Na tegorocznym jeśli dobrze pamiętam było 5 sztuk 164 z czego dokładniej przyjrzałem się dwom z nich (Mateusza i Rafała) i stan był jak dla mnie zadowalający.
żeby nie być gołosłownym:
http://zapodaj.net/images/318cfb40d91b0.jpg
Printable View
Na tegorocznym jeśli dobrze pamiętam było 5 sztuk 164 z czego dokładniej przyjrzałem się dwom z nich (Mateusza i Rafała) i stan był jak dla mnie zadowalający.
żeby nie być gołosłownym:
http://zapodaj.net/images/318cfb40d91b0.jpg
164 w wersji Q4 w czerwonym kolorze jest po prostu piękna, a kto myśli inaczej ten trąba ;)
niestety wersje "niestandarodowe" przez zwykłych zjadaczy chleba są niezauważalne, np. moja GTA dla 99% osób z którymi rozmawiam to zwykła 156 w kombi
Bez urazy kolego, ale trochę podniosłeś mi tym ciśnienie... Tak na prawdę nie wiesz co jest piękne i nie mam zamiaru się kłócić z Tobą.
Moja 164 przyjechała na kołach z Niemiec, a dokładnie z miejscowości Bochum, wiec co jak co, ale kawałek miała do przejechania i złego słowa nie mogę powiedzieć, bo nie zawiodła mnie przez całą trasę.
164/166 to dla mnie dwa najlepsze modele bez dwóch zdań:)
Cherry europe. Ale je produkcja była bardzo dziwna, bo nadwozia bez napędu i przedniego zawieszenia przypływały w contenerach do Pomigliano i tam pakowali doń zespól napędowy z alfasuda/33. Ciekawe, że cherry europe miał tego samego boxera, ale nissan sprzedawał jednocześnie tego samego datsuna importowanego z japonii z rzędówką :)
A ładna arna nie jest, ale szczerze to i 33 i 146 (chyba głównie przez kontrast z rewelacyjną 145) urodą nie grzeszą a mi się podobają.
Nie gadaj że to ONA! Po czym poznałeś? Po nicku? A tak na serio to mogłoby się okazać, że ANET jest jedyną właścicielką 164 na świecie i to już nie byłoby dla niej wyróżnienie :DCytat:
Właścicielką jak już
A ursus C330 dziadka mojego kolegi przeorał już z milion hektarów i nigdy nie zawiódł! Ohhhh jaki on piękny!! :DCytat:
Tak na prawdę nie wiesz co jest piękne (...) Moja 164 przyjechała na kołach z Niemiec (...) wiec co jak co, ale kawałek miała do przejechania i złego słowa nie mogę powiedzieć, bo nie zawiodła mnie przez całą trasę.
No tak, porównuj Ursusa do Alfy.. bardzo rozsądne. Ja mam swoje zdanie i tak na prawdę co myślą inni mnie nie obchodzi.
Pozdrawiam :)
Mi się kiedyś nie podobała 164. Patrzyłem na nią jakoś tak dziwnie.. Taka wielka, takie dziwne kształty. Te dziwne lampy z tyłu. Ale im więcej zacząłem się przyglądać tym bardziej zaczęła mi się podobać.
TO PIĘKNY MODEL!
Uważam że to nie jest samochód dla każdego. Zresztą jak większość alf :)
Chciałem ją mieć, ale obawiam się że koszty i dostępność części by mnie przerosły
inicjatywa fajna, jednakże skończy się głównie wizytą posiadaczy Alf + kilka osób naprawdę zainteresowanych + 2 przechodniów, którzy akurat nie mają co robić i z nudów "popaczą". Takie jest moje zdanie
Drift-r. W mojej wypowiedzi napisałem m.in. "A tak na serio to..." przez co dawałem do zrozumienia, że wcześniejsza część była żartem i w związku z tym przestań mi się tu awanturować :D
A co do 164 to to że jest paskudna wcale nie oznacza że jest zła...
@Tytanowy
Myślisz że alfa jest jakaś głupia?! Podejrzewam, że jeździsz nią od miesiąca. Na razie alfa daje Ci czas żebyś utwierdził się w przekonaniu że jest dobra! Wsadzisz w nią kilka tysi i paneweczka murowana! Daj jej czas ;)