My też dziękujemy za fajne spotkanie i możliwość poznania super ekipy,na pewno jeszcze się zobaczymy!!!!:D
Printable View
My też dziękujemy za fajne spotkanie i możliwość poznania super ekipy,na pewno jeszcze się zobaczymy!!!!:D
Czy coś robimy w najbliższą niedzielę ? :)
widać że wszyscy zaglądają na tą stronę
Jeżeli ktoś będzie to i my dojedziemy .Na Was zawsze można liczyć bo z tymi "młodszymi stażem" to jakoś nie bardzo .
Tyle tego jeździ po Żywcu i okolicy i nic ;-( ni chu chu nie idzie ruszyć tego towarzystwa .A szkoda !
na pizze w niedziele to bym do Żywca podjechał ...
Ja tez bym chętnie przyjechał bo śledzę temat ale ost spotkania wypadają jak jestem w szkole i nie zdarze :-(
No to niedziela 17 w pizzerii albo na parkingu jak się trafimy :)
To bedziemy!!!
Jedni się żenią
http://www.youtube.com/watch?v=-f-EDMo-fe4
… a inni umierają.
Tak więc mnie jutro nie będzie, a Mwowrym życzę wszystkiego najlepszego!
Nie dojedziemy pilny wyjazd- jak zwykle ....
witojcie chyba w ostatni weekend widzialem kogos od MadMaxow za savia na dworcu w zywcu.
chetnie bym sie spotkal ale mijamy sie od dluzszego czasu, caly tydzien w okolicach cieszyna troche niedzieli w domu i powtorka, zaraz znowu sie wybieram
takze milej zabawy i mam nadzieje ze kiedys sie uda spiknac.
Było super. Pozdro dla wszystkich którzy byli.Fajnie że nas jest coraz więcej.,36 osób to już prawie ogólnopolski. Do następnego.
My również Dziękujemy za przybycie, do tej pory jesteśmy w szoku że było nas aż tyle . Dziękujemy za tak liczne przybycie i mamy nadzieję ,że w takim gronie będziemy się spotykać częściej:)
Pozdro i do następnego.
Niech przyjeżdża trochę mniej osób, bo nie mam gdzie parkować :D Dzięki za spotkanie i do następnego :) PS - jak Wam opowiem jaką drogą ja wróciłam ...to prawie jak przez Czechy ;)
hejka dawno mnie tu nie bylo - na nastepne pozwole sie wprosic ;)
Żywiec coś planuje na tą niedzielę? *
Wlasnie...jest cos dzisiaj?:)
No to może dzisiaj?
Też bym się pisał jeśli mozna :)
Oczywiście ,że można :) będzie nam miło .
Następne spotkanie planujemy na 23 listopada godz.17-ta jak zwykle na parkingu obok : https://www.google.com/maps/place/Ke...773a3f7f?hl=pl, więc pisać komu pasuje a komu nie .
Termin nie jest sztywny i możemy zawsze go zmienić tak aby było nas jak najwięcej :D
O no to super wkoncu mam wolny weekend i sie zjawie
Ja wstępnie też powinnam się pojawić :)
i ja sie pisze :)
Bardzo nas to cieszy .Mamy nadzieję ,że będzie nas więcej :)
Przypominajka :
23 listopada godz.17-ta parking obok Kendo ! link powyżej :D
Mnie niestety jednak nie będzie - niespodziewany wypad do Zakopanego :) Bawcie się dobrze i pozdrowienia dla obecnych :)
Oj Weronika,Weronika ;) baw się dobrze .
A ja przypominam o spotkaniu https://www.google.com/maps/place/Ke...773a3f7f?hl=pl 23 listopada godz.17-ta parking obok Kendo.
Kto się dziś wybiera ..... ?
My będziemy na chwile :)
Dziękujemy za mile spędzone chwile w fajnym towarzystwie:).
Do zobaczyska w grudniu ....
Dzieki fajnie było
Miło poznać współzałożyciela forum
Pozdrawiam i do znowu
Hee super Was znowu zobaczyć i poznać nowe twarze - do nastepnego :)
Jutro spot. Sołtyse obiecały dla każdego uczestnika drobny upominek;)
Ja będę po 17:00.
Eloszka
To kto właściwie jutro będzie ?
Jak to kto, ja sie zapowiadam :D
Stęskniłem sie za Wami moje Madmax-y :D :)
To jak widzimy sie dzisiaj? Kto bd? :)
Hejka wszystkim w Nowym Roku ;)
W niedziele tj.4 stycznia o 17-tej widzimy się tam gdzie zawsze :D
będę :d
I ja;)