To ja już z automatu :)
Printable View
To ja już z automatu :)
Chopy, nie chcecie przygarnąć felg TI ze 159, ale w 18 calach, szerokość 8, ET 35? Jakby ktoś był zainteresowany mogę zabrać na spota poglądowo jedną :p
Może znajdzie się ktoś chętny bo felgi Ti naprawdę są fajne, niestety w mojej gtv jest już trochę inna opcja ;).
Przypominam o spocie jutro o 18:00 tyły parkingu tesco. Wszyscy Alfiści mile widziani:).
Mogę być z lekkim poślizgiem, ale będę na pewno :)
Dzięki Panowie za dzisiaj
Frekwencja moim zdaniem dopisała. Wrzućcie zdjęcia.
A w grudniu może pojawią się koledzy z J-L i Brzegu.
Dzięki i do następnego :) .
Również dzięki za spotkanie :) Czekamy na zdjęcia :)
Frekwencja, jak na pierwszy raz wzorowa. Wrocław mógłby się uczyć :)
Całkiem przyjemny spocik i było co oglądać.
Jak na pierwszy raz było bardzo obiecująco, trzy piękne 156, gt coupe, gtv, i 159. Na początku grudnia robimy spot mikołajkowy i myślę że będzie nas jeszcze więcej. Wrzucam kilka fotek, jakość taka sobie bo pogoda i sprzęt pozostawiały wiele do życzenia. Pozdrawiam i dzięki za przybycie.
Załącznik 114878Załącznik 114879Załącznik 114880Załącznik 114881Załącznik 114882Załącznik 114883Załącznik 114884Załącznik 114885
Pozostałe fotki wrzucę jak zrobię porządek z aparatem.
Dobre foty :) Śmiesznie u mnie w lampie się światło odbija :)
Zupełnie jak gdybyś miał akwarium z deszczówką w lampie ;). Ale masz żywy kolor lakieru bo wieczorami to mój taki ponury :P. Pozostałe foty wrzucę jak zrobię porządek z aparatem bo cyrki odstawia:mad:.
To może każdy się wypowie, kiedy pasowałby mu następne spotkanie, czy na początku grudnia, czy przed świętami, kiedy to w domu najwięcej roboty, a i kobiety lubią pokrzyczeć, że wszystko na ich głowach :)
Czekam na propozycję terminu, ja jestem otwarty ;). No nie wszystko na ich głowach bo ktoś to wszystko musi zjeść:P.
Drodzy państwo, nie śpimy. Ja bym proponował siódmego grudnia zrobić spot mikołajkowy, kwestia godziny to temat do omówienia.
Ja się dostosuję do większości. 7go jak najbardziej ok. 14.12 u mnie odpada bo w domu będę ok 22:00.
No to git. Wstępnie ustawiamy się na sobotę. Z godziną i miejscem się zgadamy :)
Jak ostatnio zaczynamy o 18:00 pod tesco i potem jakiś browarek mikołajkowy:P czy może chcecie o wcześniejszej godzinie?
Jak dla mnie 18:00 w sam raz :). Chyba, że wolicie urządzić spota za dnia.
Więc postanowione, 07.12.2013 r, godzina 18:00 pod tesco w Oławie, potem ewentualnie piwko w "mambie". Zapraszamy wszystkich pasjonatów Alfa Romeo:D, do zobaczenia.
Czy ktoś ma kabel, co by odczytać błąd? :p
Ja mam jakis kabel. Moze uda sie ogarnac temat. Jutro sie widzimy to przywioze kabel
A właśnie miałem się Was koledzy pytać o kabel :) Czyli można się podłączyć pod prośbę? I przy okazji. Czy ktoś się zna na elektronice? Bo mam kabel który z dnia na dzień przestał działać...
Dzięki wielkie za kolejne spotkanie. Pogoda nas nie rozpieszcza ale zjawiamy się coraz liczniejszym gronem:D. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drogach i następnym spocie;).
Do następnego :)
To kiedy się widzimy?
Może czwartek 19.12 albo piątek 20.12 godzinka 18:00 lub wcześniejsza??
Jestem za piątkiem.
witam klubowiczów. Aura i okoliczności ostatnio nie rozpieszczają. Może spot jutro czyli 25.01.2014 pod tesco, godzina 17:00 lub 18:00???? Niestety znowu będę saabem bo GTV jeszcze się nie rozbudziła ze snu zimowego:P
Ja niestety w tym tygodniu odpadam :/
To może następna sobota panowie????
Wstępnie jestem za.
To i ja postaram się podjechać na chwilę.
Znajdą się chętni na dzisiaj :) ?
Jestem za. Dzisiaj godzina 17 pod Tesco??
Będę ok 17:30
Ok, będę
Wiosna się zrobiła, wypadałoby GTV na spacer zabrać :p
Pozdrawiam zdziwionego kolegę z 156 FL, który stał w korku w Oławie. Trąbiłem i machałem. Tyle, że jechałem Sprinterem ;)