Mie nie gryź ja z tego samego osiegla :) , będe na 11 pod grafiti
Printable View
Hehe, no nie wiem, bo ja już nie mieszkam na "W" :P Mam 14 plakatów jak coś i taśmę, która kleju nie zostawia :)
Zamawiam jeden plakat :cool:, a swoją drogą to teraz wiem dlaczego cię na osiedlu nie było widać
haha a koledzy my to w końcu jak pojademy do DG czy do Kato bo jo już niewiem :D
Do kato, jedziemy spod piramidy więc do Katowic. Ci od Tesco jadą do DG :)
aha spoko :D dobra to widzimy sie jutro chętnie poznam nowych Alfistów :D
A ja chętnie pooglądam Twoją Bellinę, bo na koniec roku chcę kupić albo 1.9 albo 2.4 tylko SW :) Bo w czerwcu 2013 ślub i trzeba auto zmienić na bardziej przyjazne rodzinie :)
W takim razie do zobaczenia jutro o 11:00 pewnie plus minus kilka min, bo możecie w korkach utknąć jutro koło południa... słyszałem coś w radiu...:cool:
haha to byś powiedział gdzie mamy nie jechać :D a nie sie cieszył z tego faktu :D
Ja niestety , odpadam za wcześnie dla mnie :( właśnie przyjechałem z 12-godzinnej nocki , i dzisiaj zaś mnie to czeka więc ide się wyspać :P
Zróbcie parę zdjęć:P
Jak tam zdjęcia :D
Wiecie, że spowodowałem stłuczkę ;/ :D
fajnie było :D szczególnie jak Pfourul wyprzedził wszytskich :P haha zapraszamy na spota 2 lutego do KAto pod reala :D wpadajcie bo chce se 155 pooglądać :D dziś jakoś niebyło okazji :D
zagadał kolesia z mazdy i on niezauważył ze przed nim hamują i buba ale przy 10 na godzine to nawet lakier nie odszedł :D
Lesio, dzięki za zdjęcia :D
SPAM!
Wpadnijcie do Nas do Katowic, w czwartek (02.02) na spota :) do CH 3 Stawy :)
I to mi się podoba! Szkoda że nie mogłem uczestniczyć :(
Siemka no i przyszla pora na zmiany :/ nie stety albo stety po sprzedazy mojej belli wchodzil zakup tylko i wylacznie alfy po kpl, lificie 1.9 jtdm 16v po poszukiwaniach itp. ciezko bylo cos wybrac w kasie od 17-23 tys albo zarxniete albo bite i to po powaznych dzwonach kupilem taka jedna z goczalkowic na chama bo mnie juz wsumie to szukanie itp. i te jazdy dobijaly finasowo i psychicznie po kupnie okazalo sie ze auto mialo powaznego dzowna ( tak to jest jak sie kupuje auto w niedziele bez kanalu ) po 2 dnicha posiadania oddalem ja spowoetem nie chcialem miec z tym autem nic doczynienia nawet pod blokiem nie chcialem jej trzymac i postanowielm dalej szukac bez rezultatu nie bylo nic co by mnie zaciekawilo itp. az tu nagle padl wybor na teraz siedzieć spokojnie napewno co nie którzy mnie zlinczują :triniti::bootyshake::Army-Cow: po konsultacjach z zonka wybor padl na bmw e46 2.0d 150 z 2004 kombi takze zloty pewnie juz odpadaja (alfaholikow) ale jak cos na jakieogs spocika mysle ze moge sie pokazac :P najwyzej znaczki zmienie na szybko i git ale next auto bedzie 159 i dalej sadze ze alfa to alfa
E46 - najlepszy wybór z innych marek niż AR :) Zawsze mi się podobały.. Pochwal się fotkami!
siemajta Pany jest sprawa ma ktos moze kompa zeby podpiac alfe 147 jtd ? znajomemu wywalilo check engins no i by trzabylo mu pomoc da ktos rade?
Ludzie? moze jakies spotkanie w ten weekend??
E46 Zajeb**** fura. Lekki chip i masz 180 kucyów. Tył napę i bardzo dobre prowadzenie.... poczujesz co to przyjemność z prowadzenia RWD :)
Panowie i Panie ... ruszamy coś ze spotem na sesję foto? Zimą się nie udało to może teraz wiosną się uda ;)
Są w ogóle jacyś chętni ? Himek? Naur? Tasiek? Sickboy? I cała reszta co jeszcze ich nie znam :D
Podawać godziny jak pasuje!
Rozpoczynam listę (rodzaj auta):
1. jaboleq (156 FL)
2.
Może niedziela? ;)
1. jaboleq (156 FL)
2. Sharpi(147)
Ja też bym był za niedzielą
1. jaboleq (156 FL)
2. Sharpi(147)
3. Mario84 (147)
niedziela lub sobota po 17 to nie ma problemu jak dla mnie no chyba ze next tydzien wtedy mam wolne na uczelni
No to ustalamy niedzielę - godzina 17? Parking pod grafitti koło Kauflandu :)
1. jaboleq (156 FL)
2. Sharpi(147)
3. Mario84 (147)
4. Naur (147)
szkoda że nie mam zrobionego zderzaka i jeszcze nie polakierowałem, tak bym też wpadł :D
kurde to bede musial kola zmienic i auto umyc :D
To ja też będę musiał umyć moją Bellę, a jak będzie tak ciepło to nakleję wreszcie na tylną szybę wieeeelkie Alfa Romeo :)))
Ja jestem za tą niedzielą bo za tydzień chyba uczelnia bydzie :(
więc wstępnie się dopisuję
1. jaboleq (156 FL)
2. Sharpi(147)
3. Mario84 (147)
4. Naur (147)
5. Himek (156 SED NON FL) :D
hmmm , chętnie się pojawię ;)
Ewentualnie , pod garażem się spotkać i grilla odwalić :P
;( w ta niedziele odpadam, wyjezdzam do siostry na urodziny... w nastepna by mi pasowalo jak najbardziej ;) no ale... samemu spota raczej nie zrobie. Pozdrawiam :)
przesuń urodziny :D
jakby to moje byly... to nie wykluczam ze bym kombinowal, a tak to lipa bo rodzinke trzeba podrzucic...:<
U mnie niestety odpadaja weekendy :(