no niestety tak jak mówiłem praca praca i na ognisko się niestety nie załapie:/ no ale mam nadzieje że nst razem się spotkamy:)
pozdrowienia i miłej przejażdzki
Printable View
nie uwierzycie...zgubiłem kluczyki od alfy. Odpadam Ja pierdole... sorry panowie
uuu to nie wiem jak to z ta lista teraz jest... kto bedzie?? ja juz z uczelni wrocilem i moge jechac a reszta?
- - - Updated - - -
zona Ci nie schowala?;p
Reszta chyba będzie, maciekm88 przyjechać po ciebie ?
no wlasnie auta moze i nie bedzie ale Ty mozesz byc:) a to ognisko bedzie czy nie?? o nie wiem czy cos kupowac czy nie... czy jakas galaz po drodze znalezc w lesie czy nie brac nic?? hehe
- - - Updated - - -
a jak wygladaja wasze Alfy?? kurcze wczoraj bylem na myjce dzisiaj jazda do Kalisza i nie widac zeby auto bylo myte;/ a dzisiaj juz nie umyje bo za zimno i zamarznie...
Panowie to jak? Ile sztuk będzie? Bo też nie wiem co i jak. Moja Alfa wygląda jak brudas i jej nie myję bo nie ma sensu :D
1. maciekm88
2. JoRdaNnNnN-166
3. Raku
4. michalosw
5. RoBeRt 1476. oleksy00
Maciek odpadl wiec 5 nas zostalo... moze macie kogo zabrac?? miejsce spotkania sie nie zmianilo tylko nie wiem co dales?? ja Kępna nie znam..
chyba ze po Macka podjedziemy to bedzie 5 aut ale nas 6:)
Ja będę, 14.00, McD/BP ;)
- - - Updated - - -
Aaa maciekm88 nie ma już dostępu do neta.. Kazał poinfo. że nie dotrze.
my postaramy sie byc tez o 14 w Kępnie o 13:20 w Przygodzicach sie z Michałem spotykam i jedziemy razem
teraz juz spadam wiec do zobaczenia
Dzięki za spota, meldować czy wszyscy bez wydarzeń w domu są ;) Do następnegoooooo :)
no ja juz jestem zaraz biore sie za zdjecia:)
rowniez dzieki za spota:)
Jakoś udało sie dojechać bez przygód, tylko jakoś inni użytkownicy dróg coś wolno się poruszali :P
Kluczyk się znalazł :D
Panowie jak tam zdjęcia ?
To było zgubienie kontrolowane :D
poczatek spota po pogaduchach
Załącznik 83314Załącznik 83315Załącznik 83316Załącznik 83317Załącznik 83318Załącznik 83320Załącznik 83322Załącznik 83324Załącznik 83326Załącznik 83328Załącznik 83329
a tu zmiana składu po znalezieniu kluczyków do auta... zapewne w torebce żony;D
Załącznik 83332Załącznik 83333Załącznik 83334Załącznik 83335Załącznik 83336Załącznik 83337
znalazł się- zona schowała;) Drugi w razie czego jest...ale jakieś 500km stąd ;)
a filmik wstawie później bo patrze za programem zeby cos zmontować lepciejszego:) moze macie jakies sprawdzone programy?
hehe jeszcze takiego doświadczenia nie nabralem ale przeczucie heh kluczyki same nie znikaja hehe
Na trzeźwo nie znikają, ale gdy masz kilka godzin "wycięte"...wszystko może się zdarzyć;)
filmik mam zmontowany juz tylko mam problem bo jakis program pobralem do robienia filmow ale zapisuje w jakims dziwnym formacie i nic mi nie chce otworzyc nawet nigdzie wstawic nie moge bo nie taki format... ma ktos jakis konwerter do formatu vf. ???
chyba cos mam bo cos sie robi zobacze jak skonczy... boje sie ze bedzie sie cielo wtedy zrobie to samo na stacjonarnym bo lepszy niz laptop:)
Jak najbardziej szczęśliwie dojechałem! Dzięki wszystkim za miły spocik :)
http://forum.pclab.pl/topic/527243-Z-vf-do-avi/ to powinno pomóc :)
juz mam na AVI tylko na nowo robie na stacjonarnym bo laptop za slaby i piosenka miala sie konczyc razem z zakonczeniem a filmik tak przychaczylo ze muzyka sie skonczyla a tu jeszcze nie koniec obrazu hehe
dobra film sie zapisuje juz na AVI zobacze pozniej jak wyszlo i jutro moze wstawie a teraz sie biore za sprawozdania na jutro heh
- - - Updated - - -
udalo sie hehe z 9Gb zszedlem do 60mb:) macie jakies foty jeszcze???
