Witam. Mam prośbę do kolegów z Łomży. Jako że nie mam ostatnio czasu a i nie chce robić kilometrów na darmo czy ktoś wie cokolwiek na temat tej Alfy? http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-kli...C27971007.html Z góry dzięki za odpowiedź.
Printable View
Witam. Mam prośbę do kolegów z Łomży. Jako że nie mam ostatnio czasu a i nie chce robić kilometrów na darmo czy ktoś wie cokolwiek na temat tej Alfy? http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-kli...C27971007.html Z góry dzięki za odpowiedź.
Witam, mam pytanie, czy piękna Alfa GT z ramką BL pod polibudą gdańską to kogoś z forum?
hej hej czy lomza jeszcze jest na forum????
coś ucichło ostatnio to łomżyńskie forum...
kto chetny na spot???
Ja chętny, ale nie wiem jak reszta... Ogólnie ostatnio rzadko widuję jakąś Alfe w okolicy, chociaż przed wczoraj widziałem taką samą jak moja srebrna 166 na BL jechała w okolichach Miastkowa, może to któryś z kolegów ;) pozdrawiam.
Mam swoja druga alfe . Pierwsza 166 sprzedana ale nadal w rodzinie na codzien moge ja podziwiac . Teraz mam swoja druga 156 sportwagon. od paru dni. Własnie kompletuje częsci do niej bo poprzednik troche ja zaniedbał.
Pogratulować! tylko doprowadzić do odpowiedniego stanu i jezdzić bezawaryjnie.
Witam. Co prawda nie mieszkam w Łomży, ani nawet w woj. podlaskim (do Łomży mam 30 km), ale z racji tego, że moja dziewczyna mieszka w Łomży, będę często jeździł moją nowo nabytą szarą Alfą 156 po ulicach tego pięknego miasta. Pozdrawiam Łomżyniaków. :)
a może kolega dragon jeździ przez jeżewo?
A co się stało się pod Jeżewem? :D
Nie, nie jeżdżę przez Jeżewo. Podróżuję trasą na Warszawę przez Śniadowo, Konarzyce itp. :)
Witam. Proponuje połaczyc przyjemne z pożytecznym :)
A dokladnie w dniach 15 - 16 luty spotkanie w miejscowosci Nowe Guty i polatanie bokiem po zamarznietych Śniardwach.
Fotki z tamtego roku macie pare postow wstecz :)
Pozdrawiam
Proponuje usunięcie tematu.
Ta, życie na podlaski nie istnieje
Na drogach podlasia jeździ sporo Alf, ale ich właściciele chyba nie są alfistami z wyboru, a jedynie przypadkowymi posiadaczami tych tanich i podobno awaryjnych aut. Ja mam dwie stare 156-tki (2,0 TS, 2,5 V6) :)
Masz 200% racji, większość tego co tu jeździ to gnioty, 3 kilometry od siebie mam dwa SeleSpeedy jeden to padło, a drugi podobno dba- ale mycie to nie jest dbanie
Ja mam JTDka do śmierci i bym jakieś Busso obejrzał na blachach zaczynających się na B...., poza tym w Łomży nie byłem z rok, a że siedziałem tam 3 lata to bym stare kąty odwiedził. Może jakaś sobota w listopadzie, albo coś na wiosnę
Myślę, że jak się spotkamy w którąś sobotę, to będzie okazja do posłuchania Busso i JTD-ka. Fajnie byłoby jakby znalazł się jeszcze jakiś pasjonat:)
Może mój kumpel by 159 wziął, innych alfonsowatych ziomali nie mam, z tym że teraz robię w weekend, pierwszy listopada odpada, ewentualnie drugi, potem nie mam Alfy przez dwa tygodnie i grudzień się zaczyna, najlepsza byłaby wiosna bo wtedy będę miał w Alfie wszystko zrobione- głównie chodzi o BodyKit i zacne fele, ale i teraz moge zaleciec na biednym wystroju
Mnie biedny wystrój nie przeszkadza, bo moje Alfy raczej do bogatych nie należą:) Jak byś miał kiedy ochotę, to daj info na priva i się jakoś złapiemy. Pozdro
Ostatnia Sobota listopada lub Niedziela czyli 29 lub 30, mogę być w Łomży. Piszę tu bo może ktoś jeszcze by zaleciał- SzlendaX ?????
