Lotek szybkiego powrotu do alfy naprawdę szkoda beli, dobrze że wam nic się nie stało !!! Mam prośbę kto ma fotki z orszaku jeśli może niech mi prześle na maila sylvester23@poczta.fm Pozdrawiam wszystkich!!!!!!
Printable View
Lotek szybkiego powrotu do alfy naprawdę szkoda beli, dobrze że wam nic się nie stało !!! Mam prośbę kto ma fotki z orszaku jeśli może niech mi prześle na maila sylvester23@poczta.fm Pozdrawiam wszystkich!!!!!!
Ja wrzucę kilka moich fotek później. Na spoty na pewno będę jeździł z tym że Omegą taty. Alfa nie wróci do zdrowia bo nie będę jej naprawiał. Jedno jest pewne, za kółko ze znaczkiem Alfa Romeo wrócę z tym że będzie to 147 w JTD taka jak Bella Belli:P lub Łukasza ( LoOK666) ale nastąpi to dopiero gdzieś za rok jak się odkuje finansowo i trochę uzbieram:) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Pozdrawiam Młodych, pewnie jeszcze kaca leczą:P
Witam no przykre to było patrzec jak sie pali Alfa Lotka (Marcina) zwłaszcza ze był ogien a ja nie miałem kiełbasek :D:D i sie tego nie wykozystało :D:D nie no zarty zartami ale wczoraj jak to zobaczyłem to mi podcieło nogi pierw jedziemy korki sie robia i siwo wszedzie wychodze z auta patrze Marcin biega koło swojego auta ktory sie pali straszny widok :(
Coz Panie Lotek jak cos to tak jak pisałes bedziesz smigał Omega albo jak cos to wysprzatam bagaznik i bedziemy razem smigac na zloty czy spoty znaczy Ja z Marta w srodku auta a Wy znaczy Ania i Ty w bagazniku :D:D
P.S
Ładnie Ci wyszły te foty Alfy co sie paliła w tym Photo Shopie :D:D umisz ludzi wkrecac niema co :D
A i jeszcze jedno lecisz mi wycieczke do MC Donalda w Tychach to ze nie dojechalismy przez to przykre zdarzenie :( nie znaczy ze nie zapomniałem :D:D
No i naj wazniejsze Wszystkiego Naj jeszcze raz Młodej Parce 100 Lat (w kamieniołomie) :D:D
Oraz Pozdrawiam wszystkich z Orszaku było fajnie i pod Halą i przez cały czas.
Pozdro.
Dziekuje wszystkim za przemiłe spotkanie, ciesze sie ze poznałam tyylu alfaholikow:), ah i oczywiscie najlepsze zyczenia dla Młodej Pary oby sie wiodło:) Nie sadzilam ze przyjade do Tychow i sie zakocham..w alfie GT a raczej w jej silniku, tyle kucyków któż to widział:P* i oczywiscie w najmniejszym a raczej najwiekszym alfaholiku Maćko hehe, prosze ucałowac szkraba bo jest prze mega gigant z niego:) pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do milegoo moze na jakim gryylu np..:)
Mam tam troszku zdjec to wrzuce pozniej:)
Lotek600 bardzo mi przykro z tego powodu, nie fajnie sie stało, ale ze 147 w dieslu bedziesz bardzo zadowolony:)
Tylko Lotek900 kup sobie naj mocniejszego z Diesla bo pozniej beda sie z Ciebie nabijac jak ze mnie juz nie na pierwszym spocie i mowic "120KM :rolleyes: to wogule jedzie :D?" zamiast pocieszac to widzisz co robia z człowieka :( jeszcze pare takich uwag i rzuce sie z kraweznika normalnie :(:(:( :D:D:D:D
Chcialam wstawic słit focie hehe ale uwaga...niewiem jak :)..i niewiem czy to jest spowodowane zmeczeniem po soundtropolis czy kolorem włosów...:P prosze o pomoc i wyrozumiałosc!:):P * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * To wszystko pewnie przez tą "Szumigłówke"...szumi ojj szumi teraz :P
A Panience co sie stało :D:D wypiła solo woodke z wczorajszego Orszaku czy jak :D:D
Judyta w oknie w którym piszesz posta masz różne ikonki i 3 od prawej masz image, klikasz tam, i ładujesz fotki i gotowe:P
EDIT: Tomek gdy już będę kupował to tylko najmocniejszą wersje i bardzo bogato wyposażoną:P nie ważne że będę zbierał na nią ze 3 lata ale kupie:P a jak się będziesz rzucał z tego krawężnika to ja dziedziczę Twoją brzydką i paskudną 159;)
ja tez dziekuje wszystkim za fajne spotkanie , mlodej parze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia i dziekuje za flaszeczke:)
a przy okazji zapraszam wszystkich do siebie:)
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...padniecie.html
Witam
właśnie przeczytałem coś sie stało wielka szkoda kiedys sam tego doświadczyłem... trzymaj się Lotek auto sie kupi... narazie zdejm logo AR przyda sie nakleisz na omegę
Jeszcze raz najlepszego MŁODYM pozdrawiam
postaram sie fotki wrzucić moze sie uda
oczywiście posiadam wiecej jak by ktoś bardzo chciał;)
Wiem ze to nie jest odpowiedni temat i miejsce ale wiem jedno ze jak narazie ten temat jest czesto odwiedzany wiec skozystam z sytuacji :D:D
Kolego Lotek900 jak juz sie tam ogarniesz to napisz koledze na PW np. ze chciał bys sie spotkac i wspomoc kolege w pomalowaniu zacisków jak juz takowa rzecz robiłes :) bo jak nie to bede musiał molestowac kolege Wojtka ale nie wiem czy po jednym spocie bedzie taki chojny mi pomagac :D:D
Pozdro.
