Jest możliwość zamówienia jeszcze naklejek?
Printable View
Jest możliwość zamówienia jeszcze naklejek?
Jako pierwszy opublikuję zdjęcia już przyklejonych naklejek z tej serii, moim skromnym zdaniem bardzo ładnie to wygląda. Oceńcie sami :)
omen na kiedy planujesz kolejną turę?
omen ma zapełnioną skrzynkę wiadomości. Wysłanie wiadomości do tego użytkownika jest nie możliwe dopóki nie zwolni trochę miejsca w skrzynce.
:P
creaf dlatego napisałem tutaj :P
Jest jeszcze szansa na zakup tych naklejek?
Kontaktowałem się z omenem. Mówił, że szansa na nowe zapisy na naklejki jest dopiero po zakończeniu sprawy z naklejkami koniczynkami.
również jestem chętny na kolejną turę :)
ja również byłbym chętny
Tak jak pisałem, w razie uruchomienia nowe tury, ja jestem na 100% chętny (o ile cena nie wzrośnie do kosmicznych rozmiarów :P)
Ja też byłbym zainteresowany dwoma kompletami:)
Nowa (II) tura została uruchomiona zaraz po zakończeniu pierwszej. Szukać tematu w bazarze, bo mamy dopiero ok 20 zamówień, a ja swoje chciałbym we wrześniu zobaczyć.
Pokaż go palcem żebym uwierzył, że śnię ;)
II tura z tego co pamiętam to skończyła się dawno temu
dla tych którzy nie wiedzą/jak ja do nie dawna/ wysłałem priva ,kase -trzy dni poniej miałem naklejki:)
To zapewne dostałeś naklejki z nadwyżki, które już się skończyły, bo ja pisałem priva i trzeba czekać na nową turę :)
dokładnie, to była nadwyżka i w sumie z tego co wiem coś tam jeszcze mamy więc mmax88 wyslij mi jeszcze jeszcze raz pw z ilością kompletów to sprawdzę czy mam na tyle, żeby Ci to zrealizować.
omen poszedł priv
Moje naklejki już są na belli :) Wyglądają genialnie, więc brać ludziska przy najbliższej okazji :) Dla ciekawskich, kilka fotek:
Załącznik 69507Załącznik 69508Załącznik 69509Załącznik 69510
Więcej fotek w moim temacie (link w sygnaturze).
Kolega chyba często innych holuje bo zaślepki nie ma :D A mówią że to Alfy holują :P Nie no żart, zacnie to wygląda :)
Zaślepkę musze kupić, poprzedni właściciel gdzieś ją zgubił :P
No to miałem rację - za dużo inne auta holował :D
Kiedy będzie następna tura zapisów? Pozdrawiam
Muszę się przyjrzeć, jak wyglądają te białe kierunki, bo co chwilę o nich słyszę :P
To już możesz się przyglądać dzięki uprzejmości kolegi Zmianowy :P ;)
Również przyłączam sie do kolegi andy1980 kiedy kolejna tura?
Również pisałbym się na te flagi:)
pisze się też jak będzie kolejna partia
co do kierunków to białe się prezentują ;) ja zamieniam jak tylko moja mała z serwisu wróci...
Również się piszę na kolejną turę :) jedynie co musiałbym znać to przybliżone koszty