa, jest nas coraz więcej więc jest ok, i o ile nie wyjadę do pracy jako kierowca w ruchu międzynarodowym (3 tyg. poza granicami to jedno spotkanie przy dobrych lotach na mc) to będę pojawiał się jak najczęściej ;)
Ciekawe jak wyszły zdjęcia, mam nadzieję, że alfka pokaże niebawem świeży przód, bez kleju ;)