Ale przecież nie zalicytowałbyś bez oględzin. Może gość ma dość takich co licytują a potem i tak nie kupią.
Choć fakt, że marketing znacząco przerasta tu faktyczną wartość towaru.
Printable View
Niezłe jajca :sarcastic:
Zawieszenie zawieszeniem, ale może być większy problem z tym autem - silnik.
Koleś się chwali, iż spalanie gazu jest o 7% wyższe od benzyny, czyli jest mocno ekonomiczny (powinien jeździć Tico).
Biorąc pod uwagę mapkę, która swoją drogą wygląda jakby wróbel nasrał, auto jeździ na zbyt ubogiej mieszance + na 100% rozkalibrowane Valdemary = silnik do wymiany.
Kurde ten gość to rzeźnik !
Nie śmiać się z tico!
:)
Może jest drifciarzem :sarcastic:
W tym konkretnym egzemplarzu te koła to dramat. Każdy posiadacz 166 to wie. Jak masz obniżane zawieszenie co w przypadku 166 jest jak dla mnie najszybszą drogą do wymiany miski to możesz ustawiać koła na minus ale ogólnie nie powinno tak być. A co do ogłoszenia polecam zajrzeć jednak do tej galerii - ja tak na szybko złapałem - pryszcza na masce, zmieniony kolor skóry podłokietnika i wręcz obleśne nakładki na pedały. Jakbym miał kasę to sam bym ją uratował :D
witam wszystkich.
szukajac 166 dla siebie niestety natrafiłem na to:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-ful...C19789488.html
to auto już będzie chyba miało 4tego właściciela... bo co jakiś czas pojawia się w ogłoszeniach... przebieg coraz to niższy, farba na budzie coraz bardziej "hu*owa"... Ogólnie jeden syf ;)
A mi się wydaje, że to auto to już się sprzedaje ze 2 lata i sprzedać jej nie mogą :)
Jak swojej szukałem, a szukałem prawie rok ( mam ją już ponad rok ) to już wtedy była w ogłoszeniach.
Dla mnie to totalny fajans, szkoda mi tej którą do tego doprowadzili :(
:sarcastic: Koledzy a pamiętacie tą zieloną 166 nazwaną na forum ninja. Też była udana. Jaskrawo zielone malowanie+ czarna maska i dach.