Jestem za a nawet przeciw:)
Printable View
Jestem za a nawet przeciw:)
No to wpłać drugie tyle i o nic się nie martw :D
tylko nie mów, że spimy w autach ;)
A rano drugiego dnia sprawdza nas aklomatem i nikt nie pojezdzi :P
Gdyby ktoś się rozmyślił z wyjazdu to mam osobę na podmianke :)
Rolen już dokonał podmianki.
Poza powyższym ja też mam jeszcze jednego chętnego, więc jak coś to zgłaszać się a pieniądze wam nie przepadną.
Pany, dwa pytania:
1. kto od czwartku do soboty, czy też nawet do niedzieli ma możliwość zostania? - fajnie przyjechać dzień przed a po evencie zrobić małe co nieco i się zrelaksować:D
2. leci ktoś z Łodzi? :-)
Ja być może będę od czwartku i najpóźniej do niedzielnego poranka. :)
Fajny pomysl lecz ja niestety w niedziele do roboty.
Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka
Ja bede albo w czwartek wieczorem albo w piatek z rana a po torze chce jechac gdzies pobyc na lonie natury :)
Gdzie kimacie z czwartku na piatek?
Sent from my iPhone
Dobra bo trzeba sie zabrac za ogarnięcie tego.
Proszę na maila (chyba go znacie) kto chce zostać i do kiedy) Jak będę miał info ile ludzi to podzwonię za noclegami - nie obiecuje że to będzie atmosfera bo nie wiem czy będą chcieli sobie blokwać miejsca na dłuuuugi weekend.
Reasumując mail z informacją ile osób i od kiedy do kiedy (ile noclegów).
Dobrze ze mam akurat urlop - zapowiadam, że za rok nie robie tego charytatywnie :P
Ej a pijemy cos po torze w piatek? :) Zonkil bedzie cytrynowka? Ja bym chetnie po jezdzie omowil technike pokonywania lukow przy zacnym trunku :) kolo sielpi jest kilka osrodkow nie tylko atmosfera, jest jakis "hotel" energetyk, eljot
Przy torze tez jest hotel ale zdeka drogi jak na libacje yyy znaczy sie degustacje ;)
Sent from my iPhone
Nie pytaj sie tylko qr...aaaaa wyślij zgłoszenie !! Ten zawsze chce iść na skróty i po znajomościach................
pfffffffffffffffffffffff.,,,,,,,..........
Jakie zgloszenie? Do tanca z gwiazdami? Bede za gwiazde robic?
Znajomosci to podstawa :)
Sent from my iPhone
Grzdylu pewnie ze cosik chlapniemy:-) to co czw-sob? :-)
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
Wlasnie nie wiem ja chyba piatek/sobota w czwartek i tak picia nie bedzie :)
Sent from my iPhone
No tak ale będzie ci sie chciało rano dralowac? Ja jeszcze regulacja zawieszenia plus zmiana kół wiec 2h przygotować, no chyba ze do 9tki wrzuce hak i gotowa załaduje na lawete..
Ja wpadam i jade :) 3h i jestem na miejscu nic nie reguluje nic nieczmieniam tylko modle sie zeby Gtv dala rade caly dzien walczyc :)
Sent from my iPhone
No to grzdylu polecimy razem, ja pewnie będę startował z B-gów ale od czego są telefony:)
Aaa, tylko ja jadę pierwszy, póki nie ma suszarki nie nadążę za V6 więc to ja dyktuję tempo;)
Spoko jakos sie zdzwonimy :)
Sent from my iPhone
a może pójdziemy po bandzie i pojedziemy w środę - w końcu czwartek dzień wolny od pracy? :D
Ponieważ wlasnie naprawilem lodówkę to moge jechac na tor. Sa wolne miejsca, czy na krzywy ryj?
Wiedziałem, ze nie zawiedziesz Marcinie:D
Za brak wpaty wylatuje użytkownik Kamień nr 39 z listy. Na jego miejsce wchodzi Artas 155 - witamy na pokładzie i prosimy o szybką wpłatę. Pozostałych chętnych proszę o cierpliwość, moze się jeszcze coś zwolni :)
Ligarencjusz a robimy cos z after party? Mozna by zrobic gdzies cos grilla czy jak? :)
Pytanie kto i gdzie nocuje z piatku na sobote? Zbierzmy sie jakos w jedno miejsce co? :)
Sent from my iPhone
IMO nie ma innej opcji jak nocleg w jednym miejscu, inaczej to ja sobie do domu skoczę po torze, raptem 100km.
No tak ale to jest dlugi weekend czerwcowy i moze byc problem z noclegiem grupowym tym bardziej na jedna noc. Dlatego pytam czy ktos juz cos rezerwowal bo mozna by wieksza grupa zameldowac. Poszukam cos na bookingu
Sent from my iPhone
Dodano po 12 minutes:
Moze cos takiego?
http://www.booking.com/app_link/hote...otel_id=456117
Sent from my iPhone
wow pomyłka
No generalnie ceny zabijaja... A miejsc nie ma za wiele nigdzie
Sent from my iPhone
Jak nie ma alternatywy to ja sie pisze:D
grzdylu zadzwoń tam -> http://www.rejow.com.pl/
Ligar Ty tam stacjonujesz? Czy mam tam zadzwonic w celu dopytania o wieksza grupe?
Sent from my iPhone
Dzwoniłem w ligarowe gniazdko:rolleyes: - 160zl za domek w domku 8 osób czyli 20zł od osoby (max. 64 osoby plus Właściciel wspominał coś jeszcze o wolnych pokojach jakby było mało) - nie wiem skąd Ligar wytrzasnął tą miejscówę ale taniej chyba nigdzie nie ma :cool:- nawet na polu namiotowym. Są miejsca tylko z Pt na Sob czyli idealnie, bo taka opcja nas interesuje. Do poniedziałku trzeba dać znać i wpłacić zaliczkę.
zatem w obecnej sytuacji proszę o zgłaszanie się jak najszybciej, jeśli potrzeba więcej info to zbierzmy do kupy i jednym telefonem otrzymamy wszystkie odpowiedzi:
PYŁTANIA:
1p. czy są grille:cool:
2p. czy będzie pościel - zakładam, że nawet przy tej cenie dostaniemy kawałek koca
LISTA:
1. 3voQ
2.
tylko Panowie, krótko i na temat, bez wydziwiania - to będzie i tak ciężka noc:P
LISTA:
1. 3voQ
2. sołtys
3. Lola
4. Piotr G + 1
5. Ligar
6.
Zaraz wrzucam info na funpage, moze się kolejni dopisza.
Dodano po 4 minutes:
Nie upieram się ale przydał by się też z czwartku na piątek. Może jednak da radę coś wykombinować ? Wolał bym se pospać do 7 niż wyjeżdzać z krk o 6 rano :/ Na pewno ta piątka co podałem chciała by od czwartku :)
A koc grzewczy na koła nie starczy ? :)
LISTA:
1. 3voQ
2. sołtys
3. Lola
4. Piotr G + 1
5. Ligar
6. kornat + 1
Mamy dostępne terminy czwartek - sobota - więc dopisujmy od razu kto kiedy - czyli: Czw-Sb, Czw-Pt, Pt-Sb.
pościel jest, grille są - jak będziemy mieli konkretną ilość osób to zadzwonię i dogadamy temat przygotowania jakieś uczty dla "miszczów":victory:
LISTA:
1. 3voQ - Czw-Sb
2. sołtys - Czw-Sb
3. Lola - Czw-Sb
4. Piotr G + 1 - Czw-Sb
5. Ligar - Czw-Sb
6. kornat + 1
7.