Nie ma co płakać nad tym co było... myślmy o tym co za rok. Pomysł świetny!!!!
Niestety z racji braku mocy przerobowych i wsparcia oraz dodatkowych pomysłów nie został zrealizowany w tym roku
Printable View
Nie ma co płakać nad tym co było... myślmy o tym co za rok. Pomysł świetny!!!!
Niestety z racji braku mocy przerobowych i wsparcia oraz dodatkowych pomysłów nie został zrealizowany w tym roku
Ligar robisz juz zapisy na 2014? :)
Sent from my iPhone
I co z inicjatywą? :P
Chłopaki zbierają się na poznań wiec obawiam się małej frekwencji. Dlatego uważam że nie ma sensu wchodzić sobie w drogę. Ktoś kto pojedzie na TPTD będzie miał słabo z budżetem na kielce i odwrotnie. Byli pierwsi wiec przekazuje im w tym roku pałeczkę. Zamiast robić dwa marne wypady lepiej zrobić jeden porządny.
.... no chyba że zbierze się tu ze 30 chętnych to nie widzę przeciwwskazań.
zrób ankietę. Dla niektórych wypad na Poznań to zbyt poważne przedsięwzięcie, więc Kielce wciąż będą ciekawą opcją. Poza tym zawsze możemy dokompletować ekipę 'niealfami' ;-)
Dokładnie, chętni znajdą się na 10000%, sam będę miał kilku. Mi z racji przygotowania auto (albo raczej jego braku) bardziej odpowiadają Kielce, bał bym się 155 bez klatki latać z takimi prędkościami jakie są na TP. Poza tym ten asfalt jest przyjazny dla opon a ja zanabyłem drogą kupna nowy komplet więc szkoda mi ich:D
U mnie TK ma priorytet przed TP.
Sam jeszcze nie jestem w stanie określić czy dam radę być na którymkolwiek z eventów, ale większe prawdopodobieństwo koniunkcji mam raczej w przypadku TK... Przede wszystkim dlatego, że na TP musiałbym ciągnąć auto do Berlina...
Także jeśli termin by mi przypasował chętnie na TK bym się zapisał...
Ja Panowie jeżeli tylko termin by mi odpowiadał to też chętnie na Tor w Kielcach zawitam... wkońcu było by wstyd się nie pojawić mając tylko 70 km :D
To trzeba cisnąć Ligara żeby skończył wreszcie te wakacje za kasę z poprzedniego zlotu i organizował TK:)