to moje :D
Printable View
witam zatem sasiada :)
Ja mijałem dzisiaj w drodze do Wrocławia czarną 164-kę, a wracając granatową 156-kę (DDZ chyba)... z mojej strony były światełka, ale chyba nie wiedzieli, o co chodzi :)
Aha... jak coś DZA + klubowe ramki to ja :D (inne u mnie w mieście ich nie mają... ;) )
wczoraj we wro mijałem 166 na klubowych ramkach, 147 na milenijnym, pod LM, 159 SW na drodze do DST ;P
pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 DW 29... na ulicy ślicznej we wrocławiu który na mnie trąbił jak mu wyjechałem z prawej na strefie do 30km/h :-)
może trąbnąłeś machinalnie....:)?
trąbiłeś na dużego busa renault mascott (domy pod klucz) wyjechałem ci przed nosem a potem tankowałeś na shellu i poleciałeś w kierunku na strzelin.
---------- Post dodany o godzinie 22:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:40 ----------
no chyba że ktoś inny pipkał
To on, na bank
Pozdrowienia i rozpacz dla kierowcy Ar156 szarej z wysoką płetwą na czarnej rejestr. :eek: który uciekał 20 min.temu na placu Grunwaldzkim przed pościgiem policyjnym ford mondeo zielony(drogówka) z kogutem. Człowieku kryminał.
Dziś na Wincentego Pola widziany i ob trąbiony Tremor wraz z jego piękna włoszką :) Z odwzajemnieniem oczywiście :)
stoi w Świebodzicach na wyjezdzie na Jelenią Górę Alfa 166 srebrna, patrząc po wydechu chyba 2.4 Jtd. To ktoś od nas?
Sporo Alf mijam w Ząbkowicach... Jest tu ktoś ode mnie :P ?
Mrugam, mrugam, a wszyscy mają mnie gdzieś... :D :D :D
dzisiaj ok 12.30 w świndnicy pozdro ręka z kolegą w ciemnej 147. pzdr!!
Wczoraj na ul. Bielawskiej w Dzierżoniowie około godzinki 10:30 rano ciemna 145 na blachach SWD, rączka była, ktoś od Nas? :)
znowu dzisiaj, na drodze ze świebodzic do świdnicy czerowna 155 było pozdro :)
Wczoraj na ul. Sudeckiej koło szpitala kolejowego widziałem 156 SW kameleon TAXI, raczej rzadki widok alfa TAXI :)
to ja dziś około 18:15 na osobowickiej wziąłem udział w spontanicznej kolumnie AR, jechały 4 alfy jedna za drugą, przede mną czerwona 145 do sprzedania na wrocławskich blachach przed 145 - 156 na blachach ZS i przed nią bodajże 155... to był dopiero spontan - fajnie to się zgrało... Ta czerwona 145 to nie wiem może ktoś od nas zauważyłem jakąś nalepkę coś w stylu majówka z Alfa Romeo więc pewnie jakiś klubowicz... ;)
kto stawia czarnule na raclawickiej kolo blokow nr 20?
kolejny raz pozdrawiamy sie z kolegą z czarnej 147 - dzisiaj na drodze z Komorowa do Witoszowa :)
Wczoraj na Ogińskiego pan na DJE siedzący w AR 156 pomachał do mnie oczywiście odmachałem :)
Dziś widziałem na Grabiszyńskiej czerwoną GTV z zaszpachlowanym scudetto.... nie pozdrawiam.... :(
czyja czarna 164 stoi w strzelinie pod starą biedronką? chyba ktoś nowy bo wcześniej jej nie było widać
dziś mijałem w Gryfowie śl. czarną 159(tuż obok statoil) djxxxx.nie zdązyłem mrugnąć przez ten deszcz.pozdrawiam ;) godz. 19.20
Pozdrawiam, wszystkie Alfy widziane wczoraj na A4 w drodze do Wrocławia z Lipska.
W wyjątkowo pozdrawiam chłopaków z czarnej Alfy na Niemieckiej A14 z którymi sobie pomachaliśmy, pośmigaliśmy sobie ( nie mógł mnie dojść :D), a na końcu razem spotkaliśmy sie na parkingu przed targami w Lipsku.
wczoraj wieczorem u mnie pod garażem widzianny Rafik ;)
Pozdrowienia dla kierowcy szarej 156 na klubowych ramkach. Blachy DSW.... w środowe popołudnie 17:30 na światłach/pasach obok przystanku przy Hotelu Wrocław. Nie wskazywałem na światła tylko na ramki :D
jutro ok.16.00 wyruszam do Wrocławia moją czarną 145 :D Trasa Świeradów Zdrój-Jelenia Góra-Wrocław. Do zobaczenia na trasie.pzdr. alfisti:)
Dzisiaj kolo poludnia na ul Trzebnickiej widziano Tremora wraz z innym ale juz nieznamym Alfistą jak podziwiali swoje Belle :)
Dziś tj. 16.04 jakoś kilka minut po 17 minąłem się na Żmigrodzkiej z czarną lub prawie czarną GTV na starych czarnych blachach. Nie wiem czy to ktoś od nas, kolega coś po 40 ale rączka była... Alfa prawie jak Majstra85 tyle, że nie te blachy.
Piąteczka dla kierownika wozu w full liftingowej 156tce, z którym przybiłem piątaka na Wincentego Pola.
dzisiaj w Cieplicach mijałem się z czerwoną 147(okolice Lidla) a później w okolicach PKP(też w Cieplicach jechałem kawałek za szarą 145 ts. Na koniec w drodze powrotnej przy wyjeżdzie ze Szklarskiej na Swieradów znów mijanka z jakimś alfistą ;) wszystkich pozdrawiam
skrzyżowanie ul.Borowskiej z ul.Kamienną widziana 156 na klubowych ramkach, jednak ze zlotów nie kojarzona :P
156 ale kolor to raczej Grigio Africa, ale głowy nie dam :P
widziałem już tą alfę kilka razy zaparkowaną pod carrefour express na ul. borowskiej ;)
A to nie moja... ale bardzo bliskie okolice... :)