tomek myknij mi fotki na bklosok@gmail.com
Mam nadzieję, że Lotek już nie długo powróci do nas nową AR :)
wojtekml Jeśli piszesz o mnie to chętnie pomogę z zaciskami, nie pierwsze już malujemy więc nie ma problema :D
Tak szefie pisze o Tobie tak wiec jak cos bede sie musiał z Toba kiedys umowic aby dokonac takowej operacji :D:D do tego potrzebny garazyk czy moze byc jakies zamkniete miejsce aby dobrze sie malowało :D:D bo jak co moge Cie zaprosic kiedys w moje strony :P i dokonamy tej misji z zaciskami :D:D
Co do Lotka to tez tak mysle ze szybko wroci w szeregi AR swoja nowa 147 w Dieslu :P
Lotek wygra w lotka i bedzie wszystko jak tra lala :D:D
Tomek zaciski możemy pomalować kiedy chcesz:P wjedziesz na garaż i się zrobi (za drobnym datkiem na 147:P) żarcik taki oczywiście:), dla mnie to żaden problem a to że będzie można podłubać przy 159 to już duża frajda:P a najlepiej zrobi się tzw. spota technicznego, zaprosi się ekipę z orszaku i nie tylko i będziemy dłubać w Alfach:P no i w mojej Omego-Alfie:P
P.S Tomek widziałem dziś o 21 Twojego trupa tradycyjnie tam gdzie zawsze:P
Ok to sie kiedys tam ugadamy jak bede miał wolne i Tobie tez bedzie pasowac a jak spartaczysz robote to ja i Wojtek Cie dojedziemy za te zaciski :D:D
P.S Trupa mowisz teeee nie zapomnij ze ja wiem gdzie mieszkasz :D:D
Ja tez załacze fotki chyba :D
Ok to juz wszystkie moje fotki jeszcze mam filmik to załacze go jak cos :D:D
Ale ze nie umiem puki co to go nie zobaczycie :D:D
Pozdro.
Pisałem już kto ma fotki to proszę na pocztę sylvester23@poczta.fm jakoś jeszcze żadne do mnie nie dotarły. :(
Biedactwo:P
Dziekuje bardzo za pomoc mysle ze juz potrafie to robic tz zaraz sie okaze heh, ja sie NIGDY NIE PODDAJE Archi dlatego walczyłam!:)
prosze bardzo moje zdjątka!
Załącznik 32520Załącznik 32519Załącznik 32521Załącznik 32522Załącznik 32523Załącznik 32524Załącznik 32525Załącznik 32526Załącznik 32527Załącznik 32528Załącznik 32529Załącznik 32530Załącznik 32531Załącznik 32532Załącznik 32533
[QUOTE=bella147mmm;641241]NIGDY NIE PODDAJE Archi dlatego walczyłam!:)
prosze bardzo moje zdjątka!
Witam
doceniam determinację, tak trzymać :)
fajne zdjęcia - taki mały reportaż (kilka niestety - tych pierwszych - nie chce sie otworzyć :rolleyes:) ale pozostałe :o
zwłaszcza ta GT... bardzo... bardzo mi sie podoba :D
Pozdrawiam
taaaa
ino łeb trza krziwić bo bo ktoś nie obrócił fotki zanim zapodoł na forum :lol:
bocian monitor łobracej ;p
taaaaa pomysł z obracaniem mi sie podoba