hm.... do Kobiety pasuje czerwony kolor jeszcze tymbardziej ze to alfa:D 146;p
Printable View
hm.... do Kobiety pasuje czerwony kolor jeszcze tymbardziej ze to alfa:D 146;p
Skoro byłem tam na weekendzie to też pozdrawiam ;)
pozdrowienia dla pani z 166, ktora dzis odmachala mi na rondzie kolo elektrowni w rybniku :) to mile, tym bardziej, ze 4 maja na trasie rybnik - niedzica - rybnik na 20 mijanych alf, tylko jedna odpowiedziala na pozdrowienie - tez pozdrawiam kierowce 156 z zakopianki :)
A ja na weekend byłem w zakopanym - mrugałem bez żadnych efektów. To samo na zakopiance jak jakąś wyprzedziłem mrugałem awaryjnymi - też zero odzewu. Ale i tak wszystkich pozdrawiam - łatwo mnie było poznać, bo miałem dwa rowery na dachu.
wsumie trzeba bylo zrobic watek kto jedzie do wisly bo widze ze juz 2 osoby byly zemna to 3 :P a widzialem sporo alf i twoja oleczka198 tez :)
Gopcio no proszę jak milo mam nadzieje ze chociaż ci odmachałam bo czasami to strasznie roztargniona ze zmęczenia byłam:P
Ja spotkałem tam chyba tylko jedną 166
czarny spider przy hucie katowice na jedynce dzis ok 15
Pozdro dla pana z czerwonego spiderka z ktorym sie pozdrawialismy na drodze Gdow-Wieliczka po dlugim weekendzie. Szkoda ze to byla jedyna alfa ktorej kierowca odmachal :/
pozdrowienia dla właściciela pięknej 159,którą wczoraj widziałem na rynku w Gdowie
Pozdrowienia dla Kierowcy czarnej 156 na blachach SI.
Aż się człowiekowi lepiej robi jak prawdziwy alfista odpowie na pozdrowienie :)
RogerIZ28 dzis znow na siebie trafilismy tym razem zagoscilem na twoim terenie. jechalem przez siemce z dziewczyna. nie mrugalem przez to ze ostatnio nikt tego nie odwzajemnia, dlatego tu nadrabiam straty. w parku w rogoźniku cie nie znalazlem, ale i tak udalo sie na siebie trafic.;d
pozdrawiam
dzis zjadłem 300 km polskich zakretów ręka boli od kiwania i co zero odpowiedzi :( smutne ale prawdziwe a spotkałem moze z 20 alfinek
a no bardzo Mi miło że ktoś tak wyraźnie jak Wy zamachał:D hehe nie dało się nie zauważyć:D
cholera no a ja widuje nieraz w tamtych okolicach jakies 156, ale tak po reakcji nie sądze aby ktos z forumowiczów:D a gdzie dokładniej się mijaliśmy? może Cie nie zauważyłem wogule:D
przydało by się jakoś lepiej oznaczyć nasze 'forumowe' samochody:D :D :D
a w parku w rogożniku często Moja stoi:D prawie codziennie hehe
ponowne pozdrowiena dla pani z 166 - pomachalismy sobie i pomrugalismy na zoledziowej w rybniku :)
Najwazniejsze to sie nie zniechecac :) machamy oporowo az reszta sie tez nauczy machac :) Mysle ze przez to machanie nie tylko forumowiczow ale innych uzytkownikow alf bedzie sie jezdzilo troche lepiej po naszych ,,wspanialych,, drogach :)
przynajmniej bedzie milej :)
Pozdrowienia dla kolegi Alfalotnika:) W ostatniej chwili Cię zobaczyłem bo trochę mi się spieszyło. Mam nadzieję, że widziałeś moją ręke? Narazie
ja dzisiaj pomachalem jednemu ziomkowi ale byl zdziwiony bardzo,ale co tam:D
Ale w piatek poznalem chlopaka ktory ma taka alfe jak ja:D i sobie troszke pogadalismy;p i kolejny ziomek od alfy w Kaliszu:D:D a spotkalem go na myjce bezdotykowaej kolo mleczarni:D
pozdrownia dla kerowcy 147 na gliwickiej w rybniku (okolo 10), ktory odmachal :) oraz pozdrowiena dla kierowcy 156 w zabrzu na skrzyzowaniu wolnosci ze skargi - dzieki za wpuszczenie:) i dwoch kierowcow 147 w rybniku, ktorzy nie odmachali :)
a ja czesto przebywam na "obrzezach" śląska (racek, rybnik) i widze Alfy np dzisiaj po 18 w rybniku na rondzie wylotowym w strone rydułtowy 156 sw ale kolega chyba nie z forum potem po drodze w strone racka gtv srebrna :D na parkingu pod auchanem 147 z sportowym wydechem podobnym do mojego :P no i w rybniku w servisie alfy 147 na fajnych felach :D pozdrawiam kolegow ktorzy na drodze moze nie mieli czasu patrzec na boki :P
no to postaram sie ci sie jakos przypomniec;] w rogozniku jechales w strone bobrownik ze swoja dziewczyna chyba (blondynka) ja stalem obok takiej knajpy "relaks" w okolicy tych ruin cegielni, obok swojego auta z dziewczyna (brunetka). wymienilismy tylko spojrzenia, ale na inna reakcje bylo chyba za pozno. a na siemcach w niedziele to nie mam pojecia jak nazywala sie ta ulica, ale jechales od takiego malego ronda, w kierunku czeladzi. rondo odbija na katowice przechodzac w wiadukt. tez wtedy jechalem z kobieta. w kazdym razie bede cie szukal w rogozniku , bo duzo latwiej na siebie trafic. zreszta chyba zawsze mniej wiecej w tym samym miejscu parkujesz.
