Zabierasz przyczepę? :D
Printable View
Wy sobie zgadujcie a ja i tak nic nie powiem :P
A ja już wiem ze na zlocie mnie nie będzie ;((((((((((((
To w geście solidarności też nie przyjadę.
Hehe dzięki drifter :)
Się nie wygłupiajcie... co będziecie w domu siedzieć jak Zlot w takiej fajnej miejscówce będzie :P
No dobra, ja któregoś dnia wpadnę bo w sumie będę miał w tym roku blisko ;).
Możę i ja wpadnę, nacieszyć oko Waszymi Alfami.. ;-)
Nie wątpię i chciałbym być ale akurat wtedy będę po raz 2-gi tatusiem :D
Aaaaaa to chyba że tak :D Miejmy nadzieję, że przyszły alfaholik/czka :D
Już ja o to zadbam ;)
Dzięki misia i przykro mi ale w tym roku odopuszczamy...
Nie wątpię i chciałbym być ale akurat wtedy będę po raz 2-gi tatusiem
ładnie ojciec zaszalałeś, a z kim Zuzia będzie się bawić?? a już nie wspomnę o opiece nad brerą. Myślałem że w końcu zobaczysz morze a tu dupa:)
No właśnie ja tez myślałem ze zobaczę i jednak nie zobaczę :) za rok się bedą bawić w trójkę ;)
jeszcze nie ma miejsca i daty a Wy już wiecie że nie będziecie...
(no chyba, że tylko przede mną jest to ukrywane :P )
A co ma miejsce i data i do tego by wiedzieć,że się nie przyjedzie?
Taka sytuacja z życia wzięta mi się przypomniała:
"W końcu się przełamałam i postanowiłam zaprosić na randkę faceta, w którym się podkochuję od dłuższego czasu. Zapytałam go czy nie chciałby pójść ze mną do kina, na co on odparł "Przykro mi, ale widziałem już ten film". Nie zdążyłam nawet zaproponować żadnego filmu."
Podsumowując - oczywiście pod warunkiem, że się chce przyjechać - to moim zdaniem termin (i miejsce) mają całkiem sporo do rzeczy..
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Ludzie jak Wy się zagłębiacie w szczegóły.Przeżyłem już pięć zlotów i na każdym chciałbym być,lecz nie zawsze jest tak jak by się chciało,więc co ja mają chęci do tego.Są inne rzeczy,które powiedzą,że sorki,ale w tym roku przyjemności nie będzie.
Spoko.. wiadomo, że są rzeczy ważne i ważniejsze (lub może pilne i pilniejsze?) i ja to wszystko rozumiem..
Ale nie zmienia to faktu, że być może gdyby zlot był np w czerwcu czy wrześniu to byś mógł być :P więc nie mów, że termin nie ma znaczenia ;)
Miejsce również bo koszty dojazdu.
Ja niestety nie mam "nie daleko" żeby wpaść chociaż na dzień :/
nie martw się Łukasz zlot przyjedzie do Ciebie
Któregoś dnia z Łukaszem wpadniemy - nie ma strachu. Oczywiście jeśli będziemy mieli taką możliwość.
Ligar, a można przyjechać z namiotem? :D
Jeeeeeeeeeeeeah CZAPLiNEK !!!! :D :D
To ja już nawet mam logo zlotowe mojego autorstwa bo ta wichura nie jest mi obca !
http://imageshack.com/a/img829/308/sxvc.jpg
Piękna czapla w locie a wszystko to bazuje na naturalnym ukształtowaniu okolicznych jezior :P
PS> Dystans nie ma znaczenia !
Ja mam do Czaplinka prawie 400 km a mimo wszystko wino tam nad jeziorem już kiedyś piłem :D
Będzie opcja zalogowania się ale tylko na weekend? albo jakieś dwa trzy wybrane dni? W tym terminie nie mam szans na urlop to umie max sezon, a szkoda by było nie odwiedzić skoro tak blisko będziecie. :)
Raczej nie, ośrodek jest zawsze brany na cały termin, jak ktoś chce na krócej to ogarnia nocleg we własnym zakresie.
Jak malin przyjdzie to potwierdzi (albo nie).
Ja jeżdżę od 4 lat i co roku ktoś pyta czy można na krócej i co roku odpowiedzi były przeczące - nie sądzę żeby w tym roku było inaczej.
Z tego co zauważyłem koszty noclegów są uśrednione żeby każdy z nas płacił tyle samo bez względu na to czy domek jest 4, 6 czy 8-osobowy.
Nie jest to niczyja "zła wola".. tylko kto by upilnował 140 osób żeby zapłaciły za dzień, dwa czy cały pobyt..?
I co jak będzie nas jednego dnia" za mało"? Kto zapłaci za puste łóżka?
Pamiętajcie, że to nie biuro podróży.. co roku organizatorzy poświęcają swój prywatny czas żebyśmy się mogli na te parę dni spotkać.
Święte słowa Piotrek ;)
Najpierw wpłaca się zaliczkę, później opłaca się resztę. Albo cały zlot, albo nocleg na własną rękę. Jest jeszcze taka ewentualność, że można się z kimś dogadać (nie będzie łatwo), że jedna osoba łyka 3 noclegi i druga 3 - ale to już miedzy sobą.
Ja to wszystko rozumiem...zapytałem bo chciał bym się pojawić poznać Was, a na cały pobyt raczej nie mam szans...podobno kto pyta nie błądzi...
Jeżeli nie ma takiej opcji to tez nie ma problemu...znam ośrodek i okolice więc załatwie sobie nocleg we własnym zakresie i pojawie się z wkupnym :) bądź jeżeli sezon będzie ostry i ie będę mógł się wyrwać na nocleg to chociaż na jeden dzionek przyjede.
Szefie kiedy jakieś konkrety będą, bo czekamy :D
Też do zrobienia, z tego co pamiętam to taka opcja była już przerabiana.
Misia, właśnie sam jestem od kilku dni strzępkiem nerwów :mad: Kierowniczka ośrodka, ma mi przesłać ofertę którą dostanie od Zarządu spółki w której władaniu jest ten interes.
Też chciałbym już polecieć z konkretami i mieć spokojniejsze nerwy i działać dalej w innych kwestiach.
Domyślam się, że takie czekanie nie jest niczym miłym. Niektórzy niestety mają w poważaniu czas innych..