ja moge zrezygnowac z zarcia ale ze spania nie zrezygnuje bo wygodnicki jestem :D
Printable View
ja moge zrezygnowac z zarcia ale ze spania nie zrezygnuje bo wygodnicki jestem :D
Ja już rozpuściłem ile mogłem, mój wujek ma Lancie kiedyś myślał nad zlotem, zapytam powtórnie... Jejku ale sie rozpuszczam :P
Właśnie dokonałem przelewu i rejestracji.
Termin realizacji przelewu: 2008-08-11
Do zobaczenia na zlocie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Karol88, w ile osób jedziecie? W rejestracji masz podane 2 osoby towarzyszące i 2 namioty :P
Jadę w 3 osoby. Ja + 2 osoby towarzyszące.
Będziemy spać w 2 namiotach.
W jednym ja i moja narzeczona a w 2 kolega.
Chyba że to jakiś problem??
Karol88, nie :) no skąd :) pytam bo często pojawiały się błędy w rejestracji :) wole się upewnić.
Rozumiem :D
a ile jest potrzeba kasy na to lotnisko, żeby z niego nie rezygnować?
P.S.
A może osobą które są na liście a nie wykazują zainteresowania ani nie raczą się pofatygować, by napisać, czy chcą jechać, czy nie dać odpowiedni podpis pod loginem? By każdy wiedział komu podziękować za odwołane atrakcje za zlot... :evil:
Panie i Panowie. Osoby które nie odezwały się a wiedziały że mają dać informację znajdą się na czarnej liście, którą prowadzimy już odnośnie nieodebranych gadżetów. Dla nas już nie są wiarygodne.
W tej chwili skupmy się na tym by pozyskać jeszcze około 15 nowych osób, które będą chciały się pobawić na lotnisku. Wtedy powinniśmy utrzymać status quo.
Pozwoliłem sobie napisac o zlocie na piotrkowskim form motoryzacyjnym. ;) Co prawda mało tam alf i mam nadzieję, że wiochy ludzie nie zrobią, ale z Piotrkowa do Częstochowy daleko nie jest, więc może ktoś chętny się znajdzie.
Kate jezeli się okaże że nie uzbieramy tyle osob, to warto podzielić brakująca kwotę na uczestiników zlotu i dołożyć nieco. Na mnie możecie liczyć.
Majkel, dzięki :) ale nie wiadomo czy reszta osób, które biorą udział w zlocie wyrazi na to chęć. Do 18.08 czekamy cierpliwie. Może ktoś jeszcze się zapisze. Po 18 podejmiemy decyzję z czego rezygnujemy, ewentualnie ile trzeba by było dopłacić i jaką kwotę. Dopóki nie zamkniemy listy z zapisami ostatecznie trudno jeszcze coś wywnioskować.
Na dzień dzisiejszy część kasy z zaliczki za noclegi na kwaterach przepadła :( więc dodatkowe koszty :(
Na mnie tez mozesz liczyc :DCytat:
Napisał Majkel
zrezygnujmy nawet z jednego noclegu, z wyzywienia aby utrzymac lotnisko - jesli o mnie chodzi tez moge sie dolozyc
Ja mógłbym się dołożyć, ale sam oszczędzam na paliwko, chyba że ktoś założy to po następnej wypłacie mogę przelać, ale to juz po zlocie... Moja Alficzka w warsztacie, kolejne koszty....
A ja nie bardzo mam do dyspozycji jakiekolwiek dodatkowe pieniądze. Na razie nie szaleje z wydatkami, żeby na paliwko w spokoju wystarczyło. Dobrze, że nie mam tak daleko do Częstochowy. ;)
ja niestety nie będę mógł być wypadł mi rejs.
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...fa1b029#131354
Jak dla mnie, Pitus25, jesteś żenujący i brak Ci elementarnych podstaw honoru, ale oczywiście to jest tylko moje prywatne zdanie.Cytat:
Napisał Pitus25
podpisuje sie pod tym,a uwazałem cie za czlowieka odpowiedzialnego.Zapisujesz sie na zlot ludzie planuja wszystko a ty potem sie wypinasz,stary na tym forum nie potrzebujemy takich ludzi.proponuje www.kurnik.pl tam mozesz zawsze sie wycowac w kazdej chwili i nikt nie bedzie mial pretensji.naraCytat:
Napisał AR_33
Pitus25 następnym razem nie zarzekaj się jak żaba błota.. poza tym odebrałeś wiadomość n PW ode mnie i nie raczyłeś nic napisać...
No comments...
