Zarezerwowałem tor na godzinę 17:00, można się umówić o 16:00 pod grafiti. Pietropili jak możesz to załatw tego solenizanta, córkę albo kolegę. Tylko trzeba się liczyć z tym, że ta osoba co ma urodziny musi jezdzić z nami.
Printable View
Zarezerwowałem tor na godzinę 17:00, można się umówić o 16:00 pod grafiti. Pietropili jak możesz to załatw tego solenizanta, córkę albo kolegę. Tylko trzeba się liczyć z tym, że ta osoba co ma urodziny musi jezdzić z nami.
na gokarty bym sie chetnie podpiął :)
Niestety, nie będzie nas na tym zlocie a widać zapowiada się udane spotkanie, sobotę jedziemy remontować kuchnie od mamy i liczy się każda para rąk:) Pozdrowki dla Was.
Hej! Podpowiedzcie mi gdzie jest to grafiti. To jest ten parking po prawej stronie jak sie patrzy w stronę Kauflandu?
Sorka że dopiero teraz się odzywam ale miałem problemy z dostępem do neta...
Próbuję się jeszcze skontaktowac z kumplem to byśmy we dwójkę przyjechali :)
Ale to nic pewnego.
Zjawie się też :)
Ja byłem, bardzo miło mi było poznać Alfoholików z Tychów. Go-kardy były przednie :)
Miło było was poznać...teraz przyznać się kto jest kto...żebym wiedział :D
Pozdrawiam i do następnego!:)
Zlocik jak zawsze udany, na początek gokarty i świetna zabawa, a puźniej przyjemny wypczynek przy piwku :)
Dziękuje wszystkim za ten zlot i myślę że następny jak była mowa odbędzie się ze zwidzaniem browaru tyskiego
Dzięki wszystkim za spota i świetną zabawę na torze. Pietropili nie zawiódł i załatwił nam solenizantkę (pozdrawiam), dzięki której mieliśmy spory rabat. Szkoda że kolega Joker nam się zgubił jak jechaliśmy na tor. Chłopaki go szukali ale niestety bez skutku.
Na następny spot zorganizujemy zwiedzanie browaru tyskiego - termin do ustalenia.
Hejka, sorki że znikłem nikomu nic nie mówiąc ale musiałem szybko wracać do domu ( sprawy rodzinne ) ale następnym razem jestem do samego końca... i załatwię sobie kierowcę na powrót :)
Hejka, tak się składa że byłem na gokartach na 17.30 (niestety pojechałem srebrną Toyką) i byłem w ciężkim szoku widząc tyle Alf. Szkoda że wcześniej nie wskoczyłem na Wasze regionalne forum bo też bym się zjawił. Teraz bacznie będę przyglądał się jakie macie plany na zloty i jeśli nie będziecie mieć nic przeciwko to dołączę. Imielin w końcu rzut beretem, kiedyś nawet wspólny powiat. :D pozdro
Ciao! Himek ja przyjechałem z moją kumpelą solenizantką i cieszę się że mieliśmy okazję się sprawdzić na torze kartingowym:D
Załącznik 36826
Oczywiście dziękuję wszystkim co byli na zlocie i jak zawsze było ok :D - mam nadzieję że następnym razem będzie nas więcej bo jak by nie było sprawdzimy jak się produkuje szlachetny napój (Tyski) - oczywiście pod wieczór - aby nasze belle były bezpieczne bo .... JAK PIJĘ TO NIE JADĘ !!!
POZDRAWIAM :)
No a ja właśnie mogę się pochwalić że dziś w mojej Aluni zakładam Forumowe ramki:)
Dziś nareszcie przyszły :D
Witam ja bym był za sobotą tzn 12, co wy na to?? ma być lepsza pogoda niż w niedzielę
zawsze wymyslicie date taka kiedy nie moge bede akurat w poroninie
mi to zazwyczaj obojętne kiedy ;)
Mi, też ten weekend nie pasuje .
To jak kiedy i o której pasuje komu :) widze ze jeszcze piotras nie sprzedał alfki ;)
Rafał jak nic nie stanie na przeszkodzie to wybieram się na tego grilla 13.11, moglibyśmy spotkać się wcześniej pod grafiti i pojechać razem.
Witam doszły mnie słuchy że jest fajne spotkanie w Chorzowie około południa proszę się jasno określić kiedy co komu i o której pasuje bo tylko w taki sposób może być udany zlot jak się każdy dogada i przyjedzie :) pozdrawiam i czekam?? na wpisy ;)
Oficjalnie gril w Chorzowie startuje o 13, proponuję spotkanie pod grafiti o 11:45 i powiedzmy te 15min poczekać aż inni dojadą. Potem kierunek na Chorzów, kto chętny na wspólną przejażdżkę niech wpada pod grafiti.
ja niestety na grill jechać nie mogę ale pod grafiti mogę wpaść
tylko gdzie to dokładniej?:>
aaa ten parking pod halą?:)
dokładnie tam
Ja też jeszcze nie wiem czy pojadę na grill ale jeśli chodzi o graffiti, to chętnie:)
czyli 11:40 się widzimy;)
mam nadzieję że uda mi się wpaść na tego Chorzowa :)
Rafał obiecałeś :P
Spoko tylko o 11:47 moja ma pociąg do Rzeszowa i wypadało żebym pojechał ją odwieść do Katowic, a poza tym jak najbardziej bym pojechał Robet