Dzięki za informację.
Najważniejsze, że już wyprodukowane :)
Printable View
Dzięki za informację.
Najważniejsze, że już wyprodukowane :)
podobno bardzo ładnie wyszły - takie mam przecieki z drukarni :P
To po niedzieli wysyłka? :)
Więc raczej prezenciku pod choinke mieć nie będe:( Ale czekam cierpliwie:)
Jak bedzie w styczniu to tez dobrze.
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
W styczniu na bank będą. Ja czekam z przygotowanymi, zaadresowanymi kopertami, chciałbym to wysłać jak najszybciej, żeby przed świętami sprzątnąć ten magazyn :P Tylko jak działa poczta w okolicach świąt to każdy wie... ale niby w tym roku zapowiadali poprawę. Optymistycznie można założyć, że kalendarze dostanę w środę, najpóźniej w czwartek wyślę i będą u niektórych w piątek, a u niektórych po świętach. Ale to optymistycznie :)
Jest szansa, że Bocian będzie je miał w środę-czwartek?
Jeśli dojdą do mnie do tego czasu (a to wielka niewiadoma) i nic mi nie wypadnie do roboty to tak.
Hej.
I co załapię się na ten kalendarz tak jak obiecywano ?
O tym chyba musisz gadać z bocianem, jeśli nie zapisałeś się wcześniej :P
No nie ale byłem pierwszy któremu obiecał odpady :)
Myślę, że on słowny facet i ci zaklepie jeden, o ile obiecał :P
Można się jeszcze w jakiś sposób dopisać do zakupu?
Dobrze, że można liczyć na sąsiedzką solidarność :)
Kaj te kalyndorze... :P Jo by już chcioł, żeby mie nad szrankiem wisioł:P
Żeby nie było nikogo nie poganiom. Tak ino zagaduja xD
NO dopiero dziś będą wysłane do Tutiego bo była mała obsuwa:P cierpliwości, w tym tygodniu będą już do Was rozesłane :)
szkoda, że do świąt raczej nie dojdą :( ale za to pewnie do Sylwka dojdą i to jest pocieszające :D
Kalendarze mają być już dziś u nas więc jeśli Tuti dziś wyśle to może i do świąt dojdą, zależy jak poczta działać będzie :)
Na razie nie ma :D Czasem kurier przyjeżdża nawet o 20. A zabawa nie będzie polegać tylko na włożeniu kalendarzy do kopert, muszę też je poukładać w takiej kolejności jak mam na liście nadawczej. Ładna pani jest na poczcie i nie chce jej denerwować :) Postaram się dziś wysłać chociaż część o ile przyjdą najpóźniej po 18.
dej cynk via gsm jak bydziesz mioł
Już mam, dzisiaj nie zdążyłbym już popakować i wysłać, ale za to jutro pójdą wszystkie. Do Stargardu Szczecińskiego raczej do piątku nie dojdą. :P Im bliżej i większe miasto tym szybciej.
Mimo to jestem pełen nadziei że w tym tygodniu kalendarz zawiśnie na ścianie :D (w końcu byłem pierwszy na liście ;p)
Czy te kalendarze będą wysyłane listami poleconymi?
15 minut temu wróciłem z poczty. Miałem dwa kartony tych kalendarzy. Wyciągałem z jednego po trochu, aż pani się spytała:
-ile pan tego ma?
-siedemdziesiąt
-ile??? - z irytacją w głosie :)
Jednak pani należy podziękować, bo niektóre kalendarze ważyły powyżej 500 gram, czyli cena przesyłki powinna wzrosnąć do 9 zł (bez koperty), a pani tego "nie zauważyła" :) Pewnie nie chciało jej się przestawiać frankownicy :P Możecie narzekać na Pocztę Polską, długie oczekiwania na przesyłkę, ale błędy w zarządzaniu tą firmą mają też swoje plusy :) Do tego dzisiaj wszystko było szybko i sprawnie, może jak zobaczyła ile tego jest to sama zaczęła się spieszyć, żeby zdążyć na przerwę :)
No to ja już mam kalendarz :)
brak jednej sztuki dla pfourul'a
jest na liście głownej nr 25
ale przeoczyłem że nie było go na "mojej" liście którą podesłał mi flat
wpłacał 26 i odbiór u mnie
fuck
p.s.
błąd w pisowni
nick " czisi " wydrukowany pod zdjęciem w kal. jako "czysi"
No to ma pełne prawo skrytykować kalendarz :P
A jak się podobał na Hanysowie? Ja mogę ocenić, że korekta zdjęć trafiona, jak się przegląda strony to ma się wrażenie, że selekcja zdjęć była przemyślana, a tak naprawdę tak nei było. :P Miłośnikiem kalendarzy nie jestem, więc reszty nie potrafię ocenić :)
ja od tego kolegi przez PW nie dostałem żadnego info o odbiorze osobistym, mam normalne zamówienie z danymi do przesyłki, może pisał coś do mnie na gg w tej sprawie, jeśli tak to mogłem przeoczyć bo na gg zawsze się dużo dzieje. pisałem jasno że wszelkie rzeczy załatwiam przez PW bo zbieram wszystkie wiadomości i zawsze mogę sobie tam to sprawdzić. zastanawiam się tylko dlaczego jest on na mojej liście na zielono, znaczy to że ktoś mnie poinformował że przelew od niego jest już zrobiony więc tak czy siak - kalendarz do kolegi idzie wysłany przez Tutiego
nicki zwycięzców brałem zaglądając na każdy miesiąc z osobna, zwycięzca grudnia jest tam wpisany jako 'czysi', może i błąd, nie wiem bo bardziej się w temat nie zagłębiałem tylko przepisywałem to co było napisane w każdym miesiącu na ostatniej stronie w ogłoszeniu wynikuCytat:
p.s.
błąd w pisowni
nick " czisi " wydrukowany pod zdjęciem w kal. jako "czysi"
Mi juz listonosz przyniosl kalendarzyk :)
BYŁ LISTONOSZ MAM KALENDARZ!!! Kobyłka pod Warszawą :-)
Do mnie też już dostarczono kalendarz. Szybko - to fakt. Ale opakowanie podarte, a sam kalendarz wygląda co najmniej jakby na nim ktoś spał... Totalnie pogięty, wizytówki w środku prawie zgięte na pół. Gdyby istniała w przyszłym roku możliwość wysyłki kurierem to ja się na to piszę, bo już zaczynam mieć dość jakości usług tego kołchozu.
Niemniej jednak sam kalendarz pierwsza klasa :) Gratuluję dobrej roboty!
U mnie nic nie pogięte, LUXX.