orginalne to w aso :)
Printable View
orginalne to w aso :)
ja niestety musiałem trafić na jakąś felerną partię. Bolczyki przy tych zaślepkach z napisem nie zgrywały się z otworami na ramce co spowodowało ukruszeniem się częściowym bolczyków. teraz kombinuje jak to ładnie posklejać aby nie było widać i jakoś się trzymało
Witam.
Po 2 tygodniach ramki przyszły ale warto było czekać:)
Ja sobie sam spierd...liłem ramkę z tyłu :mad::mad:
Czyściłem rejestrację i wpadłem na cudowny pomysł aby popsikać odmrażaczem i starłem trochę lakier na ramce. Szlag by to trafił!
Już są wyglądają świetnie.
załozone wczoraj, cudo:D
ok,dzieki;)
dzięki będę pamiętał
Ale mi się przytarły czerwone :(
aaaa, hmmmm to moze jest czerwonidło? :D:D:D:D
markerem ją ;)]
co do czernidel
Czernidło do zderzaków - butelka jak pasta do butów super sprawa - nadaje taki kolorek na wszystko ze wyglada elegancko.
A moje ramki sie wykrzywiły na mrozie ;) i nie chcą się odkształcic
:):D:) muszę poszukać tego czerwonidła. Jak na razie nie wygląda to źle (jutro wrzucę fotę - chyba że się w końcu pofatygujesz do Bielska), w razie czego zamówię nowy komplet - będzie jedna na zapas.
kiedy znów będą dostępne ramki :D bo tematu nie mogę znaleźć z otwartymi zapisami :D
Powiem Ci jak moja psorka - "ćwicz cnotę cierpliwości"
ja już dawno po studiach więc psorów już nie słucham :D
ja późno zacząłem :( więc na razie słucham
op-ot
A ja nie mam ramek, bardzo bym chciał więc czekam z niecierpliwością.
spisują się dobrze
dopóki nam ich ktoś nie zaebie !!!
dawać mie tu kolejna edycja bo mi zaebali z tyłu
bociek uderz do dzordza ;) momy cos na zapasie chyba ;) bodajrze komplet i jedna ramka luzem.
Nową partię ramek można zamawiać w zautomatyzowanym sklepiku: http://www.forum.alfaholicy.org/cart.php
Jakby były jakieś problemy - dajcie znać. Angielskie obrazki będą niebawem przetłumaczone :)
takie pytanie w jaki sposób sie płaci za ramki?? zamówiłem niby dwie dodałem do koszyka i daje dalej zapłać i nie ma tam mojego banku i na tym kończą sie moje chęci pomoże ktoś??
A moze da sie wypuscic srebrna edycje ? Ja chetnie taka bym kupil ... i pewnie nie tylko ja. !
Jaki jest czas oczekiwania na ramki? Zamówiłem 20.04 i jeszcze się nie doczekałem :)
Po jakimś czasie już mogę napisać:
Na 147 z przodu pięknie pękła na narożniku:( z powodu wygięcia/mam na myśłi mocowanie.
Trochę bardziej elastyczny ten plastik mógłby być.
moge smiało powiedziec ze uzytkuje je prawie rok, 100-lecie ar, znosza bardzo solidnie karchera, były zdejmowane mimo to wszystko jest jak najbardziej ok...
Mam umocowaną swoją ramkę z boku, tak samo jak w 147. Jak narazie bez problemów :)
wydaje mi że ten plastik powinien być bardziej elastyczny , strzelają zatrzaski mocowania. oprócz tego troche blaknie całość , i czarny plastik nie już taki czarny , naszczęście mam jeszcze jeden komplet zapasowy
Co do zatrzasków to już pisałem na ten temat. Przed montażem najlepiej poprawić otwory mocujące choćby nożem bo zostaje w nich nadmiar materiału po wtryskarce i są za małe przez co pękają zatrzaski.
Odezwij się - http://www.forum.alfaholicy.org/sendmessage.php - może się jakąś listewkę wyśle po kosztach (tzn. po cenie zwykłego listu w poczcie polskiej).
a co z ta srebna edycja ramek ??
U mnie jak narazie ramki super i po karcherze i po myjni i wszystko ok :P
mi dodały 5KM :P