przyjedz wypijemy piwo i po sprawie to bardzo prosta czynnosc ktora kazdy moze wykonacCytat:
Napisał oran
Nawet nie myslalem o tym zeby jechac do mechanika
Printable View
przyjedz wypijemy piwo i po sprawie to bardzo prosta czynnosc ktora kazdy moze wykonacCytat:
Napisał oran
Nawet nie myslalem o tym zeby jechac do mechanika
Znaczy ja się pytam orientacyjnie, mi najprawdopodbniej brachol pomoże wymienić jeśli już będe wymieniał tylko ciekawi mnie ile wymiana amorka, bo w b. dobrym warsztacie krzykneli mi 70 zł za przegub, i pewnie troszke więcej by sobie życzyli za amortyzator - chciałbym wiedzieć ile kosztuje takie coś tak normalnie :)
Na piwku to może się na jakimś zlocie spotkamy, tylko musze swoją belle dopieścić bo póki co to wstyd (bez alusków, zderzaki do wymiany [tylko przedni, ale wymienie dwa od razu pod kolor ;)], maska do roboty/wymiany [ktoś jeździł za ciężarówką ze żwirem chyba, tak to wygląda] i klapa tylna być może :)) ale narazie kase zbieram niestety bardzo wolno bo się nadal uczę, więc troche mi to schodzi. ;/
U mnie za wymiane amora 80 zł sztuka
KYB nr katalogowy 344115 dwururowe(twen tube) super :)
KYB czyli kayaba swietne i nie drogie gazowe zwlaszcza polecam-pozdrawiam
A u mnie kolo 50f, i jak zyc panie?! ;)Cytat:
Napisał siwy144
O Kayabach same dobre opinie slyszalem.
napewno 2 na raz musisz zmienic:) KYB sa dobre z tego co słyszałem:)
jak sie wie co i jak to proste.ale widocznie niektórzy boją sie a nawet im przez głowę nie przejdzie że można to zrobić samemu.Cytat:
Napisał niezgoda
więc teraz tak nie zadajemy pytań ile dana usługa kosztuje tylko: "JAK MAM TO ZROBIć ..." :P
a co do amortyzatorów inwestujmy w gwint :mrgreen:
Panowie, a jak z dostępnością przednich amortyzatorów do 145 boxera 1,4? Bo w allegro jest pełno tego tylko do 145 tx. I czy to prawda, że tył jest taki sam do bx i ts?
wiecie moze czy do boxerka do przodu mozna kupic same wklady do amorkow czy trzeba cale??