pozdrawiam;d
Pozdro dla kierowcy czarnej 156 sbe z trasy Łagisza Sosnowiec ok 6:40 dziś rano, wnioskuje że to kolega biedziak??
tyle tych alf w rybniku sie kreci a nikt nie odmachaa ani nie odmruga...:mad: czarna 145 moja
witam, witam;d
tak to bylem ja, za pozno wyjechalem do pracy i probówalem troche nadrobic. przy tym ruchu troche nie bardzo sie da.juz mialem nie mrugac, bo ostatnio deficytowo z odpowiedzia,ale mowie a co mi tam. no i az milo sie robi jak widac migniecia dlugimi.
dziennie smigam ta trasa wiec pewnie jeszcze kiedys na siebie wpadniemy.
pozdrawiam:d;d
pozdrowienia dla kierowcy 166, ktory odmachal :) dzis na podmiejskiej w rybniku przed 7.
pozdrawiam czarna 145 na nr. SJZ widzianą w świerklanach ok go 15:30.. mrugałem koledze ale chyba nie zauważył...
Pozdrawiam..
pozdro dla kierowcy w hmm 145 przed którym stałem w michałkowicach na skrzyżowaniu i dałem znać awaryjkami a chyba nie zajażył... :/
i wielkie pozdro dla kierowcy GT z którą mijałem się chwile dalej (droga wzdłuż parku michałkowickiego) i który to pierwszy zamrugał światłami:D przyznać sie kto to był:D
no dobra.... to byl jo
mnie tyz ten z 145 nie odmachol, tak szczeze godajac Ty to drugi przypadek ze wtos zajarzyl o co chodzi,pirwszy to byl Penny-cyrwone 145(tak po prowdzie to lon machol)
pozdrawiom wszyjstkie AR wtore dzis zech mijol,bydzie tego ze 20...
a ja pozdrawiam srebna 146 na Tucznawie nie zdazylem podniesc reki ale widzialem !!! :)
Hehe to byłem ja również pozdrawiam;)
Witam wszystkich,
W sumie to nowy jestem i w forumowym gronie jak i wśród użytkowników AR, jednak na moje machanie można liczyć zawsze :)
Pozdrawiam
pozdrowiena dla blond kierowniczki 147 wczoraj o 19 na kokota w rudzie slaskiej i dzis tradycyjnie pozdrowienia dla kierujacej 166 w rybniku na zoledziowej o 8 :)
no widzę coraz więcej Rybniczan...!!! Pozdrawiam. :D
pozdrowienia dla rybnika!!!
Ja pozdrawiam kierowników 156SW 1.9 na niemieckich blachach oraz czerwonej 146 1.4 na blachach SK (koło których po prostu musiałem zaparkować :D) stojących pod Auchanem w Mikołowie przed 16-tą w ostatni poniedziałek.
Pozdrawiam właściciela AR 156 o nr. S.. + własne imię która stała w siedzibie firmy BOMA w Katowicach.. akurat miał tam wizytę i obok niej zaparkowałem..
Pozdrawiam..
pozdrawiam kierowce ospoilerowanej 147 w kolorze hmmm groszkowym, ktorego juz dwa razy spotkalem na trasie Gródków-Łagisza, a takze pracownika na stacji shell w katowicach, ktory jest chyba wlascicielem czerwonej 145 z koniczynka na boku. moze sie myle, ale chyba alfisti,bo olal innych tankujacych i czekal az BMW, ktore tankowalo przede mna zwolni mi miejsce. milo mi sie zrobilo na maxa.
Roger dzis to nie ma sily zebysmy sie nie poznali:D juz teraz wiem czemu tak czesto jestes w Rogoźniku:D:D powiem ci ze ty nawet czesto kolo mojej chaty parkowales, ale wtedy to jeszcze chyba miales BMW;D
haa no dawno temu czasem się tam moje stare BMW własnie pojawiało:)
dzisiaj od razu poznałem furke to zamachałem:]
Ładnie tak po alejkach dla pieszych się alfą prowadzic:P :P a ja zawsze kląłem na wszystkich co się tam autami pchali hehehehehe ...no ale w środku tygodnia mogę zrozumieć:P
ps. kolega z shella na roździeńskiego to williamdrake :D