Napisał
Takumi
Proponowałbym jednak ludziom, którzy tymi autami nie zrobili nawet kilometra poza Gran Turismo, żeby przestali zaczytane gdzieś w internecie rzeczy podawać tu jako pewniki. Na siłę chcecie być mądrzejsi niż ludzie, którzy tymi autami jeździli. Ja wiem że AR to świętość tutaj, ale bez przesady.
Moja Brera była w pełni seryjna (z dobrym wyposażeniem wiec na pewno cięższa niż golas z loterii plusa), w pewnym momencie z wymienionym na nowe zawieszeniem z przodu i częściowo z tyłu, wiec przestańcie wymyślać jakieś bzdury ze nagle jeździliśmy strupiałymi autami załadowanymi workami cementu, a zderzaki wypychalismy cegłami żeby je jeszcze dociążyć.
Jak ktoś miał/ma Brere to wie choćby ile ważą same drzwi, bo czuć to przy ich otwieraniu. Pancerne chyba są. Może dzięki temu ze te blachy są takie grube i ciężkie, auto nie ma problemu z korozją, ale ma za to z ociężałym prowadzeniem i ogromnym, nie popartym osiągami spalaniem.
Zycze fanatykom, żeby czasem przejechali się autem innej marki i wyrobili sobie jakaś szersza perspektywę na to co jak jeździ