tu link do filmu co zmatowalem jak cos zobaczycie że jest nie tak dajcie znać
http://youtu.be/ALpAZRzXvE0
Wybaczcie że się nie zjawiłem, ale grypa mnie tak wczoraj rozłożyła że padłem ;/
spoko jak choroba to jestes usprawiedliwiony:) następnym razem przyjedziesz:) pewnie w Marcu dopiero bedzie nie?? w dlugi weekend...
wczoraj juz mi sie uczyc nie chcialo ale przedmiot zaliczony i prezentacja tez zaliczona i sprawozdania oddane wiec wychodze juz na ostatnia prosta:) i juz koniec widac tego semestru:)
- - - Updated - - -
aha a co do ramek pod rejestracje to tutaj daje linka:)
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...e_spisuja.html
Ja niestety teraz ciągle w pracy siedzę i też nie dałem rady dojechać, trzeba robotę zmienić :P
Widzę, że spotkanie się udało i fajnie to wszystko wyszło, także pozdrawiam tych co dotarli i liczę, że niedługo się zobaczymy w pełniejszym składzie :)
Dooobra, wybaczamy;)
Robert, myślałem że yebne jak usłyszałem podkład... :D ale jest git, dobra robota:)
Ze swojej strony chciałem też podziękować za przybycie wszystkim i przeprosić za spóźnienie oraz tak krótką wizytę... Ale nie mogłem inaczej;)
Dzięki raz jeszcze i do następnego!
hehe pomyslalem ze pierwsze slowa pasuja hehe "Ja, uwielbiam ja, ona tu jest" hehe tylko powinno byc dalej ze "stoi dla mnie" moge jeszcze zrobic z innym podkładem heh tylko podajcie tytuł jakis:)
aha kumpel sie na fb do mnie odezwal i okazalo sie ze tez ma 156 sw i szuka roletki do bagaznika moze gdzies cos macie?? jak nie to na bazarze bede szukal:) moze uda mi sie go zwerbowac i zarazic fascynacja do marki:)
Świetny filmik ;D szkoda że mnie nie było ja już niestety mojej alfy nie mam,aktualnie zbieram na GT albo 159 ;) jeśli można przy następnym spocie podjadę innym samochodem ;) chociaż po przebywać w gronie ludzi o podobnych zainteresowaniach i "miłości" motoryzacyjnej ;)
Zapraszamy :) tak sobie pomyślałem że skoro tak nam idzie "integracja" to może jak już będzie ciepło warto zrobić coś dwudniowego u Nikodema :) miejscówa dobra.. impreza jest ;) ostatnio mi sie nawet spodobało w tej Epoce ;) i może Wrocław, Opole a i Wieluń, Sieradz by dojechali na coś konkretniejszego ;)
Jak będę w wlkp to jak najbardziej się piszę;) A do Słupska dojechałem, Xsara dała radę;)
http://img687.imageshack.us/img687/5137/23012013369.jpg
jak sie ociepli to ja jak najbardziej na dwudniowa imprezke sie pisze:)
@maciek
To ta słynna przyczepka, powód tylu "nieszczęść"? :D
NO 2 dniowa impreza była by super ;D lepsza epoko niż maroko ;D nie wiem czy wiesz ciapek co to za imprezka to "maroko";D jak by był większy spot to można by swoje lube zabrać ;D pokazać jak ciekawa jest nasza społeczność i może w końcu przestały by marudzić jak się grzebie przy Alfie hehe;D
Panowie w KG jest miejscówka dobra, zloty od kilku lat tu Opel robił, z tego co pamiętam to Krzysiek miał okazję na nim być tak? :P Tam są domki, w siatke można pograć, ognisko rozpalić, Epoka (balety) 200m od domków i ogólnie bardzo fajnie. Będzie ciepło to można pomyśleć :) Chętnie się tematem zajmę.
Dokładnie, byłem na jednym;) Vectra Klub Polska organizował tam kiedyś zloty. Teraz nie wiem jak jest...
No to teraz Tylko czekać na ciepłe dni ;)