lukasz155 pozazdroscic zony :)
ja najprawdopodobniej przyjade z kumplem, bo moja baba bedzie pracowac, zreszta... by mnie ciagala na jakies plaze a ja wole sobie alfy poogladac :D
Printable View
lukasz155 pozazdroscic zony :)
ja najprawdopodobniej przyjade z kumplem, bo moja baba bedzie pracowac, zreszta... by mnie ciagala na jakies plaze a ja wole sobie alfy poogladac :D
moja na 100% wybierze alfy teraz marzy jej sie 159 chyba musze bank okrasc :lol:
pogratuluj zonie gustu. moja by chciala pezota 207 :shock:
a poprzednia tez gustowala w pezotach, ale wtedy jeszcze nie bylo 207 to slinila sie na widok 206.
moja 159 ale nie sportvagon bo ma brzydki tyl albo GTV najlepiej czarna z czerwona skora w srodku z odpowiednimi silnikami a wogole to chcialaby oba.Nic tylko lotto mnie urzadza bo czarno to widze.
Ja najprawdopodobniej ze swoja panna tez przyjade :)
Tuti no co Ty -pierwsza chciała peugeota i druga chce? Wybierasz kobiety z Francji? :D Następnym razem wybierz z Wloch to bedzie większa szansa,że bedzie chciała Alfę. :D
A ja właśnie 159 sportwagon,szalenie podobają mi się kombi. Oczywiście 156 sportwagon też może być-jak najbardziej i czarna.
Skorzystałem z tekstu o zlocie który napisał Tuti i wysłałem go do www.alfaclub.pl , został on umieszczony w dziale ZLOTY. Mam nadzieję,że to pomoże.
Te koszty zlotu...wydrukowałem sobie na mieście Ulotke o zlocie.. 3PLN mnie to kosztowało :evil: Ale teraz powiesze na szybie i bedzie ok. Tylko ciekawe jak dlugo powisi. Mam goscia napalonego na moja Alfe.
No Panowie nasza lista coś się nie zwiększa :cry: .Ja wiem,że jeszcze jest trochę czasu ale w najgorszym przypadku za wiele nas nie będzię :(
A propo bab nie pomyślieliście, że "Baba z wozu Alfie lżej" ? :lol:
To otworz swoj dokument i zrób PRINT SCREEN(tym guzikiem na klawiaturze). Wrzuc do Painta i zapisz jako jpeg. Potem na jakis FTP i bedzie elegancko
albo wrzuc na www.imageshack.us i bedziesz mial gotowy kod do wstawienia na forum ;)
apropo frekwencji moze warto by sie skontakowac z ludzmi z klubow?
znalazlem na alfaromeo.pl :)
Zapomnielismy zareklamowac na alfaromeo.pl wlasnie to zrobilem :)Cytat:
POLSKA
FORZA Alfa
ul. J. Rosoła 55
02 - 786 Warszawa
E-mail: forzaAlfa@poczta.onet.pl
mia giulia
Alfa Romeo Klub Wrocław
ul. Karkonoska 45
53 - 015 Wrocław
Tel. 48-71-339 93 33
Ti Amo Alfa Club
ul. Morgowa 14
91 - 231 Łódź
Tel. 48-42-640 51 32
Klub Alfistów - Poznań
ul. Gorzysława 9
61 - 057 Poznań
Tel. 48-61-876 81 87
Internetowy Klub Alfy Romeo "IKAR"
http://www.cuoresportivo.pl/
http://alfaromeo.pl/phpBB/viewtopic.php?p=26626
Tak jak pisałem wcześniej,po 12 maja będę na spotkaniu łodzkiego klubu AR i przedstawię sprawę-jestem umówiony z Bartkiem.
panowie który założył temat na forum AR 147 o zlocie???
zapewne ktos co ma alfe 155... :wink:
pisałm już na tym forum ze zazuciłem temat tego naszego zlotu na tamtym forum ale widocznie ktos nieczyta wszystkich postów i tego niezauważył :roll:
i teraz juz się mały kocioł tam zrobił :|
pozdrawiam
w sumie jest juz 20 osob, albo na pewno albo na 90% :)
a kto jest z forum AR z gazeta.pl ? tam tez zareklamowane? :)
Kubas to ja.Sorry ale nie zauważyłem żadnego tematu ZLOT i dlatego wrzuciłem info. Myślę,że nie będzie kłopotu-dwie reklamy 2 razy więcej osób.
Widze ze pomału sie rozwija klimacik wiec bądzmy dobrej myśli w tydzien nie cały 20 osob jest pozytywnie jeszcze tylko dopne na ostatni guzik miejsce i juz mozemy czekac tylko na 1 lipca:!!
