Juz uploaduje pierwsza plytke z mapami polski,szalu nie ma,ale najwazniejsze by dzialalo,do jutra dam linki na rs i ktos moglby przetestowac.
Printable View
Juz uploaduje pierwsza plytke z mapami polski,szalu nie ma,ale najwazniejsze by dzialalo,do jutra dam linki na rs i ktos moglby przetestowac.
melek_italia, NIE pierdziel ze zrobiles plyte !! :shock: 8) :mrgreen:
No właśnie.Cytat:
Napisał Kayrol
Jakby to zadziałało...... To ładne jaja byłyby. :mrgreen:
My tutaj przez dwa lata głowimy się.
A kolega melek rozwala temat w dwa dni.
Jak to będzie śmigać to melek_italia... Będę wnioskował o order "Orła Białego", dla Ciebie oczywiście. :wink:
Pochwal się chociaż jakiej mapy użyłeś?
trzeba się za to napić, polać temu panu dobrze gada :P :mrgreen:
Zawsze sa to mapy navteq bazujace na tych z chomika co mi podal ktorys z kolegow,dodalem tylko DB z polska i wegrami z podobnego systemu,problemy moga byc tylko w widzialnosci plyty przez czytnik navi ale to sie dopracuje juz jak ktos da pomocna dlon przy testowaniu.Cytat:
Napisał kmito
Ja do testowania jak najbardziej, melek_italia możesz liczyć na moją pomoc.
ja również chętny i gotowy :P
No MELEK_ITALIA pełen szacun dla ciebie, naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem, jak wszystko zadziała to strona nr 13 w tym temacie będzie przełomowa i wreszcie wniesie coś nowego i pożytecznego. Ale puki co wstrzymajmy się z szampanem żeby nie zapeszyć :D
Ps. Chętnie bym pomógł ale nie posiadam przy sobie BELLI:(
Pzdr B-ski
Jak coś trzeba sprawdzić to daj znać melek_italia
Mam nadzieję , że to wypali Powodzenia
UWAGA UWAGA .
Temat dobiega końca kolega powiedział że nie będzie robił żadnych pająków ponieważ przy nieprawidłowym podłączeniu może się zdarzyć uszkodzenie elektroniki lub spalenie auta i nie chce mieć problemów z sądami .
W tej chwili jedynym rozwiązaniem jest kupno opracowania technicznego za śmieszne 600 zł sześćset złotych .
teraz niech jedna osoba zbierze tą kwotę od osób zainteresowanych i skontaktuje na pw .
A po nowym roku może każda osoba przyjechać aby zamontować na miejscu całą nawigację lecz musi ją z sobą przywieść bo kolega nie prowadzi sprzedaży lecz tylko montaż do samochodu i innych urządzeń elektronicznych takich jak ; alarmy , kamery i czujniki cofania z możliwością podłączenia pod ics ,dvd ,divx,mp3 i pełna diagnostyka samochodowa .
w grudniu zostanie podany telefon oraz adres poczty elektronicznej w sprawie w/w .
Na tym uważam że temat został ostatecznie wyczerpany i dobiegł końca .
Pozdrawiam .
Jedyne jak to moge skomentowac to : LoL :DDDCytat:
Napisał henekl
Btw. plyte uploadne w nocy wiec rano zapodam linki.
dokładnie henkel.
nie popisałeś się jest mi niezmiernie przykro o tym mówić bo całkiem cie lubie, ale to ze nawet nie chciało ci się robić zdjęc czy byle jak " na odpiedziel " powiedzieć o tym jak na własną ręke to mozna zrobić to juz jest dno. Nie mam do ciebie żalu ani nic z tych rzeczy.
melek_italia, Liczę ze jeszcze dziś w nocy pobiegne do garażu, czy się uda czy się nie uda - wielki szacunek dla ciebie za chęci i pomocną dłoń. :wink:
Henkel jest typem człowieka który " i don't give a fuck about stuff " - Tak z humorem :D
SPALENIE AUTA..... hmm brzmi groźnie :evil: 600zł-> :shock: Po przeczytaniu tego postu doszedłem do wniosku, że cały ten temat to było owijanie w bawełne. HENEKL trzeba było tak odrazu w pierwszym poście i nie było by teraz tego całego cyrku i wszyscy byli by hapy....... ehhh
Pzdr.
Czy to cięszko zrozumieć .
przykłady;
1) 10 chętnych po 60 zł = 600 zł
2) 20 chętnych po 30 zł = 600 zł
3) 30 chętnych po 20 zł = 600 zł
4) itd
opracowanie techniczne do samodzielnego wykonania w samochodzie .
czy to jest tak drogo .
nie, ja nie twierdze ze drogo, tu się nie rozchodzi o kasę.
chęci się liczą. Mówiłeś ze kilka osób nie czyta postów ze zrozumieniem. Tak się składa ze było na odwrót, prosili cię zebyś zrobił foty pajunka i opisał a kazdy zrobi sobie po swojemu. Ale nie, grochem o ściane - dlatego był bulwers. Opracowanie techniczne to dobre rozwiązanie ale jeśli melek_italia, dał radę to będzie juz za puuuźźźnnnoooo...
