i mnie dzis listonosz odwiedzil, czulem to od rana ,nawet poszedlem dzis do fryzjera:)jutro nowa fryzura plus polarek bede super wygladal:P
Printable View
i mnie dzis listonosz odwiedzil, czulem to od rana ,nawet poszedlem dzis do fryzjera:)jutro nowa fryzura plus polarek bede super wygladal:P
Również dotarł. Bardzo pozytywna ocena! Rewelacyjny haft.
Podziękowania dla Bobryta!!!
Zamówione DODATKOWE POLARY dostanę po nowym roku. już są zamówione pozostaje tylko czekać.
Firma ma sporo zamówień na tą chwilę dlatego takie opóźnienie.
Do mnie również dotarł:) Jakiś rok temu kupiłem polara z Alfaclubu za zbliżone pieniądze- fajny- trochę cieńszy, haft taki jak w tym, ale polar od Bobryta to rewelacja(nie zwróciłem uwagi na zamki itp.) gruby, haft fajny, aż się chce założyć:) Dziękuję
Własnie przybył i do mnie listonosz, odebrałem polar, jest super, troche szerokie ściągacze ale jest ok:) dzieki wszystkim zaangażowanym w ten projekt, wizytówki też super:) Dzieki:)
Ja również dziękuje Bobrytowi i całej ekipie za polar :) Fakt - jest za duży, ale na zimowe wieczory w sam raz :) Wykonanie bardzo przyzwoite, haft elegancki - za te pieniądze to bardzo udany zakup :) Dzięki jeszcze raz :)
Ja też odebrałem, na szyciu zamków się nie znam, ale ściągacz na dole rzeczywiście za szeroki :D Ale i tak jestem zadowolny :) Haft i materiał bardzo dobry.
Dzięki bobryt.
I ja też już mam polarek :) Wielkie dzięki jest super i dzięki za wizytówki napewno się przydadzą na zlocik :)
Ja też już odebrałem, wielkie dzięki za dopisanie mnie do listy polar zajefajny, gruby i ciepły, a haft bardzo elegancki. Będzie jeszcze cieplej i przyjemniej się jeździło w Alfie :)
u mnie podobno juz w domku paczka czeka nie moge sie doczekać jak skończę prace o 17 i ja otworze :)
Ja również posiadam już mój polar XD
Wielkie dziękówki za all pracy. Pozdro dla Bobryta!!:D
I ja też już mam polarek :) Wielkie dzięki:)jest naprawde fajny.
Dziękuje także za wizytówki napewno się przydadzą:)
POzdrawiam KULI
Polar dotarł. Wszystko OK. Nie zauważyłem problemów z zamkami ;)
Trochę nitek do zawiązania, ale to standard w nowych ubraniach.
Faktycznie wymiary oszukane w stosunku do info producenta... Szczególnie rękawy krótsze niż wg wymiarów producenta... Chyba że inaczej mierzył :girl_wacko:
Bobryt, flatbeet i kto tam jeszcze wspomagał akcje... DZIĘKI.
Teraz na spocie będzie się w czym pokazać!
ja już sobie pochodziłem troche...wnioski....ciepło, dobra jakośc materiału, zamki ok, wyszycia super dokładnie.....aleee ściągacze przy rękawach i przy pasie...fatalne!! nowy polar a ściągacze już wyglądają jak porozciągane!! masakra..to wstyd dla producenta...jak mozna tak zepsuc całośc produktu!!! szkoda bo znacznie psuje to całośc obrazu.
Widzę, że dobrze zrobiłem zamawiając większy polar :D Rękawy w sam raz, kołnierz również idealny, reszta ciut za duża. A ściągacze trochę rozciągnięte. Dobrze, że w rodzinie mam krawcową jakoś się załatwi 8) Poza tym polarek GIT! Ciepły, haft wręcz mistrzowski, nic tylko nosić!
Ja tez dziekuje , Calkiem fajny polarek, Dzieki Bobryt
kurcze mam tylko nadzieję, że rozmiar który zamówiłem nie będzie za mały - bo tak sobie czytam o tych wymiarach i trochę zaczynam się martwić...
Mój dotarl w poniedziałek - a jakoże swieta za pasem - mozna powiedziec ze i poczta polska tym razem sie calkiem spisała. Oczywiscie wielkie podziekowania rowniez i ode mnie dla wszystkich zaangażowanych. Dziekuje!!
Co do samego polaru - ostudze troche wszystkich marudnych - nie wymagajmy za taka kase nie wiadomo czego. Jak na ta kwote uważam ze jakośc jest calkiem przyzwoita. Fakt - expresy mogłyby być nieco lepsze, sciągacze - hmm.. akurat mnie jakos bardzo nie przeszkadzaja.. natomiast haft jest uważam bardzo ładny i precyzyjny.
Tak wiec - jak za taka kaske - uważam ze nie powinnismy narzekać.
Myślę że nikt tu nie narzeka ;)
ale producent nie trzyma wymiarówki i to może być dla kogoś problem, bo będzie wyglądał jak w polarze po młodszym, grubym bracie... bo reszta wymiarów jest wg danych, tylko te rękawy krótsze... Może w Bangladeszu taka moda :lol:
Materiał jest OK, gruby i ciepły, szycie też - nic nie poprute, szwy trzymają, ściągacze też OK - taki wzorek, Widać było na fotce. Widziały gały co brały :)
jest jeszcze szansa żeby wznowić akcję polary? może jakiś nowy wzór + te które były inne kolory etc. przecież polary nie tylko na jesień są dobre a zima, wiosna ;)
Dzisiaj pod choinką znalazłem (dosłownie) polarek ;)
Dzięki wielkie, pzdr i Wesołych !
Polar i ja bym kupił :)
Dodatkowe polary które były zamówione dostane około 10 stycznia, więc jeśli nie będize opóźnień dostaniecie je do 15 stycznia.
Dodatkowych polarów na razie nie przewiduję gdyż musimy się skupić na obiecanych kalendarzach na 2011 rok.
Ja tam nasze S-ki ????
powinny być na dniach, czekam właśnie na odpowiedź od producenta
rozumiem że S-ki i te domówione sztuki? :)
oczywiście, dzwoniłem, ale muszę czekać na info od jego wspólnika. ehhh jak zawsze to zakręcone się robi...
ja też jestem chętny na polarek jest O.K.
Czekam na 2 ture
Mniej więcej w środę dostane dodatkowe polary. Postaram się je rozesłać żebyście je dostali do końca przyszłego tygodnia.
Czy ja tez moglbym sie zapisac jako chetny na polarek:)
a kiedy masz zamiar zrobić drugą edycję ??? bo ja też byłbym chętny :)
pomyślimy jak kalendarze sprzedamy
Tez bym sie zapisal na taki polarek