hehehehe ponad stówe miałem, ale ramki zobaczyłem ! :girl_wacko::girl_wacko:
http://www.forum.alfaholicy.org/
Kogoś z forum?? Lepszej alfy nie widziałem ;) ...
Printable View
hehehehe ponad stówe miałem, ale ramki zobaczyłem ! :girl_wacko::girl_wacko:
Kogoś z forum?? Lepszej alfy nie widziałem ;) ...
a mnie to nie dostrzegłeś?:mad:
ja wczoraj pod auchanem widzialem jakas zlota 156 sw troche rozbita
no chlopacy, a mnie bedzie mozna spotkac w Realu :) alfe przywoze juz niedlugo :)
no bylem wczoraj i nie widzialem cie:mad:
Coś w tym jest, na osiedlu obok reala ( projektant ) nie ciężko upatrzyć alfe :D
u nas na osiedlu tez przybylo alf przynajmniej ja wiecej widuje:P
a kolo blokow wczoraj stala moja 156 jakas ciemna 147 RDE i srebrna 156 RRS
przy blokach na twardowskiego tez czasem stoi kilka alf
i na pobitnie przybylo kilka
zapewne przy kosciele masz przepisowe 50km/h :D
prace do dzis zaczynam wiec mnie tam jeszcze nie ma:) a potem szukam mieszkania innego, bo tu gdzie teraz jestesmy to lipa :)
Hehe to następnym razem się muszę wybrać Bellą do RZ tylko jak ją porozkręcam to znów będzie tydzień stała bo nie będzie czasu poskładać xD
Ostatnio jeszcze na sportowej parkowałeś ;D widzisz, przede mną sie nie ukryjesz, bo poluje na twoje felgi :D zacznij sie bać i sie nie chwal tylko zmień lepiej na stalówki:D haha :D
Dziś na skrzyzowaniu powstańców warszawy z podkarpacką widziałem 156 na ramkach ;) czyja :D?o Godzinie 10.10:D
Wtyd trochę, ale dojeżdżam codziennie do pracy ok. 40km w jedną stronę i nie mam czasu w tygodniu umyć niuńki... ale może skusze się na myjnie Speed Wash, którą widzę z okna w pracy :D jak niżej:
Ja również :)
pozdrawiam majstra czarnej 156 na blachach LZA ... szalejacego na trasie Nisko - Rzeszow
nie wiem czy to bezdotykowa, a jesli tak to czy jest tam wytwornica aktywnej piany ?
Jest szczotka z aktywna piana, odkurzacze, kompresory, sa urzadzenia do czyszczenia felg, dywanikow, dystrybutory zapachu do kabiny, do usuwania smrodow itp. Wada jest taka, ze zanim tam dojedziesz to Twoje zawieszenie dostanie na Przemyslowej zdrowo po d*** :(
a auto zanim wyjedziesz na witosa, znów będzie całe uje*** , wiem to z doświadczenia <lol> . Mimo wszystko moim zdaniem to najlepsza myjnia w Rzeszowie.
Pozdrowienia dla Niskiego, widzianego dzisiaj w okolicach 9:00 koło zamku :)
Również pozdrawiam myślałem, że nie widziałeś:D
a ja myślałem ze Ty nie widziałeś więc nie machałem :D
Otóż to, kurka. Codziennie to przerabiam. Pocieszenie jest takie, że do czerwca 2011 mają skończyć przebijać się z Przemysłowej do Podkarpackiej i razem w pakiecie mają kłaść nową nawierzchnię na obu ulicach oraz wyraźniej zaznaczyć pasy w obie strony. Liczę też na zniwelowanie pier....nych studzieniek, bo to te najbardziej walą po zawieszeniu, nierówności jeszcze można znieść jadąc te przepisowe 50km/h.
Pozdrawiam,
Pozdrowienia dla kierowniczki białej GT, RZ...00C widzianej dzisiaj o 17 koło szpitala MSWiA.
Super autko!
pozdro dla welo widzianego dziś na skrzyżowaniu witosa z langiewicza, a potem jeszcze widziałem samą alfe na legionów :D
dziękuje :) niestety ja Ciebie nie dostrzegłem :P
Kini, to Ty byles w tym cienkim co mi mrugal kolo reala dzisiaj? :P
tak hahaha , dziwnie sie patrzyłeś z laską na mnie,bo widziałem w lusterku hahaha :D :) pzdr :D