Może to będzie uszczypliwe z mojej strony i trochę odbiegające od tematu sprawy ale muszę to napisać bo razi strasznie po oczach. henekl CIĘSZKO piszę się przez "ż"... Może nam wtedy będzie łatwiej Cię zrozumieć....
Czy to ciężko zrozumieć .
przykłady;
1) 10 chętnych po 60 zł = 600 zł
2) 20 chętnych po 30 zł = 600 zł
3) 30 chętnych po 20 zł = 600 zł
4) itd
opracowanie techniczne do samodzielnego wykonania w samochodzie .
czy to jest tak drogo .
Sorry henkel, ale osobiście poczekam na wieści od melek_italia, bo wolę nic nie kombinować. A jak się nie uda to trudno podziękuję mu za starania i pomyślę nad jakimś tanim zamiennikiem bez ryzyka czy opis techniczny od Ciebie będzie pełny czy nie. Przepraszam za dużo napisałem.
Szczere i ludzkie oby się udało melek_italia szanuję twoją decyzję tak trzymać .Cytat:
Napisał tomek166
A co do opisu technicznego to nie ja go będę robił ale napewno będzie pelny .
no to czekamy
Kolega Kayrol juz ma linki,poczekamy jak sciagnie i przetestuje.
Nie zapodasz linków tutaj??Cytat:
Napisał melek_italia
Narazie nie,moze lepiej niech jedna osoba bedzie w razie bledu stratna na plyty.Chyba ze chcesz to napisz na pw.Musze miec odpowiedz czy dziala dla dalszego polepszania.Dla kazdego sie zapoda jak ladnie ztrybi :)Cytat:
Napisał sqadak
czekamy wszyscy z niecierpliwością jakto się rozwinie
ja tez jestem niecierpliwy.. Sciągam w tym momęcie 2 częsc z 3 plików idzie szybko bo mam transfer 100kb/s
najgorsze jest sciąganie " free user " bo sobie rapid w hu leci i ciągle kaze czekac ileś minut, odezwe się za niedługo czy zadziałało czy nie.
chyba najlepiej by było zrobić plik torrent i wstawić na jakiś serwer i possedować tym samym plik mógłby się najszybciej rozejść między nami spakować to rarem na na hasło a hasło udostępnić na forum
Najpierw niech to zadziala ;)Cytat:
Napisał alfasound_mania
To jest jak czekanie na pierwszą gwiazdkę.... :mrgreen: :mrgreen:
Pzdr
.................................................. .................................................. .
czasem święta też się nie udają ;)
sprawdziłem kilkakrotnie, próbowałem podmieniać płytę z orginałem niemiec, próbowałem podnienic płyte na wyłączonym ISC , próbowałem kolejno wkładac i wyjmować, za kazdym razem długie oczekiwanie, dłuzsze niz orginał i na końcu wysakuje coś w stylu " error cd , check cd "itp
nie wiem czy nazwa iso ma znaczenie, czy nie ma tam jakiegos podpisu elktronicznego, czy czytnik bada " wage " zapisu. Płytę nagrałem 4x speed, na nosniku raczej wyzszej klasy.
zabrałem ze sobą orginała niemiec. Nie jest w formacie ISO.
http://img519.imageshack.us/img519/1561/beztytuuvg8.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/b...jpg/1/w558.png
więc to nie miało prawa zadziałać. ;) moze ja zrobiłem błąd nagrywajc iso?
przypis płyty to: CD_2728
myśle ze plik CDROM.TOC tez tam ma duzo do gadania bo pewnie navi jego własnie tam szuka.
no tak, oczywiscie ze źle nagrałem! po odpaleniu obrazu w daemon tools pokazuje się wszystko jak ta lalla ... yhhh .. ide po auto znowu i do sklepu bo nie mam płyt CD
Kayrol, o boże kolego nie jako dane tylko nagraj obraz płyty alcoholem np. bedzie najprościej
teraz to się zczaiłem, nagrywam.
no to dawaj szybko bo tu już wszyscy z niecierpliwością czekamy :mrgreen:
Witam ,w mojej 166 niema navi związku z tym mam pytanie czy jest możliwe podlączenie navigacji ?
wszystko jest możliwe tylko trzeba znaleźć części i magika
Nie no jak na gwoździach..... :D :D
b-ski, żebyś wiedział czekam jakbym miał się dowiedzieć czy jest koniec świata:D
yhh, nagrałem 4 płyty, 1- wycięte pliki z obrazu, 2x image cd ( tak samo jak orginał ) jedną nero , jedną alkoholem. czytnik jej nie widzi, lub nie chce widzieć. Error when reading CD, Check your CD. :cry:
Jakie plyty i jaka predkosc??