Zostanę zaraz zwyzywany, ale może jednak wrócimy jeszcze na tydzień, dwa do KEN? Pogoda nie zapowiada się zbyt dobra...
Zostanę zaraz zwyzywany, ale może jednak wrócimy jeszcze na tydzień, dwa do KEN? Pogoda nie zapowiada się zbyt dobra...
temat pogody skonsultuj z Erykiem:)
...Jola, będzie jak zadecydujesz...:):):)
Najwyżej zjedzie się na niższy poziom
i słusznie:):):)LOL
Po konferencji wszystko jasne znane są już szczegóły opłat za parking w GM:
"Nawet 60 proc. miejsc parkingowych w Galerii Mokotów zapełniają codziennie pracownicy pobliskich biurowców. Zwłaszcza w godzinach między 10.30 a 12.00 trudno jest znaleźć wolne miejsce - wynika z badań przeprowadzonych przez zarząd obiektu.
Na brak miejsc skarżą się też sami klienci. Wkrótce problem ma zniknąć, bowiem za postój dłuższy niż trzy godziny, trzeba będzie zapłacić - 4 zł. za każdą kolejną godzinę. W weekendy i święta samochód zostawimy bezpłatnie"
Przewodnicząca/y obrad będzie musiał trzymać laskę marszałkowską ;P
Michał, w rzeczy samej:) ale najpierw musicie wybrać przwodniczącego/przewodniczącą, który/która ma laską ruszać:);):P
To zanim wybierzemy miejscówkę potrzebne będą obrady by wyłonić przewodniczącego :D
jesli to prawda z tym postojem za friko do 3 godzin to mysle ze spokojnie mozemy zostac przy galmoku. A co pogody i KEN center ja juz bym nie kombinowal, jeszcze tydzien ma byc tak sobie ale za chwile ma byc po 20 stopni jakby co w galmoku pietro nizej jakos damy rade. Ale of course obgadajmy sprawe dzis.
pozdro!
Jola - kilka dobrych konkurentów jest :) Sam się zastanawiam na co głosować.
Co do miejscówki - wg. mnie teraz to już zdecydowanie coś otwartego z możliwością ukrycia się.
Apropo - dziś proponuję piętro niżej, bo pada :D
Czyli nie zmieniamy na KEN bo nas nie znajdą, a piętro niżej nas znajdą ;):P:D
Z drugiej strony - przestało padać :)
To w którym miejscu na parkingu się spotykamy, bo się trochę zakręciłem ? ;P
Proponuję ustalić - jeśli pada to piętro niżej (gdzie?) a jeśli nie pada, to tam gdzie ostatnio.
otóż to, pierwszy post tego tematu mówi że w razie deszczu poziom niżej:):):)
Będą 3 na raz! :crazy_pilot:
O.K tam gdzie tydzień temu :)
Te trzy godziny to raczej pewne bo GalMok tak ogłosił :
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1...i_Mokotow.html
Ustalmy wstępnie to samo 1 miejsce:) na górze. Jak będzie nam na głowę padało, to przejedziemy razem pozoiom niżej, pójdziemy na kawę itp.!!! Tym razem będę stanowcza, nie wprowadzajmy więcej zamieszania, bo i tak jest sjagon. Ustalone 1 miejsce i finito! A ile przy tym :offtopic: !! Ale absolutnie nie zamierzam nie zamirzam hamować waszego entuzjazmu i spontanicznoosci, bo to sprawia, że jestescie CUDOWNI I FANTASTYCZNI!!!
---------- Post added at 16:02 ---------- Previous post was at 16:01 ----------
TAK JEST:crazy_pilot:
Jola : a ja patrze na zdjęcia miesiąca i się zastanawiam na które by tu zagłosować .............. ;)