Dziaru, to co powiesz o silniku?? Kto by wymienił 8V na 16V??
Kolego Qlko5, podaj VIN auta, sprawdzimy w Eperze co tam powinno w niej siedzieć.
Printable View
Dziaru, to co powiesz o silniku?? Kto by wymienił 8V na 16V??
Kolego Qlko5, podaj VIN auta, sprawdzimy w Eperze co tam powinno w niej siedzieć.
Zar16700001050469
Jednak tył miała robiony
T3 - 155 GAMMA 96 BZ (1996-1997) 167.145.0.1 - T.SPARK 1.6 - FRANCIA Engine: 0268947
Vehicle: 00180688 Prod. date:
13/9/1996
Błotniki tylne inne drzwi, klapa bagażnika i scudeto z przodu też inne, trochę połatana ta Alfa a od zendera ma tylko spojler
Powiedzcie mi zatem czy ładowac w nia kase czy nie ma sensu ?
- - - Updated - - -
w drzwiach z przodu ma naklejki z zendera
Bez przesady te auta nie potrzebują jakiś szczególnych nakładów finansowych
Zależy czy lubisz to auto i planujesz długo nim pojeździć, wtedy powoli można ją przywrócić do odpowiedniego stanu.
Chciałbym ja przywrócic do odpowiedniego stanu mam zamiar ja jeździc ze dwa lata o ile zdecyduje sie w styczniu (do marca ) na gaz i wtedy moge myslec o konkretnej inwestycji w ten samochodzik :D ale mam nadzieje ze mi pomozecie mam kolejne pytanka nie działa mi obrotomierz znaczy mi nie działa zawsze raz działa raz nie i wskaźnik paliwa to samo wykreciłem zegary i nic tam nie ma oprócz wtyczek co mam zrobic bo jak lekko ręką walne w zegary to dział raz to raz tamto i nie wiem a wgl chciał bym wymienic tarcze na jakieś lepsze???
- - - Updated - - -
Tarcze znaczy zegary(budzik)
Ładna, ale prawy kierunek odstaje Ci dość mocno :P Popraw.
Kierunki mnie wkur** na maksa musze je zrobic na jakiejś piance i na sztywno bo co je ustawie to przejade sie troche i znowu sa kazdy w inna strone :)