Miejmy nadzieję, że oprócz nas ktoś to jeszcze czyta:)
Miejmy ;)
Jak będziesz się wybierał - daj znać na priva
Jak sobota to ja od 12 mogę być :-D
Czyli 3 auta już są na pewno ;)
29 listopad godzina 12.30 pasuje?????
Teraz gdzie???????
Za moich czasów w Łomży była tylko Stokrotka. Kaufland się budował, a w miejscu galerii można było dostać kosą po żebra, tak więc znajomość topografii miasta mam cofniętą o jakieś 5 lat, ale Krzysztof zaprowadzi wszędzie
Dla mnie to wsio rybka :-) Pod stokrotka i kauflandem może być problem z miejscem parkingowym...
A może by tak na terenie narwiańskich bulwarów?
Też pasuje, tylko namiary bym potrzebował, bo za moich czasów, to tam kszaczory były- chodzi o rybaki i zjazd nad Narew???????
W tygodniu organizujemy małego spota na terenie łomżyńskiej mariny nad Narwią, Będzie fajny plener i mam nadzieję udana sesja zdjęciowa. Może poza Kylo1986, Aster156 i kolegą Szlendax dołączy do nas ktoś jeszcze:stop:. Miejsce; nadnarwiańska marina, godzina jeszcze nie ustalona, miejsca też jeszcze są! Będą fajne Alfy, ciekawy plener więc i fotoreportaż też się zrobi. Serdecznie zapraszamy chętnych alfistów:).
Tel. 694 459313 - Zbyszek
Jesienią jakoś nam nie wyszło, to może teraz nadeszła odpowiednia pora. "Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty" :) Spotkanko na terenie narwiańskiej mariny, wycieczka do Drozdowskiego Muzeum, taras widokowy w Siemieniu itp. Nas jest dwóch 3-ma 156-tkami, może ktoś się jeszcze skusi...?
Widzę, że już tu nikt nawet nie zagląda. Szkoda :mad:.Powodzenia zatem życzę
Alfisci z naszych okolic się wyruszyli :-( Ja też zaglądam tutaj bardzo zadko ale jeszcze zaglądam ;-) Może ustalmy wstępnie jakiś termin i zobaczymy jak to dalej się potoczy...
Widzę, że na ulicach Alf przybyło, ale na forum cisza. Oznacza to, że w naszej okolicy zostało tylko 2 aktywnych alfaholików + mój siostrzeniec, który od niedawna jest posiadaczem 156:). Proponuję sobotę w połowie maja (10 lub 17)
Może byłby ktoś zainteresowany :), Zapraszamy
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ca_2015_a.html
Jak dla mnie sobota tez pasuje :-D
No to fajnie:). Wg prognozy długoterminowej pogoda ma dopisać 10 maja - co Wy na to? Z drugiej strony wolałbym 17, bo na razie męczę się ze spodem w fałce i może mi zabraknąć czasu na porządne zakończenie prac reanimacyjnych. Proponuję ustalenie terminu na drodze demokratycznej:
1, Aster156 - 17 maja
Mogę cie pocieszyć, ja to najpierw muszę swoją odebrać, może do 1 wróci do domciu
1, Aster156 - 17 maja
2 kylo1986 - 10- 17 oba terminy mam wolne
Ja to w soboty od 12 godziny mogę byc;-)
1. Aster156 - 17 maja
2. kylo1986 - 10- 17 oba terminy mam wolne
3. SzlendaX - 10 - 17