Takiego jednego zmęczonego to znaleźliśmy z Krawatem już w piątek wieczorem, zasnął na chodniku przytulony do swojego samochodu :D
Printable View
Ja bym powiedział, że bardzo sobie pomagali i byli z tego zadowoleni :)
Załącznik 32817
Jak wygląda nieswoja szufla? :) Brzmi intrygująco...
Chłopaki mam dużą prośbę... potrzebna mi jest kartka z wytycznymi do jazdy na rajdzie(ta z kratkami) bo żona mi moją wyrzuciła a jutro chcielibyśmy przejechać się tamtędy jeszcze raz... jak by ktoś mógł byłbym zobowiązany...
Na email: zonk90@gmail.com
z góry dzięki :D
No ładnie... Nie pamiętasz jak wtargnąłeś na spotkanie zarządu?? :D Potem przepraszałeś i kwiaty chciałeś kupować... Doszło do tego że obiecałeś piwo, ale poszedłeś i już Cię nie widzieliśmy :)
Hm, brzmi jak ja :P Cóż, piwo będzie, przy kolejnej okazji w takim razie :)
Moje przejazdy po torze Biłgoraj nagrane z auta.
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...tml#post647935
W aktulanym numerze magazynu GT jest relacja z naszego zlotu :)
Śmiało nie krępuj się:D
http://hphotos-ash4.fbcdn.net/332188...31020913_o.jpg
nawet moja alfinka się znalazła :) skanów nie daje, bo to nie ładnie kopiować materiału naszego sponsora ;)
Nie tylko Twoja hehe.No i grzybek oparty niczym chłop o widły jak to fiergloo napisał:D
Większego zdjęcia julki to już chyba nie mogli dać.
Osz w mordę!! Gdzie ja podpisywałem zgodę na upublicznienie mojego wizerunku?? Żądam odszkodowania:P
Mogli powiedzieć to bym chociaż jakąś normalną pozę przyjął:)
Dobra już dajcie spokój z ta Julką. Czepiliście się jak pijany płotu :)
Pituś z Klaudią są na zdjęciu :)
Nooo super ta klamka od 75:D Dobra.Już odczepiam się od tego płotu:P
Ja się zawiodłem na recenzji, za mało zdjęć i danych. Ale ogólnie świetnie, że jest chociaż to. W dodatku ta cena;)hehe
pituś prezentuje jak się robi zimnego łokcia :D
Ja tam się cieszę że w ogóle się tam znalazła bo jednak miło zobaczyć swoje autko w prasie:) W życiu się nie spodziewałem że tam będzie.Czy chciałem na 1/2 strony to nie kojarzę.
A po co 155 z urwanym lusterkiem w gazecie:P
Panowie... schodzicie z tematu