Robi się, robi..... od wczorajszego poranka, i robi się dalej. Za jakieś 15 min jadę do kumpla na kawkę. Powinna być gotowa na dziś, dam Ci znać.
Printable View
Robi się, robi..... od wczorajszego poranka, i robi się dalej. Za jakieś 15 min jadę do kumpla na kawkę. Powinna być gotowa na dziś, dam Ci znać.
Okej :) jak cos to daj znac co i jak dalej
oj slavol jaki ty dobry zalatwisz mi tez wymiane rozrzadu za 4000km :) co w niedziele
Cos jutro jakies spotkanie ?
Ha, tym razem ja odpadam, do 14-tej jeszcze mogę, później "rodzinne sprawy".
Ja tylko napisać chcę, że żyję, bella po dwóch tygodniach stania w garażu odpaliła bez problemu:) niestety na laczkach które posiadam jazda jest niemozliwa w obecnych warunkach atmosferycznych:stop:. Zatem do wiosny. Impuls jak Alfa po remonciku?
no to slavolku degadacja slavol jak zawsze do szeregowca ha ha ;) to za tydzien o 16 a ty jacus lancuchy zaloz :)
Mrhiacynt, poki co, jazda to zupelnie inna bajka, milo smiga :) oi 10 postaram sie jeszcze wachacze zmienic. No i musze lewe kierunki zrobic bo jakies zwarcie chyba mam...pewno od mrozu/wilgoci.
A tak poki co jest dobrze :)
impuls podjedz do mnie w jakis wekend podlaczymy alfe do kompa zobaczymy czy ma jakies bledy program ma kabel dostalem na mikolaja ( dzieki slawku :) )
Okej Tomek, jakos postaram sie podejsc. Jak cos bede dzwonil, tylko daj nr (chyba ze chcesz zachowac prywatnosc) W nastepny weekend mam popoludniowki wiec bedzie ciezko, chyba ze jak co w tyg Ci by pasowalo?
P.S. Kierunki dzis naprawilem, juz dzialaja
Ty, prezesie zamozwańczy, opimpaj się od kabelka. Mikołaj to Ci rózgę może przynieść co najwyżej. Możesz sobie poużywać aż mi coś padnie. Ty masz ciągle popsuty swój ciągnik na ropę więc potrzymaj go jeszcze. Ja i tak dzierżawę już naliczam.:)
dzis 16 lotnisko ktos chetny zapraszamy . prezes . :)
Jak tam panowie wczorajsze spotkanie ? Ja niestety popoludnie spedzilem w pracy..
P.S W koncu podlaczylem alfe pod kompa... i teraz przestalo mnie dziwic czemu sprzeglo siadlo i turbina po malu sie konczy...
Uuu.... trza było nie patrzeć, spałbyś spokojniej ;)
Kawka jak zwykle, trochę ślizgania boczkiem i takie tam....pogaduchy o "przyszłych" autkach.
Ach tam... bynajmniej znam faktyczny przebieg auta ;p I nie bedzie wiecej zastanawiania sie "dlaczego" w razie jakiej kolwiek naprawy :) Ale co tam, licznik zaledwie o 100k przekrecony :eek:
No i 3 bledy. Od polozenia sprzegla z tego co wyczytalem, turbina (to co mowiles tak mysle) i EGR.
To juz piatek wiec wstepne pytanie... co z najblizsza niedziela ? ;p
ja jestem za a ty slavol skarbnik przewalil kase i nie ma zimowek miales impuls podjechac na kompa nie szkoda ci kasy
Tomek, na kompa nie podjechalem bo popoludnie w pracy spedzilem. Kasy szkoda, ale za podlaczenie nie zaplacilem nic, gdyc moj kolega alfe tez kupil i sprawil sobie kabelek, sciagnol fiatecuscana, i sprawdzalismy jak to chodzi. Mimo wszystko, jak dasz rade wez w niedziele i tak, sie raz jeszcze podlaczy i sprawdzi :) Spokojnie, do nikogo obcego nie pojechalbym kasy wydawac, juz wole tu, piwo/kawe postawic :)
A kasa znow idzie na tecnno zawias
16 czy 15 na lotnisku odpiscie
Mi obojetnie, moze byc i 15 :)
Jak reszta ?
slavol pasi
Zdrowych i Wesolych panowie :)
dzieki nawzajem
witam a wy tak co tydzień w niedziele na lotnisku można sie przyłączyć pozdrawiam
Oczywiście, a nawet trzeba dziwne, że do tej pory Cię nie było! Ja osobiście w zimę wymiękam (Brak odpowiednich laczków) ale chłopaki się zjeżdżają śleź wątek i do zobaczenia.
jak jaca mowi spotykamy sie co niedziele godzina przewarznie popludniowa
Bedziemy mieli chyba kolejnego kolege, chetnego do spotkan. Mam nadzieje, ze sie pojawi i odezwie tez w tym temacie. A Ciebie kolego buszmeno zapraszamy jak najbardziej, jak ktos chce a ma tez czas, to ja moge w tygodniu gdzies wyskoczyc. Ale na ogol niedziele jak wiekszosci pasuje.
napiszcie jaka godzina to wpadne do was pozdrawiam
Różnie, kuknij w niedzielę przed południem, wtedy zapadają decyzje. Generalnie zawsze się dogadujemy. I prawię zawszę się dogadujemy.
Dziekujemy kolegom z Team Pila za milo spedzone popoludnie i wieczor w doborowym towarzystwie.
pozdrawiamy Prezesa i Z-ce Prezesa , oraz nieobecnego skarbnika (wg. najnowszych doniesien zdegradowanego do zwyklego czlonka Team Klubu Pila)
my rowniez a dzis niedziele kto chetny na spotkanko godzina do ustalenia 14 albo 15
no ja chętnie ale o której bardziej 15
moze byc 15 zobaczymy co slavol napisze i impuls
Ja oczywiscie chetny, pasuje mi i 14 i 15. Napiszcie gdzie :)
Tomek, jakbys mogl, wez ta ramke dla mnie co? ;p Bylbym niezwykle wdziezcny
ja mam malucha dwumiesięcznego dla mnie lepiej 15 ale wlasnie gdzie
Może być 15-ta. Miejsce? Lotnisko? A potem pomyślimy OK?
Nie zapomnij :D
impuls a ten twoj kumpel wpadnie? HIACYNTY jest odwilz
Pisalem do niego i jeszcze bede dzwonil. Tzn, ja sie raz z nim widzialem tylko tez :D wiec mam nadzieje, ze sie pojawi