No właśnie :) ucichłeś coś ostatnim czasy :d
Printable View
No właśnie :) ucichłeś coś ostatnim czasy :d
Zmieniam mieszkanie i mam bardzo malo czasu na pisanie na forum. Ale spot to juz zupelnie inna sprawa.
Steo. Mówiłeś ze miejsce sie znajdzie wiec zarządzaj tematem :D
Hehe zalezy czy ma byc z kultura czy po prostu idziemy do lasu :)
Z kultura do lasu :D u mnie jest miejscowa ale to troche zbyt na polnoc dla wiekszosc z Was ;)
Ja myślałem, żeby zrobić taki mały spot w Zagórzu Śląskim dokładnie zarezerwować ewentualnie większy stolik w nowo wybudowanym hotelu i pogadać przy kawie lub kto co woli a później przejechać się kretyni odcinkami :D co Wy na to ?
No jak nie miałem pół przodu to jak miałem przyjechac ? :P
chłodnica sama by się nie wymieniła :P
A widzisz Wałbrzych sie rozwija :)
Jest kilka opcji na to ognicho tylko trzeba by bylo wiedziec mniej wiecej ile ludzi bedzie wtedy mozna cos dokladniej organizowac bo tak to kiepsko :) chodzi o to zeby wiedziec ile rezerwowac miejsc, jak duzy parking zeby auta sie zapakowaly:) i takie takie tam:) i najwazniejsze termin! Zeby mniej wiecej kazdemu pasowalo.
Mniej więcej kilkanaście aut i mniej więcej w weekend :sarcastic:
Właśnie tak to miałem na myśli słownik T9 rządzi :D do Łomnicy dobry pomysł żeby podjechać :)
W lasku osobowickim jest dużo miejsc do rozpalenia ognicha
No to nie wiem trzeba by było cos zdecydowac żeby też nie mieli za daleko co niektorzy :)
Steo to usatalaj termin i miejsce i robimy liste:)
Pasuje. Nie tylko dlatego ze mam blisko ale tez dlatego ze to miejsce jest fajne:)
Tylko jak będzie tam jeszcze kilka osób prywatnie to będzie tyle zamówień, że zaś będziemy czekać godzinę na danie :D a termin preferowałbym 12.10 :P
No trochę daleko mam jak na tą kawę ale może przy okazji dupę w termach bym wymoczył.
Mozna poczekać:)
no ok to w takim razie zbieramy listę na niedzielę 12 ? Jak się uzbiera więcej osób jak 10 to zadzwonię i zapytam o rezerwacje :)
A co i gdzie chcesz rezerwować bo nie kąsam fabuły?
Grzesiek, a Ty z Ewcią bedziesz?
12 mam nocke hmm:/ wiec do 17 max posiedze
Do jakiego znowu karpacza:p?
Paweł jedziemy a raczej umawiamy się, żeby pojechać do Łomnicy na rybę :) Marek jeśli będzie nas większa grupa to warto zadzwonić i ewentualnie zapytać czy jest możliwości rezerwacji, bo jakby nie patrzeć to będzie niedziela i nie wiadomo czy miejscowe rodziny
nie wybiorą się np. na obiad.
Hehe nie wiem czy autao poskladam.. narazie leze w garazu i dedukuje jak rozebrac to cale badziestwo :)
Mi szczerze nic słowo Łomnica nie mówi ale wujek google mi pokazuje albo Pałac w Łomnicy pod Jelenią Górą albo zbiornik na Łomnicy w Karpaczu. Tak czy siak kierunek zachód pod Jelonke :)
To mala wichura kawalek za Jedlina-Zdroj :) nie mow ze tam nigdy nie byles:D
A ja cały czas myślałem, że chodzi wam o Łomnicę zaraz za Głuszycą (czy tez koło Jedliny jak to Steo napisał).
to co, ten 12 jest taka najlepsza opcją chyba :) Łomnica - ładnie tam a nigdy nie byłam :D
To dobrze. Tylko szkoda, że znowu mnie nie będzie. Daaaaawno już nie byłem na żadnym zlocie. Ostatni raz chyba rok temu nad zalewem w Świdnicy.