dużo do 2001 roku, niektórzy twierdzą, że się prawie nie różnią, ale diabeł tkwi w szczegółach
Printable View
dużo do 2001 roku, niektórzy twierdzą, że się prawie nie różnią, ale diabeł tkwi w szczegółach
otworze .... i co myslicie...??
EDIT. linka klapy? klapa jest z tylu. Tam nei ma linki. Tam idzi ewiazka kabli. a aku tez masz ztylu. wiec lepiej zeby to bylo ogarniete w razie W. Same autko ladnie si eprezentuje, ale w zyciu bywa tak , ze im cos ladniejszego na foto tym w realu wiekszy ZONK. Ja bym sie za forumowymi porozglądał. kubicze, tomaz i kilku innych kolegow ze stażem na forum czasami cos sprzedaje. Masz pewnosci ze Cie nie zrobią bez mydła bo to zaufani ludzie.
Trzeba obejrzeć i tyle.
Mój był, razem z remontem obu głowic, także ten koszt do przodu :P
Ale ogólnie to masz rację, jak nie masz 100% pewności to musisz zrobić. Pewnie pomyślicie że uprawiam marketing, ale wczoraj jechałem moją 2.5 (nowa się konserwowała od dołu) i qrde.. tak jak tam silnik chodzi.. w nowej coś hałasuje w osprzęcie + prawdopodobnie uszczelka pod kolektorem wydechowym puszcza, a tam idealnie. Ale mimo ceny stoi. Bo nikt nawet się nie pofatygował przejechać... Trochę mnie boli że pewnie w końcu trafi się jakiemuś handlarzowi, albo małolatowi do upalania :(
Rosso proteo jedyny sluszny kolor na 166 :)
wiec bylem zobaczylem nie kupilem....alllleee jak kupię to sie pochwale:D:D:D temat mozna zamykac jak dlamnie :):)
- - - Updated - - -
wiec bylem zobaczylem nie kupilem....alllleee jak kupię to sie pochwale:D:D:D temat mozna zamykac jak dlamnie :):)
a i dzieki wszystkim za pomoc
Ale którą oglądałeś? :) I co było nie tak?
Będzie dla potomnych ;)
ta z karakowa pojechałem wczoraj o 13 i wróciłem o 24 ....auto ogólnie w środku zadbane silnik pocił sie chyba w każdym miejciu ..przewód od wspom. dziurawy ciekło .. maska nie otwierana normalnie tylko przez obejscie ... zawieszenie tył do roboty... centrany z pilota nie działa ...a lusterko lewe nie działa .... szyba lewa tylna tez nie ... no ja by ktos co sie całkiem na tym zna pewnie by cos jeszce znalazł ... aaaa i półos do wymiany ale nie wiem która bo juz mnie to nie interesaowało