Ja również chętnie spróbuję trafić w tor ;)
Printable View
Ja również chętnie spróbuję trafić w tor ;)
Postaram sie też dotrzeć:rolleyes:
Dobra krotka piłka kto bedzie i ile osob bedzie chodzi o połówki Wasze bo nie wiadomo ile torów rezerwować.Więc raz dwa czy...;)
1.Hannah
2.Tosia
3. Kolaś
4. Ty??
[QUOTE=Kolaś;985412]Dobra krotka piłka kto bedzie i ile osob bedzie chodzi o połówki Wasze bo nie wiadomo ile torów rezerwować.Więc raz dwa czy...;)
1.Hannah
2.Tosia
3. Kolaś
4. Proxim@Ar
5. Ty???
1.Hannah
2.Tosia
3. Kolaś
4. Proxim@Ar
5. Geordie (dotrę ok. 20:00)
1.Hannah
2.Tosia
3. Kolaś
4. Proxim@Ar
6. don_majkel
Z kobietami będziecie czy sami? Bo wtedy zdecydowanie ilość sie zmieni :D
moja pracuje do 20, więc może po pracy dojedzie, zagra chwile za mnie jak coś.
Do której gramy tak w ogóle?
Ja będę sam.
Ja również będę sam.
Hmmmm mało mało chętnych qrcze nie wiadomo czy jeden czy dwa tory rezerwować.Na razie wychodzi iż jeden tor nam starczy na dwie godziny.Ale poczekam jeszcze z rezerwacją.
Skleroza nie boli, pojechałem ... dziś do Szarej Willi. Na 13 października będę także :)
To trzeba było zostać i poczekać :)
Właśnie zamówiłem 1 tor na sobotę godzina 19:00 Szara Willa.Oczywiście ciut przed żeby sie przyszykować:). Czy z osób mających zamiar przybyć posiada psa lub kota?
pies - brak
kot - brak :)
Nawet jakbym miał, to miałbym brać psa/kota? :D
a czy ktoś bedzie jechał od strony kolonii gosławickiej do szarej???
Witam. Miałem mieć wyjazd na sobotę ale się przesunął na inny tydzień,tak więc też się pojawimy.
1.Hannah
2.Tosia
3. Kolaś
4. Proxim@Ar
6. don_majkel
7. Pietia8.Nizy + Martynka
Pochwalę się - dziś w nocy zostałem ojcem :-)
I na spotkanie przyjadę raczej na pewno :-)
Gratulację tato od Kolasi teraz Ci się zacznie.Nie to żebym straszył :crazy_pilot:i znikasz z chaty :)
Gratulacje dla was,teraz to dopiero życie się zaczyna.
Malutki jest jeszcze w szpitalu z mamusią, więc jeszcze troszkę wolnego :-) Na spoty będzie jeździł na pewno, tak od wiosny pewnie.
A co do imienia, bo padło takie pytanie - nazywa się Daniel.
Również przyłączam się do gratulacji :) Niech rośnie zdrowy i silny Alfaholik ;)
I ja przyłączam się do gratulacji i wszystkiego dobrego dla maluszka:)
- - - Updated - - -
Postaram się wpaść wieczorem:)
Dziękuje Wam wszystkim za gratulacje :)
Oraz za dzisiejszy spot. Było bardzo przyjemnie. Czekamy na zdjęcia :)
Co sądzicie o spocie za 2 tyg, tzw "mini-pepkowe"? 26, 27 październik, wieczorkiem?
Dzięki za spotkanko i do zobaczenia na mini :D pępkowym :)
Również dzięki za spot i też piszę się na mini pępkowe :)
Informuję tych, którzy zamawiali kubki oraz długopisy, że w poniedziałek będą u mnie ;)
To jak będzie wygodnie przekazać? Na spocie, czy wolisz gdzieś "na Opolu" w tygodniu?
Jeżeli tylko będę w Opolu/Polsce w ten weekend, to jak najbardziej możemy na spocie, a jeżeli nie, to do piątku wieczora można się zgłaszać pod nr 695 667 760
A kiedy dokładnie to mini pępkowe? :D
Widzę że spotkania nie będzie a pogoda idealnie barowa
To kupuj 0.7 i wpadaj na Stokrotek :D
nie udało mi się ze wszystkim zorganizować w ostatni weekend, zatem proponuję termin w okolicach 9 - 10 listopad. Czy będzie wszystkim pasować? bo najbliższy weekend to raczej dla większości jest wyjazdowy.
Jak dla mnie termin ok,
...A tak poza tematem "lokalnie"
Szukam sprawnego silnika 2.0ts jakby coś ktoś wiedział to pisać
Hej, więc jaki termin Wam bardziej pasuje na spotkanie? Bo chcę zarezerwować stolik wcześniej.
Do wyboru: 9.11? 10.11? lub dalej 16.11?, 17.11? Godzinę dopasujemy, ale możemy wystartować od ok. 19.00