Mi też najbardziej niedziela by odpowiadała.
Printable View
Mi też najbardziej niedziela by odpowiadała.
Mi również, tylko zależy o której godzinie może ok 15:00-16:00?
No jak dla mnie 15 jest w sam raz;)
No mi też pasuje :) to niedziela godz 15 Galeria mosty na najwyższym poziomie :D
Ja będę :D
panowie gdzie to jest dokładnie ja jestem z Włocławka i może też bym wpadł?
Mosty czy przed teatrem??
Wydaje mi się że mosty to lepszy pomysł :) nie będzie pewnie za ciepło a tam chociaż nie będzie wiało :) Łukasz galeria jest w centrum miasta bardzo łatwo trafić :)
No oki, może być mosty. Widzę Panowie że nie chętnie obchodzicie walentynki;)
to postaram się być pozdro
niedziela godz 15 mosty
postaram sie choc obiecac nie moge ze bede. (to co pisze ponizej to propozycja na przyszlosc, nie sugestia zmiany tego co ustalone na niedziele)
musze jednak cos dodac co do miejsca...
czemu chowac sie na najwyzszy poziom parkingu w mostach ?
kolega wczesniej pisal ze widzial zlocik BMW pod teatrem... jakby uciekli na samą góre w mostach ta raczej nikt by o tym nie wspomniaj ze cos takiego mialo mijesce.
ja bym mial propozycje trzech miejsc: plac przy teatrze, parking pod CH ECHO (w poblizu przystanku/czeskiej budki zawsze jest duzo wolnego miejsce) lub pod LIDL'em na kobylinskiego (ale to chyba w ostatecznosci)
sie nieco rozpisalem, tak kończąc...
nie uciekajmy na odludzie, wg mnie fajnie gdyby nas bylo widac, ze w Płocku sa Alfoholicy :)
W sumie troche racji masz:) ale może jak się cieplej zrobi to się ujawnimy:) kiedyś właśnie przed Nomi widziałem też zlocik Golfów, ale nie wiem czy to nie był jakiś przejezdny tylko, było ich dosłownie pełno, ok 20-30 i wszystkie były czarne:) I same Golfy:)
Ja też jestem za tym żeby zrobić gdzie na otwartej przestrzeni ale narazie jeszcze nie ma zbytnio pogody żeby na otwartej przestrzeni stać godz lub dwie, dopóki takie pogody się utrzymują na spotkania najlepsze zamknięte pomieszczenia. pozdrawiam
Musze się pochwalić moja Alfa dostała nowe alu na lato ;p :D
http://www.forum.alfaholicy.org/
http://img602.imageshack.us/img602/4378/16022011079.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/3588/16022011080.jpg
no zacny laczek:crazy_pilot:gratuluje zakupu
ładnie:) ja też bym sobie wymienił, może coś pomyśle
nie ma ktoś zbędnej dojazdówki do alfy z okolic płocka po taniości??
Dzwon po wulkanizacjach :) Ceny nie powinny byc wysokie :)
No i pozostało oczywiście allegro ;)
http://allegro.pl/listing.php/search...dowka+alfa+156
http://allegro.pl/listing.php/search...ojazdowka+5x98
Pzdr
No brudna brudna ale pogoda nie sprzyja niestety :)
Heh, panowie na zlocie zobaczycie jaka moja jest czysta:) ale teraz to nie warto myc nawet.
kiedy jakiś spot??
Kolego dzisiaj o 15 galeria mosty.
Panowie odbyło się coś ? Ja niestety nie mogłem wpaść :(
Odbyło się, byłem ja i jeszcze jeden kolega.
ja też niemogłem być bo niunia odmuwiła posłuszeństwa padło wspomaganie :mad: od piatku w remoncie :mad: ale już prawie zrobiona:)
Krzychu a Tobie co się z Alfa stało ?
Heh, Seba było być to byś zobaczył:) troche nieprzyjemne zdarzenie, nigdy więcej spotu no Mostach:) ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:)
ooo to nie dobrze :| no to już nie miłe doświadczenia z Galerią będziesz miał niestety :(
No dokładnie, już tam nie pojaę. No ale nie jest tak zle, przez pare dni będe jezdził Twingo więc jak ktoś nieznany mignie światłami to ja:)
Witam panowie!
Pytanie do [Seby] sorry ze pytam ale kiedyś kogoś widziałem własnie w takiej czarnej alfie na Bliskiej koło VW czy ty przypadkiem nie jesteś mężem Aśki z 3 Maja ??
a tak ogólnie W Płocku jestem tylko w weekendy praca praca praca w stolicy.. do tego w mojej alfce do robienia czujnik abs.. :( a jeszcze zeby było śmiesznie ktoś mi na parkingu oderwał wycieraczke tylną !! :|
Husky nie to nie jestem ja :) widocznie ktoś jeździ podobna Alfa do mojej :) A jeżeli chodzi o czujnik to koszt ok 120 zł a bład mogę Ci potem wykasować ;) Pozdrawiam
to przepraszam.. po prostu w takiej samej czarnej alfie.. i układałem fakty..
wiem jakie koszty czujniak tylko czasu brak na wymiane.. :(
mam czym wykasowac spoko tylko jak sprawdzałem odczyt w ecuscan to prawy czujnik ma cały czas stan 1800 coś takiego gdy jade reszta czujnikow zmienia swoje liczby z 1800 do 3000 itp.. a prawy stoi czy na pewno do niczego jest?
spoko spoko nie ma problemu :) Wiesz ja za bardzo tego aż tak nie kumam :) ale nie martw się ja mam dwa czujniki z przodu rozjebane ;)
Heh, driftowałem z zamarzniętym ręcznym;) nawet nie pomyślałem żeby zrobić fotke to bym wrzucił ale w sumie nie chce tego oglądać. Ale w piątek już odbieram Alfę a jak narazie jeżdże pomarańczowym Twingo:) jedyna zaleta tego auta to klimatyzacja, nagrzewa się momentalnie:)
Krzychu ręcznego się w zimę nie zaciąga :) już będziesz pamiętał ;) a to Ty u siebie nie masz klimy ;>
Ręcznego nie zaciągam już od tamtego razu co kiedyś pisałem na forum:) musze go wymienić na wiosne, a klime mam i działa dobrze ale w tym Twingo to na zimnym silniku nagrzewa się dosłownie w 3 minuty także ciężko wytrzymać:)
panowie planujecie sie gdzieś spotkać w ten weekend?? podjechał bym chętnie w sumie po raz pierwszy ale chetnie poznam płockich alfoholików;)
Groszek zrobi się cieplej to zaliczymy wtedy jakiś plener :) narazie nosa nie chce się wystawić :) Żółty a Ty co Alfę sprzedajesz ? :)