porażka Panowie :) ponad tydzień czasu wyprzedzenia i nikt się nie zjawił oprócz Slasha :) - nawet na te 30 min :). Trudno trzeba jeździć na śląsk albo Kraków :) a to mini forum regionalne zamknąć. Pozdrawiam ;)
Printable View
porażka Panowie :) ponad tydzień czasu wyprzedzenia i nikt się nie zjawił oprócz Slasha :) - nawet na te 30 min :). Trudno trzeba jeździć na śląsk albo Kraków :) a to mini forum regionalne zamknąć. Pozdrawiam ;)
Zdecydowanie Kraków.:D
aaaajjjaaaaj ,to niezła porażka ,ja dopiero po 19.00 do domu wruciłem ,a zreszta pisałem ze nie wyrobie, szkoda ,bo myslałem ze sie cos rozkreci
to samo u mnie w Olkuszu, co za ludzie...., też chyba zamknę temat olkuski bo nie ma sensu, lepiej pare kilosków nawinąć na kółka dla zdrowotności alficzki i spotykac sie z prawdziwymi alfistami...
Ja się przyznaje do błędu, dałem d*py. Ale pisałem wiadomość do Slash'a że jak zdąże wrócić z nad wody to będe. Next time będe już na pewno.
a moze tak bardziej odległy termin zrobic, niech każdy napisze kiedy może ,i coś sie ustali
Duzo nas smiga po okolicy a jakos jeszcze ani razu sie nie udało zrobic fajnego spota w wiekszej ilosci AR niz 3 sztuki a juz nie raz było planowane a chetnych było sporo tylko jakos na spocie ani jednego,ja juz dałem sobie siana z tym Chrzanowem moze na tym ogolnym cos ruszy Jaworzno i okolice tam moze cos sie uda zrobic bo tu szkoda czasu i nerwów.
P.S.
Dlaczego nic sie nie udziela ten co załozył to forum :D:D
Widział go ktos z was chociaz raz na reall gdzies na spocie lub zlocie :D:D
Lub jak smiga po Chrzanowie :D:D
Tosz To Szok.
panowie macie złe podejście do tematu:), reklama!!!!! ,na telebimiee ,na słupach ,w klatka,w lokalnym brokerze ,bedzie szał ,mówię wam
kolega preston ma niestety rację, ostatni jakiś zlot w regionie udało nam się zrobić w olkuszu (fotka na dole u prestona) ale to mini spocik w zimnicę był, teraz ciepło, w regionie kupę fajnych miejsc na gryla i wuszta a tu nic, każdy sobie rzepkę skrobie, a jak potrzebuje pomocy bo mu się alficzka spsuła to bach na forum i udaje wielkiego alfistę..., brrr...
---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:24 ----------
ale koledzy tu bedzie niezła okazja: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...padniecie.html
Dokładnie jak było zimno to jakos sie udało zrobic mini spocik jak piszesz :) a teraz jak ciepło to tylko propozycje co gdzie i jak na forum i na tym sie konczy ostatnio byłem na Zlocie Bielko-Ustron to było cos :) a co do wesela i orszaków to sie wybieram 13.08.11. Ten co bedzie u Piotrasa :)
P.S.
Chyba ze sie uda jak w ten zimny dzien w Olkuszu cos zorganizowac,ahhh sam juz nie wiem.
Pozdro.
Witam Koledzy chętnie bym się zjawił na tych różnych spocikach tak jak w Olkuszu tylko mam problem z AR i tu właśnie moje pytanie macie namiary na jakiegoś dobrego mechanika w pobliżu ??
a co ci dolega?
strasznie faluje na wolnych obrotach ( jak traktor ) no i niekiedy marchewka się zaświeca
A byłeś w serwisie Fiat w Chrzanowie?
zapraszam
dzieki dobiazdzek za podpowiedz licze na Was wszyskich
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...tml#post626754
po slubie mozecie sobie zorganizowac jakiegos milego grilla:)
zapomnij o serwisie fiata,tam czasu nie maja ,w olkuszu jest macher zaraz przed wiaduktem, możemy sprawdzić błedy bo mam kabel
podaje namiar na Sławka AUTOITALIA Olkusz - 505913769 - polecam!!!
Terminy to raz, a dwa " wie pan co, my praktycznie wogóle nie robimy z Alfami, rzadko się jakaś trafia, także bardzo cięzko mi powiedzieć..." Ja omijam:)Cytat:
A byłeś w serwisie Fiat w Chrzanowie?
