Wiem ze w killcock na scrapie sa 3 lub 4 sztuki, jutro tam bede wiec moge sie upewnic - tylko na tym szrocie musisz sobie sam powykrecac.
Albo zadzwon do: http://www.whelansdismantlers.com/ i moze ci wysla
lub poszukaj na partsfinder.ie
Printable View
Wiem ze w killcock na scrapie sa 3 lub 4 sztuki, jutro tam bede wiec moge sie upewnic - tylko na tym szrocie musisz sobie sam powykrecac.
Albo zadzwon do: http://www.whelansdismantlers.com/ i moze ci wysla
lub poszukaj na partsfinder.ie
witam Was!Bella nadal przed domem!nie chce jej sobie zostawiac!kocham ja i nienawidze za razem!
cena smieszka 1200e ale blagam zabierajcie ja!
Wlasnie wrocilem z scrapu w killcock, sa linki ale nie wiem jaka cena bo nie powiedza mi dopuki nie wykrece i nie pokaze (dobara rada - mow zawsze ze to do fiata - mniej policza)
Ale dal przykaldu za caly regulator/podnosnik do szyby zaplacilem 15E a w sklepie nowy 140 :)
---------- Post added at 13:12 ---------- Previous post was at 13:08 ----------
---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 13:12 ----------
Ja bym byl zainteresowany tylko musze sie swojej toyoty pozbyc, chyba ze chcialabys sie zamienic: http://cars.donedeal.ie/for-sale/car...m_nooverride=1
Autko jest naprawde zadbane i zal mi go oddawac ale od kiedy kupilem 147 zakochalem sie w Alfach :):):)
Czy mozecie mi Panowie wytlumaczyc czemu nie moge na carzone wystawic auta???oplacic chce z karty mamy,bo moja ulegla zniszczeniu!ma ktos jakis pomysl??
ale carzone to najdrozsza opcja jaka moglas wybrac. wystaw na:
donedeal.ie; - 3euro
carsireland.ie - free
adverts.ie - free
gumtree.ie - free
[QUOTE=czester085;589532
Siemka czester
i jak tam autko??
pewnie nie przestajesz myśleć o niej ............????
No cóż, każdy z nas Alfaholików tak ma.....
Ja tez nawet jak kładę się spać to muszę zerknąć przez okno i powiedzieć dobranoc....hahaha to trochę śmieszne ale prawdziwe.....
Więc życze powodzonka i udanego zakupu....
Oczywiście pochwalisz się nowym nabytkiem????????
Pozdrawiam.....
dzieki pabloilola dzwonilem do kilcock, komplet za 50e. powiedzialem tym fiutkom z mullingar ( akurat tam dzis dostawy) jaka cena konkurencji to sprzedali za 60e!
Załącznik 27415
jutro bede u bradera w monasterevin, moze podjade do newbridge!!:o:o
a co do belli konrada,
jesli jutro 147 okaze sie porazka, to moze ja wezme te slicznotke!!
hej eliat1!
cholender nie wiem czy usne! musze poczytac o tych skrzyniach, jakich wad szukac:confused::confused:!
rece mi sie poca na jej mysl jak nastolatkowi na mysl o dziewczynach:P!!
Serdecznie zapraszam do Newbridge i daj znac co i jak z ta 147 bo sam ciekaw jestem :)
Załącznik 27455Załącznik 27456Załącznik 27457
;););););););););););););););););););););)
Bylem w newbridge wczoraj okolo 2, ogladalem sie za wszystkimi 147. niemaz w profiu zdjecia belli wiec niebylem pewien jaka dokladnie!!Kod:pabloilala
Serdecznie zapraszam do Newbridge i daj znac co i jak z ta 147 bo sam ciekaw jestem :)
Znalazłem Alfę Konrada na donedealu. Rozsyłajcie po znajomych : http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/2219673
;););););););););););););););););););););)
siemka czester085
no ładna ta twoja laleczka ;)
całkiem przyzwoicie się prezentuje
Będę Cie wypatrywał na ulicy ;)
Bardzo dziekuje Cool_KID! fakt...powstalo ogloszonko!nie mam juz sily sie z nia bujac!!moze w przyszlosci zakupie 156:)ale teraz..jeszcze o tym nie mysle!!!Koni mial kupiony w pl komputer....tzn takie cos do kasowania bledow!moge odstapic chetnemu alfaholikowi:)za przyslowiowa czekoladke:)
znalazl sie chetny na belle koles przyjezdza w srode ja obejrzec...ale irys:(wiec....nie pojdzie w dobre rece!trudno sie mowi!!!
no, w koncu wypralem 147(red)! taki ladny wekeend az brakowalo wymowki, jeszcze musze kupic jakas dobra polerke, lakier na masce plowieje:(!
