a skąd wiesz, że to właśnie ta;)
po fakcie, nagle się okazało, że każdy maił ją brać;)
trze było brać, a nie czaić się:D masz czego żałować!
pozdrawiam
Printable View
bo kojarze że to Ty ją kupiłaś :D
Nie masz szans. :D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/02/74.jpg
super pomysł. ale coś mało osób chętnych
może i ja sie skusze ale to zobaczymy jeszcze troche czasu jest
bedą w ogole jakies wpłaty wczesniej czy nie?:D do kiedy zapisy?
ale brzydki polonez:D
Ja się niestety wykreślam, mam zajęcia.
I jednak lotnisko?? :):):)
No raczej :D Lotnisko dobra opcja
Ale co ma być na tym lotnisku? Bo na razie to się wszyscy napalili, a za wiele nie wiadomo...
bimski, nikt się nie napalił - a nawet choćby chęć spotkania się z innymi, porozmawiania, pooglądania innych AR, integracja różnych regionów (Radom się wybiera, my-Kielce).
Nie każdy wymaga od spota - który przerodził się nagle w mini zlocik jakiś mega atrakcji, jak na ogólnym AH.
pozdrawiam
Lista idzie od nowa ale widze że zaczyna się szybko zwiększac ilośc chętnych osób. Dopisujcie się w jak największej ilości.
Pozdrawiam
---------- Post dodany o godzinie 22:32 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:29 ----------
Witam
Plany na zlot są takie żeby ok 10-11 spotkac się koło zamku w Piotrkowie, jak już wszyscy będą w kolumnie jedziemy na lotnisko do Piotrkowa ( wjazd płatny - 20 zł lub druga opcja wjazd + obiad + napoje ciepłe - cena w trakcie ustaleń ale nie powinna byc większa niż max 50 zł ) i tam mamy impreze w postaci dla chętnych KZK, pokazy motocyklowe itp. Postaramy się załatwic TV i ludzi z gazety. Lista dalej jest otwatra.
Pozdrawiam
panowie jestem skłonny po was podjechać i poprowadzić ja i druga 156, w końcu trochę przepale
panowie ustawiać się na ten zlot,mam po was wyjechać,po kolegów z Kielc i Radomia wyjeżdża kto inny,trzeba zacząć coś ustalać
panowie im nas więcej tym cieplej,dawac do listy, lepiej tak jak w domu przed telewizorem
Ja wyjeżdżam po kolegów z Kielc i Radomia ( Stacja STATOIL w Poniatowie ) . Pisać kto jest chętny żeby wyjechać gdzie na wlot do miasta i poczekać na kolegów z innych miast. Chodzi o wlot z Łodzi ( wyślemy chłopaków na starą trase i ktoś poczeka przy magazynach IKEA) , Warszawy ( Polichno zajazd GÓRSKI), Częstochowy ( Tu jest lipa żeby gdzieś się ustawić ale może MCDONALDS w kargał lesie ) , Bełchatowa ( LIDL w Piotrkowie ), Kalisz-Sieradza-Łask ( przy salonie HYUNDAY ), itd. Musimy obstawić wszystkie możliwe wjazdy i czekać na naszych gości z innych miast, żeby móc doprowadzić ich pod zamek w Piotrkowie.
Ja kontaktowałem się z kolegą QBA z Częstochowy. Ma mi dać znać ile autek jedzie od nich i mam się do nich podpiąć gdzieś na DK1. Zgadamy się dokładniej jak będzie znał konkrety co do liczby aut :D
W sumie dobry pomysł. To jak będzie jechała Częstochowa i Radomsko to też możecie podjechać na LIDLA do Piotrkowa i tam już ktoś na Was będzie czekał. Pojedziecie razem z kolegami z Bełchatowa
Pasuje :) Na Lidla nie będzie problemu z trafieniem :D
Czyli jaki jest harmonogram imprezy?
Someone83 my jako Radom juz sie skrzyknęliśmy wstępnie z Kielcami i będziemy raze jechać także o ile się wszytsko uda to razem podjedziemy na tą stację Statoil. Skoro Ty masz po Nas wyjechać to jak będzie już bliżej zlotu to prosiłbym o PW żeby wszystko dograć bo ja informuje o Waszych poczynaniach Radomian. Pozdrawiam ;)
A ja mam takie pytanie kto będzie czekał na Ludzi z Łodzi i z kim z Łodzi mógłbym się dogadać aby czekał za Poznaniem i okolicami Poznania gdzieś przed Łodzią aby zbić się w jeden ciąg Alf:)
ja moge na Ciebie poczekac na wylocie trasy z poznania mam neidaleko :)
tweety powiem Ci wszystko po spocie 12 marca na ktorym dokładnie umowimy sie (łodzianie) co do wspolnego wyjazdu, czyli co gdzie i o ktorej :D
@amigas ja i Stereo(Konin) będziemy jechać autobaną i ze strykowa na Łódź, może jak dogadam się z Poznaniakami to polecą z nami. Jak możesz to daj mi na pw jakiś kontakt do Ciebie a ustalimy wszystko
dołacze kontakt do siebie wraz z mailem ze zdj chlodnicy klimy:)
Amadi nie ma problemu . Nawet będzie lepiej bo przyjedziecie o tej samej porze. A numer wyśle na PW. Chyba że odezwiecie się do mnie gg 3571183 to wszystko się ustali.
Tweety po chłopaków z Łodzi wyjedzie kolega z Piotrkowa i będzie czekał gdzieś na trasie. Pewnie się z Wami skontaktuje.
no ja mam wyjechać po kolegów z łodzi
Czy ktoś edzei przejeżdżał przez Tomaszów Mazowiecki? Może połaczymy siły w Tomaszowie i w kilka belli ruszymy na Piotrków?
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:29 ----------
Czy ktoś będzei przejeżdżał przez Tomaszów? Może połaczymy siły i razem ruszymy na Piotrków?
a z tomaszowa tylko ty będziesz
Ja z Tomaszowa to pogadaj z kolegami z W-wy. Przecież oni będą jechali koło Tomaszowa :)
eeee nie tylko on ja też mam zamiar ztomaszowa wyjechać :D jak cos na pw pisz
Z Warszawy będą 4-6załug :D
Potrzebuje chętnych osób które wyjadą po kolegów którzy mają przyjechać do nas na zlot. Konkretnie potrzebuje jeszcze 4 kolegów z Piotrkowa. Nie licze kolegi borsukmax bo się zgłosił i wyjeżdża po kolegów z Łodzi. I tutaj prośba żeby wszyscy jadący z kierunku Łodzi kontaktowali się już z kolegą borsukmax. Najlepiej na PW. Do mnie wszyscy jadący z kiedynku Radom - Kielce.