Głosuje za browarną lub pestką
Printable View
Głosuje za browarną lub pestką
Zobaczymo, może Italiano Squadre będą w pestce, wtedy zwyczajnie się dokleimy. :P
hmm to w sumie jak głosujesz za pestką to lepiej obrać kurs na morasko i w razie nie pogody zajechać do pestki niż jechać na browarną i kombinować co zrobić na wypadek ulewy :D
Witam. Więc jak idzie ustalanie miejscówki na spocika? Jestem świeżym posiadaczem Belli:victory:, i naprawdę chętnie spotkał bym się z innymi Alfaholikami:beer:.
Ok mi morasko pasuje :) a jak bedzie padac czy cos to mozna podjechac na pestke
14? 15? 16?
17sta?
Mi pasuje.
mi tez
Kurczę, a jakie możliwości żeby spotkać się w piątek albo, niedzielę. Właśnie mnie poinformowano że sobotę mam pracującą. Jeszcze raz Kurczę:moil:
Podpinam się. Jestem świeżym posiadaczem alfy 147 i chętnie poznałbym alfaholików z poznania :D
Ok. Robota ogarnięta, czyli widzimy się w sobotę o 17:00
A ja właśnie dostałem info ze mam wolny weekend czyli wyjeżdżam w piątek co za tym idzie mój pierwszy spot dalej musi być odłożony w czasie
Szkoda. Im nas więcej, tym weselej.:dancing2:
Dobra. Ostatecznie:
Sobota, godzina 17.00 pod matematyką na morasku*:
https://maps.google.pl/maps?q=52.466...num=1&t=h&z=18
(albo gdzieś obok gdzie będzie miejsce :P )
*powinien to być pierwszy tydzień na studiach dla zaocznych więc liczymy na odpowiednią oprawę wizualną otoczenia. :D
*chyba że będzie zimno/padać deszcz/śnieg, to się przeniesiemy do pestki w podziemny, strefa żółta za myjnią, przedostatni rząd przed wyjazdem :P
No to ja raczej też się pisze. Ew trochę się spóźnie...
Burgery dojadą?
Kto będzie? Bo nie wiem czy czekać...
Dzieli Panowie.
Dzięki, następny już chyba w pestce z IS, bo chłodno się zaczyna robić. :P
oczywiście jak zawsze frekwencja dopisała było nas aż 4ka , reszcie chyba panewki się poprzekręcały:P
Z tą pestka to chyba dobry pomysł...
Trochę zmarzlem...
Dzisiaj o godzinie 18:00, p.czerwony, Galeria Pestka, Al. Solidarności 47
Siema wszystkim, myśle że to najodpowiedniejsze miejsce na tego rodzaju informacje, oficjalnie się przeprowadziłem do Poznania- Grunwald, więc póki co (bo auto na sprzedaż) macie jednego aktywnego Alfisti więcej, co prawda dopiero w poniedziałek sprowadzam tutaj samochód ale chętnie będę wpadał na spoty !
Ktoś jadzie dzis tam czy nikt?
Ja będę :P
ja nie dam rady
Bendem. ;)
Ja tez wpadnę
w sumie sie tez wyrobie, bede chwile przed 18
Byda :)
zajedz ktoś po mnie :D chetnie się z wami spotkam :D Podajcie dokładny adres miejsca spotkania
kurde przeoczyłem ten fakt. Rozumiem że p. czerwony to parking tak ? Słabo się orientuje jeszcze co i jak
Jak wjedziesz na parking od al. Solidarności to będzie po lewej (czerwone kolumny) ;)
Po wyciekach oleju dojedziesz
Dobra postaram się być, nie wiem jeszcze jak ale dotre. Chyba ze ktos ma po drodze zgarnąc mnie, obecnie jestem na Ul. Newtona
Lenix, wjeżdżasz w podziemny parking i jeździsz w kółko dookoła aż znajdziesz rządek popsutych starych gratów. :P
eee tam solarisy az tak awaryjne nie sa :D
Za 5 będę