Bella czysta to czlowiek taki szczesliwy!!:):)
pozdro!
Witam
W związku z powrotem do Polski muszę sprzedać swoją alfke. :(
156 1.8TS 2001
dokładam do auta: komplet wahaczy, końcóki drążków, łączniki stabilizatorów oraz interface do diagnostyki
cena: 1500 tel.0851162956
za tydzień auto idzie na donedeal
@actron poszło PW, czekam na odpowiedz.
Trochę nam ten temat umarł ostatnimi czasy.
Szkoda że jakiś spot nam nie specjalnie wychodzi. Myślimy coś w temacie?
Lato w naszym wypadku to trochę lipny termin (tak mi się wydaje), wszyscy latają gdzieś na wakacje, albo do polski.
Podpinam się pod temat....Fajnie by było gdzieś się zebrać i pogaworzyć trochę ale jak richi już wspomniałeś ludziska wyjeżdżają na wakacje itp...
Ja sam też się wybieram za dwa tyg na urlopik.
Poza tym dziwnie to wszystko się układa bo Ja i Czester z tego samego miasta jesteśmy a styknąć się jakoś nie możemy ;)
Oj duuuże to nasze Athlone ;))
pozdrawiam
dostałem namiary ale miałem gośći z Polszy :) a do tego urwanie głowy w tyrce....
Poza tym praca na trzy zmiany :(((( ale na pewno jakoś się zorganizujemy.....
w ramach update'u ;)
heh pierwsze koty za płoty.......... mini zlocik odbyty ;))))
Ja Czester i Roberto Junior ;)))
pozdrowienia
serio, ladna ta twoja bella! jeszcze troche minie zanim sobie taka zafunduje!:rolleyes:
na razie prubuje sprzedac moja 156,!
jesli ktos chetny to Alfoholikowi powiem prawde, i nie sugerujcie sie wystawiona cena!
http://cars.donedeal.ie/for-sale/cars/2275307
13/7 nct, zobaczymy co wyjdzie!
pozdro!
czester daj wiecej info na PW bo moze bylby chetny na Belle :)
czesc chlopcy!dawno mnie nie bylo ale przenosilam sie do Dublina:/
Konrad razem ze mna:( mam pytanko...dla odwaznych:P moze na zjezdzie rozsypalibysmy Koniego w jakims fajnym miejscu??to bylo jego marzenie zeby Jego prochy byly rozsypane a nasi znajomi pekaja nie wiem czemu??:)
moja bella nadal w limerick ale chyba jade po nia w przyszlym tygodniu!brak chetnych na nia:(nie rozumiem czemu choc ludzie mowia ze pojemnosc zabija!dlatego proponuje 1000e moze chetny sie znajdzie bo ja juz z tym wszyskim nie mam sily
Cześć Magda. Pomysł dobry, tylko jakoś nie możemy się zgrać, żeby ten zlot w końcu zorganizować. Co do Belli, to racja, że ciężko jest sprzedać auto z dużą pojemnością. Sam od miesiąca próbuje sprzedać dwulitrowe volvo i nikt nawet nie dzwoni... 1000 jurków za tą Alfę to absolutne minimum. Jak nikt jej nie kupi, to ją zostaw, albo rozbierz na części i sprzedaj po kawałku. Zarobisz więcej.
fajne miejsce nad wodą to cliffs of moher :D ale dla większości z Was może być trochę daleko...
Przepiękne miejsce z ogromnym parkingiem. Często widywałem tam zloty zabytkowych samochodów. Z Dublina to będzie ok. 250km, ale klif o wysokości ponad 200metrów nad oceanem to pierwsze miejsce, jakie mi przyszło do głowy do takich rzeczy, jak rozsypanie prochów kolegi. Sam chciałbym, żeby mnie tam kiedyś ktoś wysypał...
Ja mogę się wybrac nawet na cliffs of moher, chociaż mnie one jakoś specjalnie nie bawią, po dwóch latach spędzonych na Cyprze! I właśnie dlatego jeszcze tam nie byłem, chociaż jestem już ponad 4 lata w Irlandii i mogę się wybrac!
Myślę że jakie miejsce nie będzie to ja i tak się pojawię, tylko żeby wiedziec o tym ze dwa tygodnie wcześniej.
@Magda jak byś była zainteresowana to możemy się zamienic. Jest tylko jeden warunek: muszę zdac całe prawo jazdy, bo na razie jeżdżę z L. Egzamin mam 21, jak zdam ( a powinienem :P ) to dam ci znac. 28 będę w Dublinie prawie cały dzień, to moglibyśmy się umówic na oględziny obydwu aut.
