ja prawdopodobnie bede w weekend w koninie ale chyba tylko w sobotę
Printable View
ja prawdopodobnie bede w weekend w koninie ale chyba tylko w sobotę
mnie w dlugi weekend nie bedzie bo jade na zlot do borzechowa ale na nastepne mecze mozecie mnie juz zapisac jesli beda organizowane, chyba ze wybierzemy sie do blazejewka na weekend
spoko mi tez sie podoba
http://www.youtube.com/watch?v=SfQ315JoiF0 filmik ktory obiecalem ze wstawie :D hahahha
cinek911 - pytanie mam jako do kształcone w serwisie Fiata ;)
Silniczek krokowy ( znana przypadłość z falującymi obrotami ) - Czyścić czy wymieniać na nowy ??
Ten jest ORI 15 letni.. nowy 35 zł..
wymieniac :) zawsze masz spokoj na kolejne kilka a nawet kilka nascie lat:)
- - - Updated - - -
przynajmiej ja bym wymienial bo szkody Twojej roboty :) a nowy jest nowy
Siema muszę kupić lożysko na tył i więc jestem za skf ale cenaaa uuuu są też maxgear tańsze i moje pytanie jak one sprawdzają się w użytkowaniu tzn na jak długo starczy
Witam wszystkich serdecznie!
Jestem z Poznania, więc tutaj zacznę moją forumową "karierę " . Lat 21, AR "jaram się " od wielu lat. Od jutra będę posiadaczem 156, co jakby zobowiazuje mnie do udzielania się na forum :)
Aaaa no i w ogóle.. ktoś z Piątkowa/Winograd ?
i do wizyty na spotkaniu ;)
No ba. Niestety AR którą jutro przyjade do Poznania ( z Gdańska.. ) ma delikatne defekty karoserii. Póki tego nie zrobię to nie chcę się pokazywać, bo po co siarę robić..
niewazne jest w jakim stanie wazne ze alfa ;)
Pewnie, ale BELLA musi wygladac ;)
Pozdrawiam Kolege ;) Ja kursuje w rejonach Naramowice/Piątkowo/Winogrady. Do zobaczenia na drodze! I zachęcam od razu do inwestycji w ramki (o ile ich jeszcze Bella nie ma) :)
nie ma jutro zamowie jak tylko dojade do poznania
Witam przyszedł mi do głowy taki oto pomysł : co byście powiedzieli na mały spot na zakończenie wakacji na przykład 1 września (sobota) ??? widziałbym to tak : spotkanie pod m1 przejazd do błażejewka i tam ognisko !!!!! gdyby ktoś był chętny to dajcie znać!!!
TOMAJ - A będę mógł Fijatem podjechać ?? :D
letttkoooo!!!!!!pytanie czy to wypali???? czy bedą chętni????
a noclegbedzie?
nie wiem możemy pomyślec wiesz że z Markiem da sie wszystko załatwic !!!! można się zapytać czy ma przygotowane pokoje dla kogoś tak z marszu ale myśle że są !Jeżeli bedą chętni to zaczne cos organizować !
widze że chętnych nie brakuje......................................
coś tu cisza nastała
TOMAJ ta 156 ma coś wspólnego z tobą ?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-9...C25545549.html
mattom a co potrzebujesz??
Pisałem o nim w podwieszonym temacie. Auto mechanika z ASO Fiata/Alfy
Warte pieniedzy ?
- - - Updated - - -
Tzn no kwestia, czy auto jest w stanie adekwatnym do ceny jaką chce za nie.
Rzeczy typu klima itd itp.
Jak to ze sobą współpracuje.
Potrzebuje jakiegoś kombiaka - a w tygodniu bede w poznaniu to bym poogladał
Po prostu dywaniki mnie zmyliły - myslałem ze swoją sprzedajesz -tylko nie pasowalo mi ze 156, bo wiem ze 147 jezdzisz
Siema Chłopaki i dziewczyny!!!! co robicie w sobotę??? Może by zorganizować jakieś spotkanko w duuuużej grupie na wódeczkę
(kto może ten może) takie pożegnanie lata grill lub ognicho może by tomay zawalczył o ta miejscówkę co ostanio ??
Sorki ale ja odpadam w tą sobote ide na wesele .......w następną sobotę gram w Środzie wlkp!!!!ale gdyby to miał być piątek to mogę coś wykombinować tylko problem ostatnio jest uzbierać ekipe ale gdyby było kilkoro chętnych to nie ma sprawy
mi też bardziej pasuje piątek
No to co panowie zacząć działać??????
no mi piątek odpada praca w piątek i w sobotę
Znowu cisza.....................Panowie są chętni na jakąś INTEGRACJE?????? z wstępnych ustaleń wynika że jest nas 3 a co z resztą ??????dzień i date ustalimy tak żeby wszystkim pasiło
ja jestem chętny ale ja muszę znać termin najlepiej sobota w inne dni odpada praca...a co do ciszy już euforia opadła niestety a pewnie wynika to życiem codziennym i problemami jakie ludzie maja mniejsze lub większe
myślałem że po wakacjach coś się ruszy a tu nic