Dzisiaj sobie jadę i patrzę we wstecznym lusterku 156,zwolniłem i akurat zapaliło się czerwone światło.Zrównaliśmy się,przywitaliśmy i zaprosiłem chłopaka na zlot. Dzisiaj nas odwiedzi na forum. Więc pomału nas przybywa i to mnie cieszy :D
Jak ktos ma znajomego na myjni/stacji paliw czy w innych miejscach gdzie co jakis czas autem trzeba zajezdzac to moze zapytac czy nie mozna by w zakladzie wywiesic ogloszenia. Majkel wywiesil na Orlenie u siebie w miescie, a to chyba najlepsze lokalizacja, zeby jakis alfista zobaczyl ogloszenie o zlocie :)
A ja pobrałem dzisiaj ze strony IKAR-a 41 adresów e-mail do Alfistów z Łodzi i do nich wysłałem maile z zaproszeniem :lol:
umiescilem pare zaproszen na roznych forach u kolegow makaroniarzy /lancia/ tez .moze znajda sie chetni
tak mi przyszlo do glowy: nie ma nikt z alfistow g techa albo innego urzadzenia do pomiarow? :)
bo ciekaw jestem jak to w mojej alfie jest... kiedys z kumplem nagrywalismy licznik podczas jazdy i wychodzilo mi 8 sek do 100, ale licznik byl rozmazany (bylo ciemno do tego pas startowy byl nierowny). no i nie mierzylem czasu ogladajac klatke po klatce tylko wlaczylem jak ruszalem i zatrzymalem jak bylo wg mnie 100. czyli taki pomiar mozna sobie o du... rozbic :) no i jeszcze trzeba wspomniec o przeklamaniach licznika, a w alfie czytalem, ze do 100 km zaniza o 5km/h :)
a moze kamerke ktos ma? :D zna sie ktos na skladaniu filmow itp? bo mozna by zrobic ladny film i powysylac zainteresowanym. no i urywki mozna by gdzies wrzucic, zeby inni mogli zobaczyc jak bylo :D
ja wezme i dam kumplowi, zeby zrobil reportaz. kiedys sie troche bawilem w robienie intra, podkladanie muzyki ale zbyt dlugo przy tym nei siedzialem wiec wprawy duzej nie mam :)
Witam Was wszystkich a więc rozmaiwałem z tym gościem i jeśli chcemy tylko sie zjechać i postawic samochody to sytuacja wygląda tak:
Za samochod 10 złoty i za osobe w namiocie 5 złoty.
A jeśli chcielibysmy np. zapłacic wiecej to w gre wchodzi scena i zespół .Gościu nam moze cały gar grochowy nagotowac i jak przyjedziemy to bedziemy mieć grochówke w cenie.Także oficjalnie można już mowić że jest zlot 1-2 Lipca na Skrzynkach!
Moze być grochówa, możemy rozstawić grille. Według uznania. a wiadomo ile bedzie chcial za ta grochówke....
Ale mam nadzieję,że jakieś ognisko można zrobić???? Bo jak tylko grill to chyba każdy musi mieć swój aby nie czekać pół nocy na kiełbasę. Koszta małe więc spoko,jak się najemy grochówy to wszyscy wieczorem będę walić salwy :mrgreen:
Alfasound a nie dowiadywales sie ile domki kempingowe w poblizu kosztuja?
Bo niektorym spanie w namiocie moze nie pasowac :)
ide edytowac posta z zapisami :)
Dowiadywałem sie nawet wspominałem chyba juz tutaj ze koles nie wynajmuje w sezonie na weekendy bo mu sie nie opłaca i wynajmuje tylko na turnusy tygodniowe więc pozostaje namiot aczkolwiek sprobuje sie zoriwtnować jeszce w jednym miejscu w nastepny weekend.
W temacie z zapisami mozecie juz pobrac ulotki w formacie doc i jpg :)
Wiadomo czy bedzie jakiś sponsoring z Salonu Alfy Romeo??
Moj ojciec był w Alfie w Bydgoszczy i co prawda taki młody tam kosnultant sie troche podpalił i moj ojciec zostawił moj numer telefonow i jak narazie zero odzewu
Myślę,że na pomoc ze strony salonów Alfy nie możemy liczyć. Jest nas za mało jak na ogólnopolski zlot. Ale sami sobie damy radę i też będzie super. :mrgreen:
wiesz ja osobiscie to mam jak najgorsze zdanie o panach z salonu alfa romeo.po tekscie cyt,, e panie to jakis egzotyczny model alfy,, dla przypomnienia mam v6
Wiesz w sumie to my nei mamy zlotu tylko spotkanie zlot to moze byc jak sie kilka osob zorganizuje bo w sumie to wszystko ja załatwiłem co mysle ze jak na osobe bez prawka u schyłku 17 lat to duzo:P:D
musi byc super, tak na marginesie dalam ogloszenie na stronce opolskiej :) o zlociku :)
Właśnie dzisiaj dostałem zaproszenie na 23.06 na zebranie łódzkiego klubu AR. Tak jak się umawiałem z Bartkiem z klubu mam przedstawić temat zlotu,więc trzeba zrobić wszystko abym powiedział,że jedzie nas dużo.Znam już koszta,dokładny plan ale musi nas być więcej.Myślę,że do tego czasu jeszcze z 15-20 osób dopisze się.
to by było razem 40 Alf to juz sie robi duzo zeby sie do nas czasem policja nie doczepiła jak bedziemy jechać przez miasto.....
To zapraszam Cie do Włocławskiej Policji i ich powiadom.
Za przepisowa jazde kolumna przez miasto nie maja sie co przyczepic...
Jest jakis paragraf, ktory upowaznia policjanta to zatrzymania auta na sygnale jesli nie wzbudza ono podejrzen ze popelniono przestepstwo?
Pozatym szczerze to ja watpie, zeby bylo nas az 40 :) chociaz kto wie :P
nie no wiesz trąbienie to juz wykroczenie bo w miescie nie wolno urzywać klaksonu...no ale jak juz Policja to grubsza sprawa...jeszczed jest jeden myk ze nie morzemy tez tak sie obnosic z tym ze jest to jakis zlot poniewaz do włąsciciela placu moga sie przyczepic za zorganizowanie takiej imprezy i beda wymagac np. ochrony...wiec oficjalnie jest to spotkanie milosnikow marki
Tak czy siak policję trzeba poinformować,że chcemy przejechać kolumną przez miasto.A z drugiej strony to fajnie jak nas będzie pilotował radiowóz z włączonymi kogutami,a jeszcze fajniej by było jakby mieli Alfę policyjną tzn.policjanci by się przygotowali na zlot :mrgreen:
no tu juz sie chyba za bardzo rozmarzyłeś...:P