Co prawda chciałem V6, no ale może lepiej będzie się z 1.6 przesiąśc narazie na 2.0. Do tego jeszcze po wypadku nie wróciłem do pracy i z V6 było by ciężko z paliwem ;)
Jeszcze pytanie, do kiedy masz NCT? Moje do 01/2013
Decyzja należy do Ciebie, zależy od mojego egzaminu i stanu twojego auta.
Pozdrawiam Rychu
Edit:
Moje auto obejrzysz pod poniższym linkiem:
http://www.forum.alfaholicy.org/album.php?albumid=544
Ja sam jak wczesniej wspominalem bylbym chetny ale podobnie jak kolega Cool_Kid nie moge sie pozbyc Mojej bylej Avensis.
Co do sprawy zlotu to jestem jak najbardziej za tylko przed 22 sierpnia bo bede mial artroskopie i mysle ze po tym zabiegu jakies 2 do 3 tygodni za kolko nie dam rady wsiasc :(
widzicie chlopcy baby Wam brak na forum:)jeden moj post a tu prosze:)az zawrzalo!Konrad kochal Killarney!na moherach bylismy raz...i w sumie jedno i drugie miejsce byloby ok!tylko trzeba sie zgadac kiedy:)
co do zamiany RICHI Twoja bella rowniez piekna ale ja na ta chwile podziekuje za jakiekolwiek autko:(
na ta chwile nie mam potrzeby zmotoryzowania to po pierwsze a po drugie kaska mi potrzebna:(jestem po przeprowadzce-depozytu nie dostalam od poprzedniej landlady bo zakrotki okres wypowiedzenia Jej dalam!
moja kochana ma NCT do wrzesnia,ale ...moge jej zrobic nct to zaden problem,sprawdzal ja mechanik i mowil ze przejdzie bez problemu:)wiec moge z nia pojechac i podpisac nct:)
pozdrawiam chlopcy
podpinka pod temacik
Ja tez się dołączam z chęcią do zlociku
Problem tylko w tym że wakacje mam do 8 sierpnia więc lipka ale po tym terminie oczywiście byłoby super....
Na klifach już kilka razy byłem ale z chęcia zaciągnę za sobą czestera ;)
pozdro
No to trzeba podjąc jakąś decyzję. W sumie to jestem na 100% za tymi klifami. Trzeba w końcu tam pojechac. Proste, musimy ustalic jakąś datę. Myślę że gdzieś w połowie sierpnia. Data trochę odległa, ale powinniśmy trafic pogodę, a najważniejsze każdy może sobie zaklepac dzień wolnego w pracy. Z miesięcznym uprzedzeniem pracodawcy myślę że nikt nie powinien miec problemu z dostaniem dnia wolnego.
Patrząc na temat, to mogę śmiało powiedziec że na starcie jest nas z 5 aut!?
Moje propozycje dat to:
10.sierpnia - środa
albo
14.sierpnia - niedziela
Komu bardziej pasuje weekend, a komu środek tygodnia? Powinniśmy wybrac dzień w którym więcej osób ma wolne (np. niedzielę) żeby mniej osób musiało załatwiac sobie wolne.
Mi termin jest obojętny, jestem dalej na zwolnieniu :P i mogę jechac kiedy chcę :D
To tylko moja propozycja żeby coś ruszyc w temacie. Komuś nie pasuje to podsówac swoje propozycje.
PS. Czy ktoś może podac linka z zaznaczaniem na mapie w którym miejscu są dokładnie te klify.
Pozdrawiam Rychu
http://maps.google.ie/
wpisz sobie: cliffs of moher i wyskoczy
pozdro
hejka,
uff, w koncu wekeend;);););)
ja jestem za sobota lub niedziela! obecnosc 100%
dzieki Magda, chyba musisz od czasu do czasu szturchnac forum!!!:)
:cool:taaaaa jestem za!!!!!! :)
Popieram :)
No to skoro Wam na forum baby brakuje...to moze ja jednak nadal zostane wlascicielka belli??i bede miala co tu robic:)swoja droga chlopcy...jak wymontowac tv w zaglowkach tzn ...zaglowki nie orginalne od alfy bo te mam w domu...my kupilismy takie z zaglowkami i Koni wsadzil to przez panel tam gdzie jest wajcha zmiany biegow ale nie wiem jak te cholerne fotele otworzyc bo tam te kable biegna:( a szkoda...bo tv same moglabym sprzedac i przypuszczam ze szybciej znajde chetnego niz na sama belle!
pozdrawiam...Baba na forum:P