lampy dotarly... solidnie zapakowane
nie bede za wiele sie wypowiadal bo to chyba zbedne ;)
ponizej pare fotek na szybko zrobione kalkulatorem przed i po zamontowaniu
Załącznik 111815Załącznik 111816Załącznik 111817Załącznik 111399Załącznik 111400
Printable View
lampy dotarly... solidnie zapakowane
nie bede za wiele sie wypowiadal bo to chyba zbedne ;)
ponizej pare fotek na szybko zrobione kalkulatorem przed i po zamontowaniu
Załącznik 111815Załącznik 111816Załącznik 111817Załącznik 111399Załącznik 111400
Super, mam nadzieję, że pomogłem ;)
Na jutro mogę przygotować komplet do 156 przed liftem.
Proxim@Ar mam nadzieję, że o moim 3 świetle stop pamiętasz... :)
A tak z ciekawości - ktoś się w końcu kiedyś skusił na bi-ksenon u Proxima? :)
Ja mam bixenony od Proxima te jego ktore mial na aucie I jestem baaaardzo zadowolony;) swiatlo jest pieknie rozprowadzone na krotkich jak I na dlugich, do tego mozliwosc dolaczenia zarowek h1 tych oryginalnych a efekt takiego combo to az za duzo haha jazda wyglada jak w dzien;) Proxima lampy to naprawde kawal dobrej roboty;)
Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalk
Bixenony ma kolega Klein. Zielo, pamiętam ;)
Z ciekawości o jakim 3świetle stop mowa? jakieś info, foty?
btw. pisałem ci pw o koszty tego co tam pytałem :P ale jakoś nie dostałem odpowiedzi bo pewnie zajęty jesteś..
a bixenon to chyba już przesada w AR.. ma to sens jak światła są wywalone w kosmos i soczewki się same sterują że jedna doświetla zakręt czy coś a tak to podwajać sobie koszt zużycia żarników tylko dla bajeru ;) to dla mnie już sam xenon jest wystarczającym bajerem..
Za bixenon odpowiada ten sam żarnik, a domyślam się że akurat chińskie żarniki to i tak czy zwykły czy bi to koszt taki sam jak za zwykłe żarówki, może kilka złotych więcej, a to chyba nikogo nie skręci. A jestem ciekaw jak to świeci, bo u ojca oryginalny bi xenon w Mitsubishi Outlanderze, świeci po prostu zajebioza - wytwarza się coś w rodzaju równego "tunelu" świetlnego. A przy długich na halogenie to jest fajne światło z mijania i do tego dwie szerokie krechy od długich :P
Swoją drogą i tak zamierzam chyba niedługo zmienić żarniki na nowe, bo jak to na chiniole przystało, po roku czasu świecenia, zmieniają już powoli barwę na bardziej niebieską :P
Hitman- mam lepsze hidy, żarniki również. Daj znać na PW, to dogadamy temat.
Mam przedliftowe do 156, oraz przedliftowe do 147
A ile srebrników trzeba szykować na te lampy do 147 przed liftem przy zatrzymaniu swoich? No i jak jest z tym parowaniem? Udało się rozwiązać jakoś ten problem? Proszę o info na PW.
Poszło PW
nadal 147 po fl odpadają do przeróbki ?
Nadal, nie ogarnę raczej tego, a reflektory za drogie na próby.
Proxim@Ar - na kiedy mógłbys sporządzić do 156 po lifcie i za ile ??
W miarę pilny temat ...
Odpisałem na PW.
Mam na tą chwilę lampy do 147 z hidami w komplecie. Hidy schowane w lampach Załącznik 112591Załącznik 112592Załącznik 112593Załącznik 112594Załącznik 112595
Witam jaka cena tych lamp do 147 przed liftem ?
Szkoda że w moich takiego patentu nie da się zrobić :D Bo jedną przetwornicę mam po chamsku mega na wierzchu :D
550 zł przy rozliczeniu swoich lamp. Z hidami 800 zł. Rok gwarancji.
Światełka pierwsza klasa, jutro ze względu na brak czasu dopiero będzie montaż:) tak z ciekawości jakie macie żaróweczki w lampach?
Mam wolny komplet przed liftem Załącznik 114691Załącznik 114692Załącznik 114693Załącznik 114694
Co to za soczewka? :) Ciekawie wygląda :)
Soczewka bodajże z Citroena. W tygodniu będą takie same plus do 147 przed liftem.
Proxim interesuje mnie ten wolny kompet do 147mki przed liftem, wchodzi w gre coś takiego że podsyłam ci swoje oryginalne nieruszane klosze do 147mki a ty mi wysyłasz swoj wolny kompet po przedóbce i rozliczamy siętylko za usługe jakbym ci wysłał swoje klosze ;>
Jesli tak to ile pieniązków ;>
Witam,
Będą jakieś wolne (do nabycia) w najlbiższym czasie do 156 FL? Swoje oddam w rozliczeniu.
Lenix- nawet lepiej- ja Ci wysyłam już przerobione lampy, a Ty jak zamontujesz, to odeślesz mi swoje. Warunkiem przyjęcia Twoich lamp, że są oryginalne i mają całe zaczepy, nie spawane itp.
Na polifty są zapisy na trzy komplety do przodu, pytaj za tydzień lub dwa.
Mam jeszcze jeden komplet do 156 przed FL czarne ramki.
Wydaje mi się, że w moich lampach jest taka soczewka, albo bardzo podobna więc tutaj są fotki :
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...o_fuoco-7.html
Komplet poleciał do kolegi o nicku Szef, miejmy nadzieję, że się pochwali.
Na brak chętnych nie narzekam, tym bardziej, że ostatnio coraz mniej czasu mam na robienie lamp..
Został mi komplet przedliftowy, bo polifty poszły od razu. Załącznik 115941Załącznik 115942Załącznik 115943
Mam taki sam zestaw, czyli poliftowe jak na zdjęciu powyżej oraz przedliftowe.
Dzieki Proxim za lampy,profesjonalna robota i bardzo ładnie swieca;) wysle ci dzisiaj zdjecia tych moich lamp na PW
Mam gotowy komplet przed liftem, oraz po lifcie do 156
http://imageshack.us/a/img560/3713/qxel.jpg
http://imageshack.us/a/img40/2746/ffij.jpg
Do 147 działalność zakończona?
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
Sprawdzę, czy mam lampy, jeżeli będziesz zainteresowany, to zrobię.
Ok to daj znać bo moje są juz w oplakanym stanie i nie będę tak jeździł.
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk