Po południu dam Ci znać czy mój magik ma czas na taki zabieg;)
Printable View
Po południu dam Ci znać czy mój magik ma czas na taki zabieg;)
wipexim odpada ,ja swoją tylko raz tam zawiozłem
Moze jakis spocik panowie i panie :o
A czemu by nie:P Pisz Tomciu kiedy Ci pasuje;)
oj temat ruszył :P ,panowie możne weekend, bo ja niestety robię do 20 ten tydzien
Witam!wipexim odpadl. Zawiozlem auto do mechanika rowniez na starej hucie do Roberta i jestem zadowolony.auto zlozone solidnie czlowiek kompetentny i dziala osobiscie.spokojnie mozna go polecic. Sprzeglo kupilem w katowicach na gliwickiej chlopaki specjalizuja sie we wloszkach. Sklep sie nazywa italcentrum maja nowe i uzywane czesci. Np sprzeglo kosztowalo 650 niby pudelko firmy automotive products ale w srodku valeo. Bella smiga az milo. Kiedy spot tez bym chetnie wpadl:)
Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2
ten mechanik to zaraz za wipexim-em po prawej stronie?
Spocik może być w weekend, mi obojętne
W ten weekend sa dni chrzanowa sory !!!!!! :D:D:D
Yyyy wile isc na Libera czy w niedziele na Ade niz stac gdzies obok gora 3 lub 4 alf :D:D:D
Podbijam stawke, kolo 5 alf? :)
ja odpadam w tygodni :(
ejjj my też możemy przyjechać :D:D na Ade :D
jak byscie cos organizowali to i ja chetnie wpadnę :)
Mechanik po drugiej stronie ulicy co wipex. Tam jest szyld tłumaczą języka niemieckiego. Ja w weekend pass w sobotę na wesele idę. Ale przyszły dzień.... :-) dajcie znać co i jak
Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2
a to wiem który,dobre opinie słyszałem ale nie sprawdzałem :)
umarło śmiercią naturalną hehe... to co powiecie o niedzieli 16.06. 2013 o godzinie 16 ? tylko miejscówkę niech ktoś zapoda
eh jak widać na cały chrzanów i okolice tylko ja mam internet w domu :D
burze :D i dlatego nie ma nikogo, jeśli nie urodzi mi się żaden egzamin to się pisze ;)
to ja też wstępnie na tak :P
Ja też chętnie przegonie moje koniki:P
i co panowie temat umarł śmiercią naturalną ;),miejscówka hhyy starostwo? tłumów nie bedzie hehe
Chcieliście w Niedzielę? To jedziemy do Olkusza na grilla.
Olkusz może być, podobno Ajdacho każdemu kto przyjedzie tankuje do pełna samochód ! :D
i co tam panowie z naszym spotkaniem ;)
No jak to co, mówiłem żebyśmy jechali do Olkusza razem, to tylko ja i Preston ruszyliśmy tyłki;) Jak coś już wymyślicie w Chrzanowie to dajcie znać
czasem po nocy na dole ... brak chęci :cool:
Też pracuje na dole i nie narzekam:P
wymyślajcie tak żeby mi termin pasował :D:D:D
i co tam panowie w temacie, nowy rok nowe możliwości :drag:
Działajmy
Tez jestem za
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
trzeba rozkręcić to nasze podwórko ,jakaś nowa miejscówka na spota,może dach kafla?, a zapomniałem tam na gazie nie można wjeżdżać :D,panowie jakieś propozycje ,a może grupowy wyjazd na trzy stawy.
Na 3 stawach czasem bywam:P możemy jechać w ten czwartek.
Sie widze Panowie rozkecili :P
No cóż jak Ty nie chcesz:P
taa ,ruch w temacie :D
Trzeba poczekać na cieplejsze dni bo jak narazie zima wróciła i można robić spota, np. w Tenczynku pod zamkiem na dolnym parkingu albo w Trzebini w Kozimbrodzie czy jak to się nazywa:P