Witam ponownie według mnie to będzie wina cewki albo rozrząd przestawiony . Tylko nie wiem skąd ta marchewka . Culio a kiedy dał byś rade ugadać się by mi to sprawdzić po kompem ?? i oczywiście jaka cena :D Pozdrawiam a i wielkie dzięki na numer napewno zadzwonie po weekendzie do niego .
z innej beczki, ma ktoś w okolicy jakaś AR z silnikiem 2.4 jtd ? kolega chciałby taką kupić i chciałby zobaczyć " o ćio chodzi jakby " a najbliższa wypatrzyliśmy w Kr, jak ktoś ma to z checią umówimy sie na jakiegoś małego spota :)
za darmoche ci to zrobie ,bo zabardzo nie znam sie na parametrach,ale błedy moge sprawdzic i wykasowac,bedziech wiedział co marchewe daje
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
co prawda nie mam 2.4 ale 140 jest:P,wiec można sie zgadać
do Preston: przeniosłem temat tu co by tam Chłopakom ne robic OT :D . do tej pory omijałem raczej spoty, ale w sumie może znowu wypadało by się na jakimś pojawić. tylko trzeba coś mądrego zorganizować. wczoraj rozmawiałem z Panem na stacji właśnie co ma 156 i Gt (pozdrawiam jak Pan to czyta) z Libiąża i wywnioskowalem,że chętnie też by się spotkał. mi by pasował jakiś spocik wieczorową porą w tygodniu np. we wtorek, albo piątek. myslę, że nawet jak będą tylko dwa autka to i tak warto bo od czegos trzeba zacząć. pozdrawiam :)
Ty sie za robote wez bo widze ze Alfa stoi na CPNie :D:D co do spota to mi pasuje w piatek bo do czwartku robie na nocki tak wiec jak cos w ten dzien mozemy pomyslec :)
Co Wy na to moze chetni sie znajda na małego spota :)
Pozdro.
na brak czasu wolnego w pracy nie narzekam :D mi pasuje piątek, ale tak koło 20 bo do 19 pracuję. czyli ja sie wstępnie piszę, jeżeli Ty też się pojawisz :) tylko gdzie......parking pod starostwem?
Ok tez sie pisze moze byc pod starostwem jestem za :)
Czyli tak:
12.08.2011
godz.20:00
Pod Starostwem
Zapewne bedziemy tylko My ale kto wie moze jeszcze ktos dołaczy :) Bynajmnien Zapraszamy Tych z forum i tych co nie z forum ale AR posiadaja :)
jeżeli żadne zdarzenie losowe nie przeszkodzi to będę na 100%. pozdrawiam
wstępnie na 80% sie piszę, reszta się okaże w ciągu tygodnia :)
Ok jak cos to prosze sie z tym przespac jest jeszcze duzo czasu na przemyslenie i zastanowienie sie kto da rade w ten dzien sie zjawic :)
Wpadłbym ale tak się składa że mam nocki w tym tygodniu:(
Lotek spokojnie wpadnij na 24:00 sie wyrobisz do pracy :P specjalnie dla Ciebie spot zrobimy do 23:00 :D:D abys sie wyrobił do pracy i nic Cie nie omineło jak pojedziesz:D:D
Będzie ciężko bo elektryka w Alfie zastrajkowała i pokazuje fochy, nie działają mi elektryczne szyby, lusterka nie mam kierunkowskazów, ani świateł mijania, nie da się też włączyć klimy ani ogrzewania:(
Hmm czyli na Orszak tez nie jedziesz???
Raczej nie pojadę bo auto odpala i jeździ ale nie mam świateł, kierunkowskazów nic, a tak to nie bardzo się da jechać:(
Jak tam Panowie z jutrem ??ktos juz moze sie okreslic ze jutro raczej bedzie ???
Pozdro.
Z jutrem będzie ciężko z tym spotem, ale jest też dobra wiadomość, mój Alf już sprawny dzięki mojemu tacie i kuzynowi, rozpracowali wszystko i działa już jak należy więc Preston jutro Ci dam znać tutaj albo napisze sms-a czy jade na orszak to Tych i w razie czego się gdzieś ustawimy w Libiążu bo jeśli pojade to też na pewno z Libiąża bo muszę moją lepszą połówkę zabrać:)
Ok dobra niema sprawy Jak cos to na SMSy sie ugadamy ja tez wezme swoja połowe z Flagówki i pojedziemy :)
Wieczorem ok 19 zanim się położę przed nocką dam Ci znać na 100%, tylko że jeżeli będę jechał do gdzieś dopiero ok 9:45 z Libiąża bo na 9 będę po robocie w domu.
to jak z dzisiejszym wieczorkiem?? ja mogę być na 20 tak jak pisałem :)
ok ja tez dzisiaj będę tak jak się umawialiśmy pod Starostwem w Chrzanowie na 20:00