Również pozdrawiam [emoji1]
Printable View
Pozdrowienia dla pięknej czerwonej Giulii na GA, widzianej dziś w Kaliszu ;)
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
wpada ktos dzis :)?
https://www.facebook.com/events/525150444491627/?acontext=%7B"action_history"%3A[%7B"surface"%3A"dashboard"%2C"mechanism"%3A"calend ar_tab_event"%2C"extra_data"%3A"[]"%7D]%2C"ref"%3A1%2C"source"%3A2%7D
Pozdro dla białej Giulietty na forumowych ramkach, która parkuje we Wrzeszczu na podziemnym parkingu biurowca Neptun :)
Pozdro dla czarnej GT za którą dziś jechalem na morenie(akurat firmowym ). Zamontowana miales kolego/kolezanko kamerke w rejce masz lusterko czy jak to rozwiazane :D?
cześć, kto parkuje srebrne/szare GT na poziomie -1 w budynku Olivia Four w OBC przy Grunwaldzkiej? Stoi na ramkach klubowych.
156 SW fl na GSZ 57.. codziennie dojezdza chyba z Elbląga do Malborka?
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Czarna 159 berlina widziana przed chwilą na Kartuskiej na ramkach, pozdro!
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla GieTka na Wendy!http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../2017/11/4.jpg
Wysłane z J5 2017
Hehehe dokładnie :D Ty też?
Wysłane z J5 2017
a no chodzę :) chodzę raczej w tygodniu tak w godzinach 18-20. Jutro również :)
No ja teraz pracę zacząłem i będę popołudniami częściej, może się kiedyś trafimy. :D
Co to te Energy? [emoji3]
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Energy gym pewnie :D
Znowu Cię dzisiaj widziałem, ale mi tylko mignąłeś jak jechałeś w stornę pl. Kaszubskiego :D
Pewnie jechałem na parking na przeciwko wejścia do MAG. Przeważnie tam parkuję jak idę do Energy.
Na tym parkingu też często widzę niezłą Mito QV, ale bez ramek i czerwoną Brerę z ramkami Alfa Romeo Północ albo Alfisti Północ czy jakoś tak.
Oo to żadnej jeszcze nie spotkałem...
Za to, parkując w bramie na 3 maja, spotkałem piękną GT z bananami w środku. [emoji173][emoji108]
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2017/11/36.jpg
Wysłane z J5 2017
Na pewno na forum jest. Na fb alfisti polnoc napisali ,że to bella Tomasza 3.2, sam Tomek też opisał uszkodzenia i przebieg wypadku..
Moja niestety. I tym sposobem nie bedę juz mial dylematów na nastepny spot - czym przyjechać ;)
Została brera....
To teraz już na pewno żadna gt nie wpadnie :( :( :( ps jak z ubezpieczalnia ogarnięte? robisz ja i sprzedajesz ,czy przez ubezpieczalnie :P?
ależ ta czarna brera parkująca na Łużyckiej jest czysta ;)
Mieszkam w Gdańsku 1.5 roku i dopiero raz widziałem Alfę na ramkach klubowych. Właśnie dzisiaj :)
ul. Wajdeloty, godz. ok. 17:00
Załącznik 238643
Pozdrawiam :)
Ps. kiedyś ze 2x z daleka widziałem na Wrzeszczu białą 164kę na ulicy Wyspiańskiego. No kawał fury to był! mam nadzieję, że ten ktoś jest tu z nami Alfaholikami
Mijałem dziś stojąca na poboczu czerwoną GTV w Zblewie, czyja? :D
haha źle to trochę zabrzmiało :D na poboczu ale zaparkowana tam z woli kierującego a nie inaczej ;)
hehe, dzięki. dopiero dzisiaj zauważyłem ten komentarz. niestety już nie będzie parkowała na Łużyckiej. Teraz cieszy się nią nowy właściciel w Radomiu.
Z dobrych za to wieści uszkodzenia GT'ka po wyglądającym kosmicznie tańcu w poprzek drogi okazały się bardzo powierzchowne.
Zawiecha już naprawiona, nowe wahacze i belka stabilizatora poprzecznego załatwiły sprawę.
Do tego własnie jest w trakcie wymiany błotników PP i LT i zaraz wraca na drogę :)
A będzie nawet lepiej niż było bo przy okazji wpada nowy próg w miejsce podkrdzewiałego poprzednika.
Jak z poduszkami? Ciężko?
Tesco Gdynia Karwiny. Srebrne Gt z ramkamk klublwymi dzisiaj rano widziane. Czyje to?
Pozdrawiam.
moje ;)
tak lajtowo , że aż się zdziwiłem. do wymiany miałem prawą w fotelu i kurtynę.
Kurtynę kupiłem nową, wyminiłem tez podsufitówkę bo stara wyglądałaby brzydko.
Z fotela zdjąłem poszycie, oddałem do firmy MAF na profi zszycie (przy wystrzeleniu poduszki szew puszcza z boku)
włożyłem nowa poduche i wszystko jest jak nowe.
Serio myslałem, że to gorszy problem bedzie a to ani trudne ani drogie nie było
O kurde, no to zajebiście! Nic tylko się cieszyć :D
Wysłane z J5 2017
czarna gt stojąca dzisiaj na śląskiej obok kościoła, ładniutka :)
Oraz srebrna gt z kamerka w tablicy rej na krzywoustego obok rynku, mieszkam obok kolego pis ! :)
O ile jesteście na forum , pozdrowki ! :D
Pozdrowienia dla białej Julki przed tunelem w stronę stadionu.
No i pozdro dla czarnej gt stojącej wczoraj na ikeyi :D