-
no ja powiem tak - dzisiaj jestem po transplantacji głośnika - ad. jakości jest tak samo albo ciut gorzej(lekki pogłos w tle)> też przerobiłem całe umiejscowie mikrofonu w stosunku do oryginału i w sumie po 1,5 h ustawień i regulacji, jest tak samo jak było(czyli całkiem OK), aale na pewno nie lepiej. Wnioski - albo mój mój mikrofon był w bardzo dobrym stanie, albo to co przyszło jest takiej jakości jakiej jest... W każdym razie wróciłem do punktu wyjścia i jest całkiem OK ;)
-
1 załącznik(i)
Małe uaktualnienie - po paru dniach testów nie mogłem dać razy sobie z "jakością" nowego mikrofonu, a do starego nie było powrotu - przerobiona ta czarna obudowa i ciągły występujący pogłos. Szukałem na allegro co można kupić by pasowało(nawet z innej marki) i trafiłem także na post na forum że pasuje od fiata 500 - niestety niby jakość rozmowy była nieciekawa. Ale wpadły mi w oko nowe mikrofony od wspomnianej "500-tki", tyle że od wersji "cabrio" - wyglądały identycznie jak oryginał Alfy i zaryzykowałem... Dzisiaj założony i rozmawiałem przez B&M jako zewnętrzny odbiorca i jest rewelacja(lepiej niż było na początku;) ) - głośno, wyraźnie, bez jakichkolwiek zakłóceń - dodam że Żona rozmawiała ze mną z fotelu pasażera ;) Ważne by mikrofon wsadzić skierowany do tyłu;) podaję linka jakby ktoś był zainteresowany i screen aukcji ;) Pozdrawiam Paweł
http://allegro.pl/mikrofon-fiat-500-...MDk1ODZiYTg%3D
-
Pomoc w modyfikacji
Witam użytkowniku loozik :-) Czy byłaby możliwość podesłania całej obudowy lampki na wskazany adres, modyfikacja, wynagrodzenie i odesłanie? Pozdrawiam