a tam od razu byś chciał zastąpić
Printable View
a tam od razu byś chciał zastąpić
Ok dobra wybłagaliscie niech bedzie zostawie ta co mam :D:D
pewnie, że tak... najwyżej zrobimy galerie, hihihi
Galerie musowo wezmie sie aparacik i sie popstryka fotki :D:D
no i po spociku drodzy olkuszanie..., było naprawdę fajnie i żałujcie..., frekwencja prawie 100% tyle alfiątek no i ta atmosfera!!!
Dokładnie cos pieknega dla takich chwil ja ta co była warto miec i smigac Alfa na co dzien :P
:DWitam kolegów i koleżanki z Olkusza jestem nowym posiadaczem Alfy (dwa miechy)mieszkam w Braciejówce
chętnie się spotkam (może jakieś piwko wkupne)pozdrówka
witamy i zapraszamy!!! alem z góry cię uprzedzam, że w tym zakichanym mieście cos zorganizować to abstrakcja!!!
nie ma się co poddawać z tymi wizytówkami to niezły pomysł, sam widzę dużo belli w olkuszu na numerach kol.... ale dopiero trafiają na alfaholików jak im coś nawali.
Drobiazdzek widzę że Ty tutaj jesteś aktywny chętnie wesprę pomysł aby zjednoczyć olkuskie i okoliczne Alfki,jak to mówią w kupie siła.P.
bardzo chetnie, moze sie cos ruszy....
Ja ostatnio cienko z czasem.. :P
mell pracujesz w psp olkusz?
Nie, uczę się w IV LO w Olkuszu :P
Hejka wybieram sie po ramki klubowe do Tutiego jeśli ktoś reflektuje to mogę mu kupić:D
Chyba nie znam nikogo, kto by miał 156 SW :P
ramki założone jutro foty
Drobiazdzek mam też dla Ciebie:D
ajdacho czy twoja alfa to brązowa 156 po lifcie? :D
Zdaje się ze mijałem Cie już kilka razy czarną 159 mojego taty i moją srebrną 156 ;)
Mieszkam w Michałówce :)
A witam sąsiada:)moja 156SW jest złota ale raz pozdrowionka156 ktoś mi zrobił w Troksie były światełka odpowiedziałem
czy to Ty? Ja mieszkam w Braciejówce:D
Na 90% to ja bo bylem bardzo zaskoczony ze ktoś w naszych stronach mi odmrugał i dobrze to zapamiętałem :D
Musimy działać żeby w okolicach olkusza alfiści się rozpoznawali bo strasznie odstajemy:(
Staram się jak mogę, raz miałem w Skale bardzo nie miłą sytuacje przez to, gdy pokazałem jednemu kolesiowi łapke a on odsunął szybę i pyta się czy coś mi się nie podoba :/ To ja do niego wtedy powiedziałem że kierowcy alf się pozdrawiają. A on mi ze śmiechem odpowiedział ze jestem pojebany i odjechał z piskiem opon zostawiając za swoją zniszczoną 166 czarną zasłonę dymną :/ no cóż, mam tylko nadzieje ze tacy "właściciele" nie nacieszą się długo swymi alfami :P
A to dziś kumpel z ławki, którego odwoziłem do domu do Michałówki mówił mi o Tobie :D
Powiedz co to za jeden mnie obgadywał? :)
Zdaje mi się że twoja alfa ma złote felgi ;)
Chłopaki jutro w Katowicach o 19.00 jest spot koło Go Sportu co wy na wypad?
Kurcze jutrzejszy wieczór mam zajęty ale może coś wykombinuje ;) Jakby co to napisze ;)
Ja się wybieram mają wizytówki to może się podzielą:P
jak się zdecydujecie to wyruszymy ekipą:)
Poseł :P
Miała, zmieniłem im już kolor na srebrny :P
Będzie grill wybiera się ktoś ? http://www.forum.alfaholicy.org/malo...tml#post700132
Ja raczej nie.
się zobaczy jeszcze....
Mieszkaniec jednej z dzielnic Dąbrowy. Do centrum Dąbrowy mam tyle samo metrów co do Olkusza i Zawiercia
Także wpisze się w kilku lokalizacjach
Witam....
Jestem z pięknego starego miasta zwanym jak w temacie
Ciekawi mnie ilość Olkuszan na TYM forum
nie ukrywam że liczę na dużą frekwencje
nie wiele mniejszą niż u sławka z auto Itali:)
Zaczynami odliczanie
1. Aroniaa
kontynuujemi odliczanie
http://www.forum.alfaholicy.org/malo..._nas_jest.html
widziałem temat niestety umarł 23.11.2011 ostatni post..
nikt tez nie policzył ile jest ludzi aktywnych... a ja proponuje
wyliczankę I dla tego te i Pozdrawiam bociana (wiedziałem że się odezwiesz)
Spoko, a może jednak na forum regionalnym ten temat ?
Ja prawie codziennie jeżdżę do szkoły (IV LO) swoją niebieską 156, tylko w tym tygodniu byłem tylko 2 dni, bo mam małe problemy z piękną :P Ale jakby coś było planowane, postaram się przyprowadzić ją do porządku jak najszybciej! :D
oj oj widze ze olkusz zapadł w zimowy sen..
ja jestem prawie codziennie na forum , nawet ostatnio pisalem zeby zrobic spota ale znowu nie bylo chetnych wiec sobie daruje nastepnym razem
wbrew pozorom to czasem ciężko się jest dogadać co do spota.. ale teraz sezon zimowy .. trzeba czekać do wiosny... chyba ze jakoś gdzieś ciekawy plac jest w okolicy żeby pokręcić parę kółek w większym gronie.
na razie jednak trzeba zacząć od rozmowy bo dużo tych alf tu się kreci a ludzie jakoś się nie znają
albo znają sie przez sławka z auto itali.. i na tym się kończy..
np. ludzi z klubi lancii olkuskich lepiej sa dogadani...
dlatego jak mówiłem trzeba na razie ludzi nakłonić do rozmowy zgrać się tutaj na forum..
a z czasem przejść na reala...
i mam nadzieje ze jakoś sie nam to uda..