LISTA OSÓB KTÓRE JESZCZE NIE ZAPŁACIŁY (bądź ich przelewy nie dotarły jeszcze na konto):
1. alfasound_mania - ZREZYGNOWAŁ
2. Paweł156 - ZAPŁACONE
3. zdziba -ZREZYGNOWAŁ
4. bimski - ZAPŁACONE
5. Tuti - ZREZYGNOWAŁ
6. Bianco - 340zł /czekam na decyzję/
7. KUBAS - ZREZYGNOWAŁ
8. bladx - ZREZYGNOWAŁ
9. M@t - 680zł /wiadomość na PW odczytał - do dnia dzisiejszego się nie odezwał/SKREŚLONY
10. Luna - ZAPŁACONE
11. Maffiu - ZREZYGNOWAŁ
12. tomcio1274 - 510zł
13. RUDA - 640zł
14. Pikero - ZREZYGNOWAŁ
15. raczek1984 - 510zł
16. niggard - 150zł
17. adamo - ZREZYGNOWAŁ
18. LAZII - ZREZYGNOWAŁ
19. Pitus25 - ZREZYGNOWAŁ
20. JAD - ZREZYGNOWAŁ
21. iza_1970 - 340zł
22. Mario156 - ZREZYGNOWAŁ
23. alfa156 - 340zł
24. krzychoo - ZAPŁACONE
25. punisher - 340zł
26. Krulik - 340zł /wiadomość na PW odczytał - do dnia dzisiejszego się nie odezwał/SKREŚLONY
27. UA - ZREZYGNOWAŁ
28. Garos - ZREZYGNOWAŁ
29. soldierndt - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
30. QBA-Q8 - 160zł (do dnia dzisiejszego nie dostałam informacji którą opcję wybieracie, kwota jaką podaje jest to samo lotnisko)
31. Sylwik - Zrezygnowała
Prośba do osób z listy.
Jeśli nie chcecie przyjechać (nie interesuje mnie z jakiego powodu), proszę o jak najszybsze info na maila kate@alfaholicy.org Muszę wiedzieć jaką gotówką będziemy dysponować i z czego będziemy musieli zrezygnować.
skoro nie chcecie mnie na tym forum to ok.. proponuję zrobić głosowanie co i jak, czy ktoś chce mnie ty tez nie, ale uważam że powinien być do tego osobny temat....Cytat:
Napisał Korczu
Może jakas ankieta??
nie wiem jak wy ale moją najwiekszą pasją jak narazie jest żeglarstwo i tak było do tej pory...
nie będę się tłumaczył co i jak...
Ale skoro rejestrujesz sie na zlot, zajmujesz 3 miejsca i nagle decydujesz sie na zagle, to to chyba nie wporzadku. W dodatku zero informacji do organizatorów. :evil:
Pitus25, Twoją pasją może być nawet modelarstwo... nie o to tutaj chodzi... pisałam do Ciebie na PW, nie raczyłeś mi nawet napisać czy będziesz czy nie. Kultura osobista zobowiązuje... odwaga cywilna też...
Koniec tematu.
Mój przyjaciel ma ochotę na imprezę posiadjący alfę 156 SW :!:
Ile musi zapłacić za dwie osoby towarzyszące w całej imprezie :-)
Propszę o szybką odpowiedź :-) trzy osoby plus bolid 156 SW :-D
Czy bedzie lista osób które wpłaciły i będą na zlocie .pozdr
darpes, tak. Czekamy do 18.08. Potem wypisze tabelkę z przydziałami pokoi, osoby które są bez nolegów itd.
Kate, koega wyzej mial pytanie :)
Pozatym odsylamy na strone http://zlot2008.alfaholicy.org/ w zakladce cennik jest wszystko wydaje mi sie dosyc szczegolowo wypisane ileCytat:
Napisał DARO-RT
Pozdrawiam
Na mnie też.Cytat:
Napisał Majkel
Nie załamujcie się, damy radę! :)
DDEvil, dzięki :) Koledze wszystko napisałam na PW :D
a to bardzo przepraszam za wprowadzenie zamieszania :P ale ja juz tak mam :twisted: :mrgreen:Cytat:
Napisał Kate
DDEvil, dobrze, dobrze :) trzymaj rękę na pulsie :)
nie wiem czy ten pomysł już był, ale można by było osoby z namiotów przenieść do domków, jeśli by chciały, oczywiście dopłacając różnice ceny.
Pytanie kontrole.
Czy mój przelew został już zaksięgowany na koncie???
Chcę mieć czyste sumienie :)
Karol88, tak dotarł, dzisiaj dostałam informację :)
Limak Twoje pieniądze również się zaksięgowały :)
sorki za drobne opóźnienie :oops:
jeśli trzeba by się dołożyć do tego zlotu, też oczywiści mogę
Ja mam cicha nadzieje ze wszyscy sie doloza ze organizatorzy nie beda musieli doplacac z wlasnej kieszeni (bo to ze ja rowniez doloze to chyba jest oczwiste :P)
Na mnie również możecie liczyć jeśli chodzi o dopłatę :mrgreen: , bądźmy dobrej myśli.Cytat:
Napisał Kate
Jak sobie damy ognia to zapłacimy za następny zlot z góry :DDD oczywiście na mnie też liczyć możnaCytat:
Napisał Superjahu007
Jak trzeba dołożyć, to ja oczywićie siępisze na to ;-)
Alfa jest jedna, niech ma swoje święto raz w roku i spotka się ze swoimi braćmi i siostrami :D
nie musze chyba pisać "że też" :DDDCytat:
Napisał DDEvil